Ποιος Έλληνας έχει το προσωνύμιο Παγανοκτόνος ;

“Ο παγανισμός δημιουργήθηκε να λειτουργήσει ως προωθητικός κριός ενός ιδιότυπου θρησκευτικού εθνικισμού, διχόνοιας και έριδας στους χριστιανικούς λαούς. Ένας διχασμένος λαός, μια διχασμένη κοινωνία, χάνει τις αντιστάσεις της, δεν αντιδρά στις εξωτερικές προκλήσεις και δέχεται ευκολότερα τα υποβαλλόμενα έξωθεν. Το φαινόμενο του δωδεκαθέου, είναι πολύ επικίνδυνο, για την πνευματική, κοινωνική και εθνική μας επιβίωση. Αποτελεί πρόκληση για την πνευματική υγεία των πιστών, μας την κοινωνική και εθνική μας συνοχή, την οποία υπηρετεί εδώ και αιώνες η αρχαία Ελληνική παιδεία, και η Ορθοδοξία. Στοχεύουν και επιθυμούν, αρχικά την πνευματική άλωση της Ελλάδος.

Εδώ και χρόνια οι παγανιστές, με άρρωστο πάθος, χωρίς στοιχεία, παρά μόνον με ύβρεις, απειλές και γελοίες συκοφαντίες, διότι δεν είναι σε θέση να απαντήσουν, με αντίστοιχες ιστορικές εργασίες, υψηλού επιστημονικού επιπέδου, προσπαθούν να ματαιώσουν, την μοναδική στήλη, η οποία κατά γενική ομολογία, πραγματικά αγωνίζεται με πράξεις, για την εθνική μας επιβίωση (Επικρατέειν η Απόλλυσθαι).

Την σύγχρονη εποχή οι φίλοι του δωδεκαθέου, έφτασαν στο σημείο να απαιτούν, να φύγουμε από την Ελληνική επικράτεια, διότι θεωρούμαστε από εκείνους, “στρατός κατοχής” της Ελλάδας, την οποία θεωρούν δική τους πατρίδα. Σε επίσημη ανακοίνωσή τους διαβάζουμε: «Η πλήρης απελευθέρωση του πραγματικού Ελληνικού Έθνους είναι μια υπόθεση που εκκρεμεί» (Ιστοσελίδα Υ.Σ.Ε.Ε.). “Σκοπός των Ελλήνων είναι να απελευθερωθεί η Ελλάς από την χριστιανική κατοχή”. Είμαστε για αυτούς, οι “δολοφόνοι” του αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού. “Οι δολοφόνοι των Ελλήνων. Διαδίδουν πως «ουδεμία σχέση υπάρχει μεταξύ Ελληνισμού και Χριστιανισμού» και πως η αποκάθαρση της Ελλάδος από το χριστιανικό “μίασμα” είναι ο κύριος στόχος τους. Διαβάζοντας κάποιος τα ανακοινωθέντα τους, τα άρθρα τους στα περιοδικά και τις ιστοσελίδες τους, τα σχόλια τους, και τις επιθέσεις τους ενάντια στον κύριο Άγγελο-Ευάγγελο Φ. Γιαννόπουλο, είτε παρακολουθώντας τις δημόσιες συζητήσεις τους, απορεί από τον οχετό των ύβρεων, των συκοφαντιών, των ψευδολογιών και των απειλών εναντίον του κυρίου Άγγελου-Ευάγγελου Φ. Γιαννόπουλου, καθώς και των υπολοίπων Ορθοδόξων. Σε πολλές περιπτώσεις έχουν ξεπεράσει τα όρια όχι μόνο της αξιοπρέπειας και του πολιτισμού, αλλά και αυτής της νομιμότητας.

Οι ύβρεις τους αρχίζουν από τα ιερά πρόσωπα της πίστεώς μας, και καταλήγουν στους απίστευτα απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και τις πρωτοφανείς απειλές, εναντίον του Κυρίου Άγγελου-Ευάγγελου Γιαννόπουλου. (1)

