Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΤΣΙΠΡΑ ΠΙΣΩ

 





Της Λέττας Καλαμαρά

Η ανείπωτη εθνική καταστροφή, με ή χωρίς δόλο αδιάφορο, που επέφερε ο ανίκανος εκ του αποτελέσματος Κυριάκος Μητσοτάκης ανοίγει το δρόμο της πολιτικής επιστροφής του ομόλογου του Αλέξη Τσίπρα διάπλατα. Ο εθνικά επιζήμιος Πρωθυπουργός του 2015, που κάλυψε πολιτικά ο κ.Μητσοτάκης για μία ώρα πολιτικής ανάγκης, εμφανίζεται στα πλατό με λύσεις κοινής αποδοχής συγκυβέρνησης, απλώνοντας ένα χέρι βοηθείας στο Μέγαρο Μαξίμου το οποίο κλυδωνίζεται στα θεμέλια του σε Υγεία, Οικονομία, Παιδεία, Άμυνα.

Ο πολιτικός Κυριάκος Μητσοτάκης που παραπλάνησε και υφάρπαξε την ψήφο του ελληνικού λαού την 7η Ιουλίου 2019 υποσχόμενος ανάπτυξη 4%, φιλελεύθερη οικονομία, κάθαρση σκανδάλων, επαναπατρισμό της νεολαίας και ένα καλύτερο μέλλον για την Ελλάδα. Το τι καταστροφή κατάφερε σε έναν μόλις χρόνο διακυβέρνησης στη ζωή των Ελλήνων δεν έχει προηγούμενο. Όλοι οι κόποι και θυσίες μίας δεκαετίας Μνημονίων έχουν χαθεί στη μανία των ανθελληνικών κέντρων να καταστήσουν την Ελλάδα σε Καζακστάν της Μεσογείου εις όφελος της Τουρκίας.

Η διακομματική νομενκλατούρα που συνωστιζόταν γύρω από τον Αλέξη Τσίπρα και συνέχισε στην αυλή του Κυριάκου Μητσοτάκη χαμογελάει κρυφίως για την επερχόμενη συγκυβέρνηση της Μαντάμ “Ο” μετά το γκρέμισμα του Ντόναλντ Τραμπ με τη χρήση του COVID-19. Η φτωχοποίηση και διάλυση της Ελλάδας βρίσκεται πιο κοντά με τον Αλέξη Τσίπρα να είναι έτοιμος να βάλει ένα πολιτικό χεράκι βοηθείας στο δύσμοιρο Μητσοτάκη με μία συγκυβέρνηση προσωπικοτήτων και μία θηλυκή Πρωθυπουργό κοινής αποδοχής.

Αιώνια αποικία η Ελλάδα δυστυχεί από την έλλειψη ενός ανιδιοτελούς πολιτικά ηγέτη. Η μεταπολιτευτική παρέλαση Πρωθυπουργών εθνικής καταστροφής δεν λέει να τελειώσει στην προσπάθεια διάλυσης του εθνικού μεγάλου ονείρου. Αχρείαστοι αμυντικοί εξοπλισμοί και πολεμικός ευνουχισμός για τον ενταφιασμό κάθε εθνικής ιδέας στην υπηρεσία του διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος διακίνησης ουσιών που αυξάνει τις ποσότητες του στα λύματα αλματωδώς. Επενδύσεις άχυρων σε μία διαλυμένη οικονομία το έργο Μητσοτάκη για το καλό μας, για το καλό του, για το καλό όλων πλην της Ελλάδας.

Μία ναρκωμένη χώρα οδηγείται πλέον στη διάλυσή της γεμάτη περηφάνια. Εξουσία και λαός σπρώχνουν στο γκρεμό την Ελλάδα όσο πιο γρήγορα μπορούν με μπροστάρηδες τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα. Να βάλουν όλοι ένα χεράκι ζητούν με έναν Υπουργό κοινής αποδοχής αρχικά, γιατί όχι και Άμυνας, γιατί όχι και Πρωθυπουργό.

Τα Χριστούγεννα του Κυριάκου Μητσοτάκη και όλων μας θα είναι διαφορετικά. Με ένα φερετζέ πατριωτισμού, ίσως. Με μία κομμουνιστική Ελλάδα επιδομάτων και δημοσίων λειτουργών, ίσως. Συγχαρητήρια, κύριε Μητσοτάκη. Ξεπεράσατε τον Αλέξη με το νταούλι στην καταστροφή μας! Αμαυρώσατε τη Νέα Δημοκρατία και τη δεξιά παράταξη ισόποσα με τον Αλέξη για την αριστερή. Άξιος ο μισθός σας! Συνεχίστε απτόητος…

loading...