Δώστε Προσοχή στην Προειδοποίηση, έρχεται η οργή του Θεού…….

GEWKWN

Εδώ και πολλά χρόνια Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ μας προειδοποιεί για τα επερχόμενα μέσω Αγίων ανθρώπων, δεν αφορούν άλλες μακρινές εποχές, αφορούν την εποχή μας, αφορούν εμάς, όταν αρχίσουν σε λίγο,  τότε θα καταλάβουμε το θανάσιμο λάθος μας, αλλά θα είναι αργά, πολύ αργά

Να πέσουμε στα γόνατα και με δάκρυα να ζητήσουμε από την ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ να μας συγχωρέσει και να μας προστατέψει, διαβάστε αποσπάσματα από τα ποιήματα της

ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ…… Οίμος-Αθήνα, είναι προειδοποιήσεις από ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ.

ΠΟΙΗΜΑ 1ο ΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ… Ήρθε ο καιρός που ο Ιησούς Χριστός θα αποδώσει δικαιοσύνη σε κάθε χώρα της γης. Όποια χώρα καταπατήθηκε από εχθρό, τώρα θα ενισχυθεί και θα ελευθερωθεί, ενώ η χώρα που καταπάτησε θ’ αποδεκατιστεί. Η ήρα από το σιτάρι θα καθαριστεί.

ΠΟΙΗΜΑ 2ο ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ… Το λέω αυτό γιατί έρχονται δεινά πολύ μεγάλα,

γιατί αίμα πολύ θα χυθεί μεσ’ στη φτωχή Ελλάδα. Θα μπούνε μέσα στη βουλή όλοι οι πεινασμένοι,

χιλιάδες θα σφαχτούν, τί μακελειό τους περιμένει!  Έπειτα απ’ αυτό παιδάκια μου θάρθει ακυβερνησία, αφού πολλοί πολιτικοί θα έχουν φύγει απ’ τη ζωή. Για λίγο η χώρα αυτή δεν θα ‘χει καπετάνιο,και είναι επικίνδυνο ο εχθρός να έρθει από πάνω. Ο πόλεμος, προ των πυλών, οι Τούρκοι παραμονεύουν, και ψάχνουν μία αφορμή, αυτό πια περιμένουν. Τότε, θα έρθει ο στρατός για λίγο να κυβερνήσει….. οι Τούρκοι θα επιτεθούν να πάρουν τα νησιά σας. Δεν θάναι για πολύ αυτό, γιατί φωτιά τους περιμένει, από το στόλο το Ρωσικό αλλά και από τα δικά τους μέρη. Θα τους αποδεκατίσουνε, δεν θα ‘χουν που να πάνε ό,τι κακό σας έκαναν, τώρα θα το μετράνε. Μέσα όμως σε όλα αυτά, η πείνα θα θερίζει, Όποιος δεν έχει Χριστό και Παναγιά, στους δρόμους θα γυρίζει.

ΠΟΙΗΜΑ 3ο ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ. Σε μια κατάσταση πανικού και ακυβερνησίας,

η μόνη λύση ο στρατός για λίγο στην εξουσία…… Αυτοί που τώρα σας περιφρονούν και τόσο σας χλευάζουν, θα έρθει γρήγορα ο καιρός που απ’ τα χέρια σας θα λάβουν. Γιατί θα είναι σε κατάσταση, πολύ εξαθλιωμένη, οικονομικά αλλά και ηθικά πολύ δυστυχισμένοι.

ΠΟΙΗΜΑ 4ο ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ. Είναι οι μέρες κρίσιμες για ολόκληρο τον κόσμο, έρχονται χρόνια δύσκολα με φτώχεια και με πόνο. Όσο για την Ελλάδα μας που τόσο αγαπάω, πολλά δεινά θα την βρουν γι’ αυτό και την πονάω….. Όσα δεινά κι αν έρθουνε, μην πανικοβληθείτε, εμπιστοσύνη να μου έχετε, Επάνω Μου κρατηθείτε….. Και όλα θ’ αλλάξουνε, η Ελλάδα θα λαμπρύνει θα φύγει πλέον η σκοτεινιά, το κέντρο του κόσμου θα γίνει……

