ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ






Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Η Μεταπολίτευση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως εγκληματική οργάνωση; Μπορεί και ναι! Γιατί, αυτά τα κόμματα αντί να είναι όργανα προάσπισης των συμφερόντων του Ελληνικού λαού και του Δημοκρατικού πολιτεύματος, μετετράπησαν σε σπόνσορες των συμφερόντων του μεγάλου κεφαλαίου και των διαφόρων συντεχνιών, εργολάβων και επιχειρηματιών! Έγιναν παράγοντες εκμαυλισμού, διαφθοράς και διαπλοκής! Αναθεώρησαν επανειλημμένως το Σύνταγμα

προασπίζοντας τα συμφέροντα των οικονομικών ισχυρών παραγόντων και εμμέσως και των δικών τους, από την στιγμή που οι ίδιοι παραδέχονται πως κόμματα και πολιτικά πρόσωπα έχουν χορηγούς το μεγάλο ανεξέλεγκτο κεφάλαιο. Αυτά τα αναθεωρημένα Συντάγματα, τους έδωσαν το δικαίωμα της πλήρους ασυλίας και ατιμωρησίας στα όποια ανομήματά τους (ασυλία βουλευτών και νόμος περί ευθύνης υπουργών κ.α.)!

Και ακολούθως ήλθαν τα Μνημόνια, της οικονομικής κρίσεως που εξαθλίωσε και εξακολουθεί στοχευμένα να διαλύει τη Μεσαία αστική Τάξη, την εργατική Τάξη πολιτών! Στα κόμματα αυτής της “εγκληματικής οργάνωσης” των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ήλθε να προστεθεί και ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρώην “Συνασπισμός της αριστεράς και της προόδου”! Για να αποδείξει, πως η “Αριστερά είναι χειρότερη και πιο υποτακτική στο Κεφάλαιο από τη Δεξιά”!

Το Πολυτεχνείο ζει και οδηγεί τα φαύλα πολιτικά κόμματα…

Ενώ η Πατρίδα μας λοιπόν, θρηνεί επί δεκαετίες τα “κατορθώματα” αυτών των πολιτικών κομμάτων, ένα είναι το μέλημά τους κάθε χρόνο! Η γιορτή της επετείου του Πολυτεχνείου! Η 17η Νοεμβρίου! Η ημέρα που σηματοδότησε την αρχή διοίκησης της Πατρίδος μας επί δεκαετίες, από τα μέλη της “γενιάς του Πολυτεχνείου”! Ότι πιο ανήθικου, ότι πιο διεφθαρμένου, ότι πιο βολεμένου Συστήματος!

Η ημέρα όπου οι ΗΠΑ το 1973 σηματοδότησαν την ανατροπή της κυβερνήσεως των Συνταγματαρχών, προκειμένου επάνω της να στηθεί η Μεταπολίτευση της “εγκληματικής οργάνωσης” των πολιτικών κομμάτων

και να συντελεστεί ο διαμελισμός της Κύπρου μας αρχικά, της Μακεδονίας μας στην συνέχεια και του Αιγαίου μας και της Θράκης μας στο σήμερα και το αύριο!

Δίνοντας την Εξουσία αρχικά στην αρσακειάδα τον Ιωαννίδη και στη συνέχεια στον “Εθνάρχη” Κωνσταντίνο Καραμανλή! Όμως το καθεστώς των Συνταγματαρχών είχε ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία φιλελευθεροποίησης της χώρας μας, αφού περιλάμβανε την αποφυλάκιση των πολιτικών κρατουμένων και την μερική άρση της λογοκρισίας στα Μέσα, καθώς είχαν δοθεί επίσης υποσχέσεις για νέο Σύνταγμα και εκλογές στις 10 Φεβρουαρίου 1974 με την επιστροφή πολιτικής διακυβέρνησης!

Αλλά ήλθε το Πολυτεχνείο και επί πολλές δεκαετίες συντηρείται ο μύθος, της ανατροπής της Δικτατορίας και του ερχομού της Δημοκρατίας, στον οποίο μύθο, έφτιαξαν πολιτική καριέρα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς που έγιναν βουλευτές, υπουργοί, επίτροποι στην ΕΕ! Ατέλειωτος αυτός ο κατάλογος! Εξαγοράζοντας κατ΄ αυτόν τον τρόπο τον “αγώνα” τους!

Πρώτη και καλύτερη η εκφωνήτρια του ραδιοφωνικού σταθμού που είχε εγκατασταθεί στο Πολυτεχνείο και καλούσε τον λαό σε εξέγερση, η Μαρία Δαμανάκη! Όπως, ο Νίκος Μπίστης, η Νάντια Βαλαβάνη, ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο Αλέκος Αλαβάνος (μέντορας του Αλέξη Τσίπρα), ο Κώστας Λαλιώτης, ο Στέφανος Τζουμάκας, ο Μίμης Ανδρουλάκης και πολλοί – πολλοί άλλοι! Αυτή, η επονομαζόμενη “γενιά του Πολυτεχνείου” που ξεπούλησε την Ελλάδα και φτωχοποίησε τους Έλληνες, απολαμβάνει ακόμη τις δάφνες από την επαναστατική δράση της!

Οι πολιτικοί με τις “κουκούλες”…

Γι΄ αυτό κάθε χρόνο “προετοίμαζαν” αυτά τα φαύλα πολιτικά κόμματα την Ελλάδα, ώστε να “γιορτάσει” την περιβόητη επέτειο του Πολυτεχνείου. Τριήμερες εκδηλώσεις λάμβαναν χώρα πέριξ του Πολυτεχνείου και στους δρόμους των Εξαρχείων, καθώς και στους τριγύρω δρόμους του κέντρου των Αθηνών παρουσίαζαν τα δημοκρατικά τους αισθήματα!

