Αρμενικές δυνάμεις “εξαφάνισαν” μονάδα Αζέρων που ετοιμαζόταν να επιτεθεί σε στρατηγική πόλη

 Το Αρμενικό Υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε ένα βίντεο την Τετάρτη που δείχνει ένα αεροσκάφος του Στρατού Άμυνας του Αρτσάχ, να καταστρέφει μια στρατιωτική μονάδα του Αζερμπαϊτζάν που ετοιμάζεται να επιτεθεί σε μια πόλη-κλειδί στο Καραμπάχ.

Σύμφωνα με το Αρμενικό Υπουργείο Άμυνας, “ο Στρατός Άμυνας του Αρτσάχ ανακάλυψε τη μονάδα, τον παρακολούθησε για κάποιο χρονικό διάστημα με αεροσκάφη και στη συνέχεια, με πυροβόλα όπλα, κατέστρεψε την εχθρική μονάδα που ετοιμαζόταν να επιτεθεί στο Σουσί, το κύριο μέρος της οποίας, πιθανότατα, είναι Σύριοι μισθοφόροι”.

Το Υπουργείο Άμυνας της Αρμενίας δημοσίευσε στη συνέχεια ένα βίντεο που έδειχνε το όπλο του Στρατού Άμυνας του Αρτσάχ να στρέφεται στη μονάδα του εχθρού πριν βομβαρδίσουν τη θέση του τελευταίου νότια του Σουσί.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, οι αρμενικές δυνάμεις κατάφεραν να καταστρέψουν τα εχθρικά στρατεύματα πριν μπορέσουν να ξεκινήσουν μια νέα επίθεση στο Σουσί.

Την περασμένη εβδομάδα, οι ένοπλες δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν επιτέθηκαν στο Σουσί από τη νότια πλευρά, σε μια προσπάθεια να εισέλθουν σε αυτήν την επιτακτική πόλη.

Ωστόσο, παρά τις επανειλημμένες επιθέσεις, οι ένοπλες δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν δεν μπόρεσαν να σπάσουν τις άμυνες του αμυντικού στρατού του Αρτσάχ

loading...