ΠΟΙΗΜΑ 5ο ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ…. Μαζεύτηκαν τα σύννεφα επάνω απ’ την Ελλάδα, μπόρα έρχεται δυνατή και φεύγει η λιακάδα. Μαύρος θα γίνει ο ουρανός, φεύγει η προστασία, φεύγουν πια οι Αρχάγγελοι και έρχονται τα θηρία. Πήρε εντολή ο διάβολος, πήρε την εξουσία, να βασανίσει τη χώρα αυτή με πείνα και αναρχία. Του έδωσα το ελεύθερο να κάνει ότι θέλει, γιατί η αμαρτία σας όλα του τα επιτρέπει….. Στο στόχαστρο είναι οι Έλληνες, για κατοχή η Ελλάδα, ύπουλα θα σας χτυπήσουνε, με συγκατάθεση και από τα κράτη τ’ άλλα. Θα έρθουν οι Αγαρηνοί να πάρουν τα νησιά σας, το ξέρουν οι κυβερνήτες σας, είναι υπεύθυνοι για το κατάντημά σας. Τα πούλησαν τα εδάφη αυτά, είναι όλα προγραμματισμένα, να μην τα βρίσκουν στη βουλή, να είναι όλα διαλυμένα. Έτσι να δώσουν την αφορμή  αυτή που πια ζητούνε οι Τούρκοι, ημέρα μιας γιορτής να σας επιτεθούνε. ………. Στην μάνα σας την Παναγιά, και σε όλους τους αγίους, κάνετε παράκληση να σπεύσουν να βοηθήσουν.

ΠΟΙΗΜΑ 7ο ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ…. Θαύματα τόσο τρανταχτά, θα βιώνετε παιδιά μου, όσοι πιστεύετε δυνατά και είστε στην αγκαλιά μου. Θα έχετε παρηγοριά σ’ όλες τις δυσκολίες, οι ανάγκες σας θα καλύπτονται με χίλιες ευλογίες. Στην πείνα σας θα έχετε ψωμί επάνω στο τραπέζι, στη δίψα σας,  αγίασμα στο ποτήρι θα σας περιμένει. Στις θλίψεις σας γονατιστοί, με προσευχή και τα χέρια υψωμένα, κι αμέσως θα λαμβάνετε, την βοήθεια που θα ‘ρχεται από Εμένα.

ΠΟΙΗΜΑ 8ο ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ…. Ο ένας του άλλου τέκνα μου το χέρι να κρατάει, κι όπως ο καθένας σας, τον αδελφό του να βοηθάει. Με λόγο παρηγορητικό, μα και με ό,τι έχει, ρούχα, ψωμί και φαγητό, ο ένας τον άλλον να συντρέχει.

ΠΟΙΗΜΑ 9ο ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ…. Έρχομαι πάλι ο Πατήρ σε σας τέκνα μου να ομιλήσω, να σας πω ρήματα θεϊκά, για να σας ενισχύσω. Τα σχέδιά τους τα σατανικά γίνονται ένα προς ένα, πούλησαν την Ελλάδα μας, τον ήλιο, τη θάλασσα τον αέρα. Σας σκλάβωσαν οι δανειστές, χάθηκαν τα δικαιώματά σας, ακόμη και τα όργανα του σώματος δεν είναι πια δικά σας…. Και τώρα τί θα κάνετε; Πώς θα πορευτείτε; Χωρίς πατρίδα και Θεό, πού πρέπει να κρυφτείτε;

ΠΟΙΗΜΑ 11ο ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ…. Η Ελλάδα μας πουλήθηκε όλη απ’ άκρη σ’ άκρη. Πήρανε όλες οι φυλές και από ένα κομμάτι….. Δεν έχουν λόγο στη Βουλή πλέον οι πολιτικοί σας. Άλλα είναι τ’ αφεντικά που διακυβεύουν τη ζωή σας. Είναι αυτοί που άρπαξαν  την όμορφη τη γη σας, δίνοντας τα αργύρια στους προδότες της φυλής σας….Μην περιμένετε έλεος από εδώ και πέρα. Τα σχέδιά τους τα σατανικά απελπισία και φοβέρα. Θέλουν όσο γίνεται πιο γρήγορα εσείς ν’ απολεστείτε, να μην υπάρχει Έλληνας, από το χάρτη να σβηστείτε. Γι’ αυτό έχουν βάλει σ’ εφαρμογή τα μαύρα σχέδιά τους, να βγείτε από τα σπίτια σας και η Ελλάδα να μείνει δικιά τους. Ούτε φάρμακα, ούτε  γιατρούς η χώρα αυτή να έχει, και έτσι με το παραμικρό ο κόσμος να πεθαίνει. Για να μπορέσουν γρήγορα από εσάς ν’ απαλλαγούνε. Κι έπειτα οι νέες οι φυλές  στην Ελλάδα να κατοικούνε…… Θα έρθουν μέρες δύσκολες με φτώχεια και οδύνη, μα εσείς τέκνα μου αγαπητά, να έχετε πίστη σαν καμίνι! Κάντε νηστεία, προσευχή, την Παράκληση της Παναγίας, γονατίστε, μετανοήστε ειλικρινά και θα έρθει η θεία βοηθεία! Μη χάνετε την ελπίδα σας ότι και αν συμβαίνει.

