Σφαγή στα Καμίνια μεταξύ Πακιστανών: Τέτοια αγριότητα δεν έχουμε ξαναδεί – Δείτε το σοκαριστικό βίντεο από την άγρια συμπλοκή

Μπούκαραν στο διαμέρισμα της οδού Αγίων Ανάργυρων στα Καμίνια… έσφαξαν συμπατριώτη τους ..Και το τραβούσαν βίντεο τα ζώα!

Ξεφεύγουν καμια φορα οι καημένοι οι επενδυτές κ θυμούνται τη καταγωγή τους εκει που το σφάξιμο το εχουν για καλημέρα.

Στα χέρια της ΟΠΚΕ δύο από τους Πακιστανούς της σφαγής στα Καμίνια

Η Αστυνομία μετά από αξιοποίηση πληροφοριών κατάφερε να εντοπίσει το σπίτι που είχαν βρει καταφύγιο οι δράστες – Τους ακινητοποίησαν και τους μετέφεραν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά όπου ομολόγησαν την συμμετοχή τους στη δολοφονία – Δράστες και θύμα ήταν μέλη αντίπαλων συμμοριών – Δείτε το σοκαριστικό βίντεο από την άγρια συμπλοκή
Σαρώνουν οι ομάδες της ΟΠΚΕ τον Πειραιά και το κέντρο της Αθήνας για να εντοπίσουν μέλη της ομάδας των Πακιστανών που μπούκαραν στο διαμέρισμα της οδού Αγίων Ανάργυρων στα Καμίνια και έσφαξαν συμπατριώτη τους με φόντο τη διακίνηση λαθραίων τσιγάρων και ναρκωτικών.
Ήδη, οι εκπαιδευμένοι άνδρες της ΟΠΚΕ μετά από σάρωση στα κακόφημα στέκια του κέντρου και αξιοποίηση του δικτύου πληροφοριών, κατάφεραν να εντοπίσουν οικία οπού οι πληροφορίες έλεγαν ότι είχαν βρει καταφύγιο οι δράστες.
Έτσι, αφού έθεσαν το χώρο υπό διακριτική επιτήρηση, λίγη ώρα αργότερα όταν είδαν τέσσερις Πακιστανούς να βγαίνουν, αναγνώρισαν δυο εξ αυτών ως τα άτομα που εμφανίζονται στο βίντεο να χτυπούν μέχρι θανάτου με ξύλα τον ομοεθνή τους.
Άμεσα τους ακινητοποίησαν και τους μετέφεραν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά όπου σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ομολογήσει την εμπλοκή τους και έχουν αποκαλύψει τους συνεργούς τους.
Οι δράστες είναι σεσημασμένοι για εμπορία ναρκωτικών και τσιγάρων στο κέντρο της Αθήνας ενώ το θύμα μέλος αντίπαλης συμμορίας.
Δείτε το σοκαριστικό βίντεο από την άγρια συμπλοκή
Ένας νεκρός, ένας τραυματίας και ένας τρίτος άνθρωπος χτυπημένος άγρια ήταν ο απολογισμός της εισβολής ομάδας Πακιστανών σε διαμέρισμα στα Καμίνια όπου ζούσαν τρεις ομοεθνείς τους.
Οι δράστες εισέβαλαν στο διαμέρισμα περίπου στις 12.30 το μεσημέρι, κρατώντας μαχαίρια και λοστάρια όπως φαίνεται στο σοκαριστικό βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το protothema.gr.
Σκότωσαν τον έναν από τους τρεις ενοίκους του διαμερίσματος, τραυμάτισαν σοβαρά με μαχαίρι τον δεύτερο και γρονθοκόπησαν άσχημα τον τρίτο. Προκαλεί δε ανατριχίλια το γεγονός ότι κάποιοι από τους δράστες βιντεοσκοπούσαν τη φρικαλεότητα.

loading...