Γ. Τράγκας: «Ο πολιτικά ηλίθιος του Μαξίμου» θα φύγει νύχτα

 Ξέσπασε από το μικρόφωνο του Ελλάδα FM ο Γιώργος Τράγκας κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη,  με αφορμή την έκθεση του State Department  που περιορίζει στα 6 μίλια τον Εθνικό Εναέριο Χώρο μας.

Ο «πολιτικά ηλίθιος» του Μαξίμου  κατάφερε να είναι εναντίον μας όλοι, ανέφερε ο Γ. Τράγκας, σημειώνοντας ότι  “ο Γερμανόφιλος δεν έχει διαβάσει ποτέ του ιστορία. Ποτέ του δεν διάβασε εγκυκλοπαίδεια και βιβλίο. Κατάφερε ο εθνικός καταστροφέας, ο οποίος θα φύγει νύχτα, ενδεχομένως με ελικόπτερα κατάφερε να υπάρξει αντίδραση της Κομισιόν στην αναβάθμιση των δικών μας μαχητικών F – 16, ενώ οι απέναντι  αποκτούν υπεροπλία”.

Αναφερόμενος στην εσωκομματική αντιπολίτευση στην Νέα Δημοκρατία, αναφέρθηκε σε πηγές που θέλουν τον πρωθυπουργό να είναι υπ’ ατμόν.

Σύμφωνα με τον παλαίμαχο δημοσιογράφο, ο πρωθυπουργός σύντομα θα είναι αντιμέτωπος με εσωκομματική αντίδραση. Μιλώντας για Σαμαρικούς και Καραμανλικούς που είναι στα κάγκελα ο Γ. Τράγκας προέβλεψε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκεντρώνει την μήνι όλων των στελεχών.

 

loading...