Εσείς σκυφτοί στην προσευχή και ο Κύριός σας θα επεμβαίνει…. Μεγάλη αναταραχή  θα γίνει στην Ελλάδα, γιατί τα σχέδια τους τα σατανικά θα εφαρμόσουν κατά γράμμα. Αφού όμως ολοκληρωθεί η κάθε εντολή τους, και είναι σίγουροι οι αρχηγοί για την αποστολή τους, πως είναι ζήτημα μηνών οι Έλληνες να σβήσουν, πολιτισμένα και όμορφα πως θα σας αφανίσουν, τότε θα ανακαλύψουνε  πως πρέπει πια να φύγουν, όσο ακόμα είναι καιρός να μην αργοπορήσουν. Γιατί δεν υπολόγισαν  του κόσμου οι μεγάλοι, πως υπάρχω και ζω ο Θεός, και μπροστά τους θα βγω και πάλι!

ΠΟΙΗΜΑ 13ο ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ…. Βλέπω το πως περνάτε, το πως αγωνιάτε,

το πως θα βγει η μέρα και αν θα έχετε να φάτε. Είμαι ανάμεσά σας, ακούω την καρδιά σας, και όταν είστε λυπημένοι, σκουπίζω τα δάκρυά σας. Δεν σας εγκαταλείπω, η Σκέπη μου σας σκέπει σας γίνομαι βοηθός σας, όταν, και όπως πρέπει.  

ΠΟΙΗΜΑ 15ο ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ…. Υπομονή και προσευχή, θα κάνετε από εδώ και πέρα. Εκείνοι με το σατανά και εσείς με τον Πατέρα. Δεν θέλω πια να δίνετε καμία σημασία, γιατί ό,τι και αν κάνουνε δεν έχει καμιά αξία. Σα σκόνη όλα θα διαλυθούν τα μαύρα σχέδιά τους, γιατί το σχέδιό μου το θεϊκό θα το βρούνε μπροστά τους.

ΠΟΙΗΜΑ 16ο ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ…. Ακόμα και οι εκλεκτοί, τα λίγα πια παιδιά μου, νοθεύτηκαν μ’ αιρετικούς, δεν είναι πια δικά μου. Κλαίω, θρηνώ, δεν βλέπετε, πώς μ’ έχετε σταυρώσει;  Σε λίγο όμως τέκνα μου η γη σας θα ματώσει. Σκοτίσθηκε πλέον το μυαλό, δεν βλέπετε τη μπόρα, την καταιγίδα τη δυνατή που έρχεται με φόρα; Η γη θ’ ανοίγει τώρα πια, ανθρώπους θα καταπίνει, γιατί δεν αντέχει τη μόλυνση, το αίμα πια την πνίγει.Σκοτώνετε τα τέκνα σας τ’ αθώα τα βλαστάρια, και έπειτα παίρνετε φάρμακα, για να κοιμάστε τα βράδια.Οι αμαρτίες σας πολλές, μετάνοια καμία, γι’ αυτό τρέμει πια η γη, ζητάει τιμωρία.Δε βλέπετε καταστροφές σ’ ολόκληρο τον κόσμο; Πλημμύρες, χιόνια, αέρηδες να αφανίζουν κόσμο; Δε βλέπετε πώς έφτασε τόση η αμαρτία, που ο άνθρωπος έγινε πιο άγριος και από τα θηρία; Δε βλέπετε καταστροφές, πείνα και δυστυχία, πώς σφάζονται οι άνθρωποι με λύσσα και μανία; Και μέσα στην Ελλάδα μας, στη χώρα την αγία, ήρθαν πλέον οι δαίμονες και έκαναν κατοικία.

ΠΟΙΗΜΑ 17ο ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ. Η μάνα Παναγία…… θα ‘ρθουν μέρες δύσκολες και μέρες αγωνίας, εσείς όμως τέκνα μου να είστε με ελπίδα. Μη σας ταράσσει τίποτα, μόνο η αμαρτία. Όλα τα άλλα είναι μηδέν, μπροστά στην ευλογία…..

