E.Μασκ: «Δεν είναι έγκυρα τα τεστ κορωνοϊού – Δείχνουν διαφορετικά αποτελέσματα κάθε φορά»

 Ο CEO της Tesla, Έλον Μασκ πέρασε από τα απαραίτητα τεστ κορωνοϊού, όμως τόνισε ότι δεν πιστεύει πως είναι αξιόπιστα αφού τα έκανε τέσσερις φορές και δύο βγήκαν θετικά και δύο αρνητικά, με τον διευθύνοντα σύμβουλο της αυτοκινητοβιομηχανίας ηλεκτρικών αυτοκινήτων να επιβεβαιώνει στο Twitter ότι βιώνει συμπτώματα «τυπικού κρυολογήματος. Τίποτα ασυνήθιστο μέχρι τώρα».

Η μαρτυρία του είναι πολύ σημαντική καθώς όπως προκύπτει ένα μεγάλο μέρος της «κρουσματολογίας» με βάση την οποία έκλεισε η ελληνική οικονομία αλλά και οι οικονομίες όλων των χωρών που έκλεισαν, είναι αμφισβητήσιμη.

Πέραν αυτού πολλά κρούσματα λίγοι θάνατοι εν σχέσει με τα κρούσματα που ανακοινώνονται παγκοσμίως.

Ο δισεκατομμυριούχος, εξέφρασε τις ανησυχίες του σε ανάρτηση του στο Twitter, καθώς όπως λέει μπορεί και άλλα άτομα να αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα με αναξιόπιστα αποτελέσματα από τα τεστ κατά του Covid-19.

Τα τεστ που πραγματοποιούνται για τον ιό, που έχει μολύνει σχεδόν 53 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, έχουν αποδειχθεί αρκετά αμφιλεγόμενα.

Πέραν αυτού συχνά οι ασθενείς που μπορεί να νοσούν δεν φέρουν κάποια από τα φερόμενα συμπτώματα.

O Μασκ, παρόλη τη γενικευμένη κατάσταση λόγω πανδημίας, έχει ταξιδέψει αρκετά στην Ευρώπη, καθώς επιβλέπει την ολοκλήρωση της κατασκευής του νέου εργοστασίου Tesla, στο Βερολίνο.

Η Tesla, εκτός από το εργοστάσιο στην Καλιφόρνια στις ΗΠΑ διατηρεί και ένα άλλο εργοστάσιο κατασκευής ηλεκτρικών οχημάτων στη Σαγκάη.

loading...