Κατά γενική παραδοχή, το σχέδιο των ανθρώπων της νέας τάξης, ήταν και είναι, πάση θυσία με βάση τις εντολές που έχουν δοθεί, να διακοπή η κορυφαία στήλη στην Ελληνική επικράτεια, ώστε να μην ισχυροποιούνται, και να ολοκληρώνονται, στον μέγιστο βαθμό οι προσωπικότητες των Χριστιανών, και να μην ακολουθούν οι Έλληνες τον μοναδικό συνδυασμό για την εθνική μας επιβίωση, μέσα από την στήλη Επικρατέειν η Απόλλυσθαι. Μην ξεχνάτε ότι ο κύριος Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος, γνωστός στο Χριστεπώνυμο πλήρωμα και ως παγανοκτόνος, είναι ο μοναδικός Έλληνας στον κόσμο, που μας προτείνει τον συνδυασμό : Oρθοδοξία, Εκκλησιασμός, κατήχηση, χρηστά ήθη, μουσικά σχολεία, υψηλός αθλητισμός, ιστορική γνώση, για την δημιουργία Ελλήνων ανώτατης ποιότητας. Ακόμη μας προτείνει την εφαρμογή του άρθρου 120 παρ. 4 του Ελληνικού συντάγματος, την κατάργηση των κομμάτων και την αλλαγή πολιτεύματος. Χιλιάδες παιδιά, αθόρυβα, και σε χαμηλούς τόνους, εδώ και αρκετά χρόνια, ακολουθούν αυτόν τον συνδυασμό. Όπως είναι γνωστό και ιστορικά αποδεδειγμένο, η νέα τάξη για να είναι σε θέση μας να εξουσιάζει, θέλει τους ανθρώπους ανήθικους και απαίδευτους. Αυτό συμβαίνει από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα, Στο σημείο αυτό να τονίσω κάτι ακόμη πολύ σημαντικό. Αυτό είναι ότι μέσα από τον συνδυασμό που μας προτείνει για την εθνική μας επιβίωση, και ανεξαρτησία, μας δίνει το πολύ ισχυρό πλεονέκτημα, να ξεχωρίζουμε μέσα σε πολύ λίγα λεπτά, τους πραγματικούς Έλληνες, από τους ραγιάδες και τους ανθέλληνες. Είναι γνωστό πλέον ότι όλοι οι προδότες-ψευτοπατριώτες, αρνούνται να υποστηρίξουν δημόσια, τον συνδυασμό εθνικής επιβιώσεως. Το αποτέλεσμα είναι να μην χάνουμε, πολύτιμο χρόνο ως έθνος και να μην μας εξαπατούν. Κατά γενική ομολογία όλων των πατριωτών, με ήθος, αξιοπρέπεια, σπουδές και επιστημονικές γνώσεις, ο κορυφαίος Έλληνας σε ηθική, παιδεία, θάρρος, αξιοπρέπεια, δημιουργικότητα, και προσφορά στο Ελληνικό έθνος, κατά την δεκαετία που διανύουμε είναι ο κύριος Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος. Σε προσωπικό επίπεδο είμαι μια από τις πολλές χιλιάδες αναγνώστριες, του κυρίου Άγγελου-Ευάγγελου Γιαννόπουλου, η οποία έχει ευεργετηθεί, από τις υψηλού επιστημονικού επιπέδου εργασίες του.

Κλείνοντας να επισημάνουμε, ότι στα πλαίσια της ανεξιθρησκίας, της Ελληνικής κοινωνίας, έχουν δικαίωμα ύπαρξης, όλοι όσοι έχουν επιλέξει ως θρησκεία τους, τον νεοπαγανισμό. Δυστυχώς όμως δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε με αυτούς, διότι έχουν καλλιεργήσει έναν ιδιότυπο θρησκευτικό εθνικισμό-φανατισμό, ναζισμό, και μια πρωτοφανή εχθρική συμπεριφορά εναντίον των Χριστιανών, ώστε να μην έχουμε θέση στη νέα ελληνική κοινωνία, που εκείνοι επιθυμούν και επιδιώκουν.
Γράφουν ο Λάμπρος Κ. Σκόντζος, η Ειρήνη Κομνηνού, και η Ελληνίδα λύκαινα.

https://staging.ksipnistere.com/2020/10/blog-post_542.html

https://staging.ksipnistere.com/2020/09/l-oujah.html
https://staging.ksipnistere.com/2020/09/blog-post_339.html
Άγγελος-Ευάγγελος Φ.
Γιαννόπουλος

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ :

