Ο Ελληνικός λαός και οι ηγεσίες του, τις τελευταίες δεκαετίες, απομακρύνθηκαν από την αγάπη τους, στην Πατρίδα, τον Θεό και την Οικογένεια.

α)Η αγάπη στην πατρίδα και το έθνος μας, αντικαταστάθηκε από τις νεοταξικές έννοιες της “παγκοσμιοποίησης” και της “πολυπολιτισμικότητας”. Τα σύνορα μας μας ανοήτως άνοιξαν και η χώρα μας κατακλύστηκε από εκατομμύρια αλλοδαπούς, που ούτε νοιώθουν Έλληνες, ούτε αγαπάνε την Ελλάδα.

β)Η Ορθόδοξη Εκκλησία και ο Τριαδικός Θεός, καταπολεμούνται και καθυβρίζονται καθημερινά από τους άθεους ή αντίχριστους πολιτικούς μας και από ΜΜΕ. Στα σχολεία διδάσκεται πλέον η θρησκειολογία. Μέχρι και κλείσιμο των εκκλησιών, είχαμε φέτος από την άθεη πολιτεία.

γ)Η οικογένεια καταπολεμάται. Καθιερώθηκαν πολιτικοί γάμοι, εύκολα διαζύγια, νόμιμες μοιχείες, συμβιώσεις ιδίου φύλου και εκτρώσεις.

Που καταντήσαμε? Να είναι διαλυμένη η οικονομία μας, στα όρια της κατάρρευσης, διαλυμένος και ο κοινωνικός ιστός, ενώ αλλόθρησκοι λαθρομετανάστες εγκαταστάθηκαν μαζικά παντού.

Έχουμε εκτεταμένη εγκληματικότητα και οι φυλακές είναι ασφυκτικά γεμάτες.

Οι λοιμώξεις καταστρέφουν εντελώς την οικονομία μας με τα “lockdown”, άρχισαν και οι σεισμοί, προφανώς αναμένεται πείνα, αναπόφευκτα έπεται και πόλεμος.

Ενώ πρέπει να διορθωθούν τα κακώς κείμενα, με το να κλείσουμε εντελώς τα σύνορα μας στο εποικισμό και να διώξουμε τους εποίκους, να απαγορεύσουμε τις εκτρώσεις, να επιστρέψουμε με πίστη μαζικά στις Ορθόδοξες Εκκλησίες μας, να ενισχύσουμε με κάθε δυνατό τρόπο την οικονομία μας, να τιμωρήσουμε σκληρά την εγκληματικότητα, διά να φτιάξουμε πάλι την χώρα μας, δυστυχώς δεν τα κάνουμε.

Προϋπόθεση της επέκτασης των χωρικών μας υδάτων, είναι μία πολύ καλή προετοιμασία των ενόπλων δυνάμεων μας για πόλεμο. Αυτό σημαίνει αύξηση της στρατιωτικής θητείας, πολύ καλή εκπαίδευση και ταχύτατοι εξοπλισμοί. Αλλά το μόνο που φαίνεται να γίνεται είναι αναγγελίες για το μέλλον, προφανώς ελλείψει χρημάτων και πολιτικής βούλησης.

Οι Τούρκοι, είτε είναι Ισλαμιστές, είτε Κεμαλικοί ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν. Έχουν την ίδια ατζέντα. Θέλουν την επέκταση της χώρας τους σε βάρος αδυνάτων γειτόνων τους. Ανέπτυξαν την οικονομία τους τα τελευταία 17 έτη, έκαναν αξιόλογη πολεμική βιομηχανία, έφτιαξαν και πολυάριθμο στόλο.

Εμείς, ο Ελληνικός λαός, και μόνο εμείς, φταίμε για την σημερινή κακή κατάσταση μας και κανένας άλλος. Τούς ανίκανους πολιτικούς μας εμείς τους εκλέγουμε, τα κανάλια με τις τουρκοσειρές και τις άλλες ανοησίες που αποχαυνώνουν εμείς τις παρακολουθούμε, εμείς φταίμε για την συβαρίτικη νοοτροπία μας που μας έφερε στο σημερινό χάλι, νοοτροπία που μας έκανε μία, τριτοκοσμική, χρεοκοπημένη, χώρα συνταξιούχων που δεν παράγει τίποτα αξιόλογο.

αναγνωστης

loading...