ΠΟΙΗΜΑ 18ο ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ…. Νομίζετε πώς έχετε κυβέρνηση ελληνική;

Πόσο όμως πλανάστε, γιατί δεν κάνουν κουμάντο αυτοί. Είναι μαριονέτες στα χέρια των μασόνων, και ανάλογα με τις εντολές, φτιάχνουν τον κάθε νόμο. Δεν βλέπετε το ψέμα τους και την υποκρισία; δεν έχουν στο βλέμμα τους καμία παρρησία. Θέλουν να εξοντώσουν από τη χώρα αυτή, τον Χριστό, την Παναγιά και τη σημαία την ελληνική. Ακόμα και το όνομα να αλλάξουν της Ελλάδας…. Είστε σε πόλεμο φρικτό, το έχετε αντιληφθεί;   το σχέδιο που υπεγράφη, είναι να σφάζονται οι χριστιανοί και να πετιούνται σε χαντάκι. Όμως και πάλι η προσευχή θα φέρει και σ’ αυτό τη λύση. Θα το αναλάβει ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, και κανέναν στην Ελλάδα δεν θ’ αφήσει. Θα στείλει αρρώστια ανίατη, πολλοί θα προσβληθούνε  και με πόνους αφόρητους, πολλοί θε να χαθούνε. Έτσι θα γίνει το σχέδιο του Μέγα Ταξιάρχη. Θ’ αδειάσει τότε η χώρα σας, θα μείνετε μονάχοι. Καράβια θα τους παίρνουνε, στις χώρες τους θα πάνε, θα φοβηθούν τόσο πολύ, που πίσω τους δεν θα κοιτάνε…

ΠΟΙΗΜΑ 19ο ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ…. Όποιος αυτή την εποχή ομολογεί Θεό,

να ξέρει, ότι στη ζωή του θα με έχει αρωγό. Και όποιος αγωνίζεται για κάθε τι ελληνικό,

για την γλώσσα, την ιστορία σας και τον πολιτισμό, να μην φοβάται τίποτα ο άνθρωπος αυτός.

Γιατί θα έχει όλη την ευλογία από τον Ιησού Χριστό. Αγγέλους θα έχει γύρω του, και όλους τους αγίους  και τρίχα δεν θα πειραχτεί από την κεφαλή του. Κοντά του θα είναι η  μητέρα μου που πάντα θα τον σκέπη, γι’ αυτό αόρατος και ορατός εχθρός, μακριά απ’ αυτόν θα τρέχει. Μη σας τρομάζει τίποτα, ό,τι κι αν δείτε, ό,τι κι αν ακούσετε μην τρομοκρατηθείτε.

ΠΟΙΗΜΑ 20ο ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ…. Είναι οι ώρες δύσκολες γιατί θ’ αντιληφθείτε, πως μέσα στην πατρίδα σας πρέπει ν’ αντισταθείτε. Να δώσετε τη μάχη σας με όπλα την αγάπη, νηστεία, μετάνοια, προσευχή, στα μάτια σας το δάκρυ. Θα δείτε πλέον καθαρά όλα τα σχέδιά τους, αυτά που έκρυβαν καλά στο χαρτοφύλακά τους. Ο Κύριός σας, σάς μιλώ που πάντα σας φροντίζω, και όποιος μ’ εμπιστεύεται δώρα θα τον γεμίζω. Θέλω να νιώσετε καλά τα λόγια τα Θεϊκά μου, πώς ΕΓΩ διοικώ τη χώρα αυτή, γιατί είναι δικιά μου! Και αν έφτασε να γίνει πια η Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι, είναι γιατί ξεφύγατε απ’ του Θεού το χέρι…… Γίνετε όλοι μια γροθιά κρατήστε την Ορθοδοξία, τα ήθη και τα έθιμα, τη γλώσσα, την παιδεία. Γιατί δεν είναι μακριά που ο πόλεμος θα φτάσει, παγκόσμιος σιγά – σιγά θα γίνει, θα ξεσπάσει.  Και όλοι πια οι Έλληνες στη χώρα τους θα ‘ρθούνε, έντρομοι απ’ την λαίλαπα θα τρομοκρατηθούνε. Παρ’ όλα τα προβλήματα που  θα έχει η Ελλάδα, θα είναι η πιο ασφαλής από τα κράτη τ’ άλλα. Και όσο για την Κύπρο μας που τώρα υποφέρει, δεν θα αργήσει ο καιρός που ελεύθερη θα γένει. Πριν όμως να έρθει η λευτεριά που αναίμακτα θα γίνει, ένα μικρό επισόδειο  δεν θα το αποφύγει.

 

loading...