Ανώνυμος26 Αυγούστου 2018 – 11:43 μ.μ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ
ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΟΜΟΡΦΙΑ
ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥΤΟ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥ
Η ΕΚΦΡΑΣΗ
Η ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΗΤΑ
Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ
Η ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ
Η ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
………………………………..ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΗ ΓΡΑΦΗ ΣΑΣ
ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΕ
ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑ ΖΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΑΣΚΑΛΕ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ανώνυμος3 Οκτωβρίου 2018 – 7:29 μ.μ.
Ο κύριος Γιαννόπουλος είναι ένας εξαιρετικός σπάνιος άνθρωπος.Το ήθος του η αξιοπρεπειά του η μορφωση του είναι αρετές που στη σημερινή εποχή είναι δυσεύρετες οάσεις.Ωστόσο υπάρχουν μικρές ανάσες όμορφων ψυχών μέσα στην τόσο ομοιόμορφη σκληρότητα που συναντάμαι καθημερινά σε κάθε μας βήμα.
Είναι λίγοι οι άνθρωποι που μπορούν να καταδυθούν στον βυθό της ψυχής μας και να μας κάνουν να νιώσουμε Την Ανάσα Του Χριστού μας.Ο κύριος Γιαννόπουλος που χρόνια τον διαβάζω δεν είναι υπερβολή αυτό που θα πώ με τα γραπτά του προσωπικά με κάνει καλύτερ άνθρωπο και τον ευχαριστώ.Άννα .Π
Ανώνυμος11 Σεπτεμβρίου 2018 – 11:18 μ.μ.
ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΕ
ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ , ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ
ΤΗ ΛΕΞΗ ,ΜΑΓΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ. ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΣΑΝ ΕΣΑΣ
ΝΑ ΕΙΧΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ
ΘΑ ΕΓΙΝΟΝΤΟ ΣΩΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ …ΧΡΗΣΤΟΣ

Mad Dog14 Οκτωβρίου 2018 – 2:00 μ.μ.

Επισκέφτηκα κάποτε παλιά το άγιο (μη χέσω) όρος και συνάντησα κάποιον καλόγερο σούπερ ρεμάλι που είχε το “γαμώ το Χριστό μου” καραμέλα, όπως έχουμε πολλοί από εμάς το “μαλάκας”, “μαλακία” κτλ. Όταν κάποιος θρησκευόμενος επισκέπτης διαμαρτυρήθηκε έντονα για το θέμα, τελειώνοντας με τη φράση “για το όνομα της Παναγίας”, ο καλόγερος κόντεψε να βγάλει αφρούς, είχε πετάξει το σκουφί του κάτω και το πατούσε, είδαμε και πάθαμε να τον ηρεμήσουμε (είχαμε γαμηθεί κι από τα γέλια βέβαια). Και λέει το ασύλληπτο: “Για το κωλόπαιδο τον πούστη το Χριστό, να λέτε ό,τι θέτε, την Παναγία να μην την ξαναπιάσετε στο στόμα σας” !!!!!! Τέζα εμείς…..

Mad Dog14 Οκτωβρίου 2018 – 7:46 μ.μ.

Αγαπητέ Κ. Γιαννόπουλε, είμαστε μια μικρή συντροφιά νέων Ορθοδόξων που μας εμπνέετε με τις χριστιανικές σας γνώσεις και θέλουμε να σας ρωτήσουμε, τελευταία κυκλοφορεί μια είδηση, σίγουρα ψευδής, ότι πριν γαμήσετε την μανούλα σας, της βάζατε στην κωλοτρυπίδα έναν σταυρό, γιατί ήταν αμαρτωλή, παρακαλώ διαψευστε το, ή αιτιολογήστε το.

Mad Dog14 Οκτωβρίου 2018 – 11:04 π.μ.
Το αίμα των άδικα σφαγμένων Ελλήνων από τον ισπανοεβραιο δολοφόνο θεοδόσιο, φωνάζει καταραμένε, την κατάρα τους να έχεις, από μαχαίρι στη σαποιοκοιλιά σου να πα πας, άτιμε. Mad Dog14 Οκτωβρίου 2018 – 10:35 π.μ. Για να ξαναγίνουμε κράτος, όπως κάποτε είμασταν, πρέπει να κάνουμε ακριβώς αυτό που έκαναν οι εβραιοχριστιανοί στους προγόνους μας Έλληνες, σφάξιμο και εκδίωξη από την Ελλάδα όλων των αμετανοήτων χριστιανών που αρνιούντε την αλήθεια!

Mad Dog14 Οκτωβρίου 2018 – 10:07 π.μ.
@ 14 Οκτωβρίου 2018 – 9:58 π.μ.

Που είδες ύβρεις προς τον αγέννητο χριστό ρε λεπρό μουνί? Ποιος το χέζει αυτώνανε και όλο του το σιχαμερό εβραϊκό σόι? Μιλάμε για την δολοφονία 20 χιλιάδων Ελλήνων από έναν χριστιανό δολοφόνο αυτοκράτορα, μαλάκα, ε καραμαλάκα

loading...