Εκατοντάδες “άνθρωποι” (γιατί χιλιάδες με το ζόρι να είναι) κάθε χρόνο έδειχναν το σεβασμό και την αλληλεγγύη τους στους Έλληνες πολίτες συνανθρώπους τους, διαλύοντας τα πάντα στο πέρασμά τους!

Διαλύοντας καταστήματα βιοπαλαιστών συνανθρώπων μας. Διαλύοντας και πυρπολώντας αυτοκίνητα. Καταστρέφοντας πεζοδρόμια, ζαρντινιέρες και στάσεις λεωφορείων. Στο βάρβαρο πέρασμά τους δεν γλύτωναν ούτε εθνικά Μνημεία!

Έτσι, “τιμούσαν” κάθε χρόνο την “επιστροφή της Δημοκρατίας” (άσχετα αν αυτοί, επί της ουσίας, είναι κατά και αυτού του πολιτεύματος)!

Αφού για την “επιστροφή της Δημοκρατίας” χρησιμοποιούσαν αντί βεγγαλικών, δολοφονικές μολότοφ που εκσφενδόνιζαν κατά των “μπάτσων” που τους “δολοφονούν”, ενώ οι ίδιοι είναι άτομα …καλλιεργημένα και …αμέμπτου ηθικής.

Με αυτόν τον τρόπο έριχναν γροθιά στο στομάχι του κράτους και έβαζαν ακόμα ένα λιθαράκι στην κατάλυση του “καθεστώτος”, που οι ίδιοι δημιούργησαν στα χρόνια της Μεταπολίτευσης.

Όπου το κράτος πολεμούσε το κράτος, όπου όλοι οι τεμπέληδες και εγκεφαλικά νεκροί του κόσμου τούτου μαζεύονταν και έκαναν ό,τι γούσταραν χωρίς καταπιέσεις κι άλλες τέτοιες αηδίες. Εξάλλου, γιατί να υπάρχει ιδιοκτησία και ποιος είναι αυτός που ορίζει ότι πρέπει να υπάρχουν νόμοι; Μια χαρά δε ζουν τα ζώα με τον άτυπο “νόμο της ζούγκλας”;

Και μετά από κάθε 17 Νοεμβρίου κι αφού δεν έκλειναν μάτι επί τρεις ημέρες και νύχτες, πολεμώντας τον καπιταλισμό και το κεφάλαιο, τους φασίστες, τους ρατσιστές και τους σεξιστές, ξεκουράζονταν για λίγες ημέρες, για να αρχίσουν ακολούθως να οργανώνονται για την επόμενη 17 Νοεμβρίου!

Και ο λαός ανέχεται επί δεκαετίες τους “αγωνιστές” με τις κουκούλες και τα full face, όπου από πίσω κρύβεται το πολιτικό κομματικό Σύστημα, το οποίο κατέρχεται δημοκρατικά στις εκλογές και εισπράττει την ψήφο αυτού του λαού!

Τι ακριβώς γνώριζε ο Καραμανλής;

Είναι έτσι εξακριβωμένο, ότι το Πολυτεχνείο έφερε στην Εξουσία τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Αλλά ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, Πρωθυπουργός της Ελλάδος, αλλά και Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας επί σειρά ετών γιατί ουδέποτε κατέθεσε στεφάνι στο Πολυτεχνείο για τα γεγονότα του 1973;

Γιατί ουδείς αριστερός παραμυθατζής και μη, δεν έχει μέχρι σήμερα τολμήσει να στηλιτεύσει ή να σχολιάσει αυτή τη συμπεριφορά του “Εθνάρχη” Καραμανλή; Γιατί;

Γιατί ο “Εθνάρχης Καραμανλής” δεν κατέθεσε ποτέ στεφάνι στο “Μνημείο του Πολυτεχνείου”;

Από ασέβεια ή μήπως επειδή γνώριζε την πραγματική αλήθεια και δεν πίστευε σε μύθους περί εκατοντάδων νεκρών;

Αλήθεια τι απέγινε η “Ηλένια Ασημακοπούλου”, φίλη του Κνίτη που την πυροβόλησε αστυνομικός στη Δυτική Πύλη του Πολυτεχνείου και την “σκότωσε”;

“Αναστήθηκε” και την ξέχασε το ΚΚΕ, καθώς και το τότε ΚΚΕ εσωτερικού (νυν ΣΥΡΙΖΑ) ή επειδή αποδείχθηκε ότι ήταν Αγγλίδα διαφημίστρια σαμπουάν (αγγλικού); Άσε που ο Κνίτης καταδικάσθηκε για διασπορά ψευδών ειδήσεων!

Όταν η ΝΔ συγκυβερνά με την αριστερά…

Φέτος όμως εν μέσω κορωνοϊού η ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε να απαγορεύσει τις τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο!

Πυροδοτώντας πολιτικές συγκρούσεις και διχογνωμίες ακόμη και μεταξύ δικαστών και συνταγματολόγων, αυτή η απόφαση της κυβέρνησης, για απαγόρευση των συναθροίσεων, προκειμένου να προστατευθεί η δημόσια υγεία εξαιτίας της έξαρσης του κορωνοϊού! Καθιστώντας παράνομη την όποια συνάθροιση και την όποια πορεία!

Πριν όμως βγει αυτή η απαγορευτική απόφαση, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, είχε δηλώσει στον ελληνικό λαό:

“Το 2020 δεν γιορτάσαμε την 25η Μαρτίου, την 28η Οκτωβρίου, δεν γιορτάσαμε το Πάσχα, δεν γιορτάσαμε τίποτα από αυτά που μας ενώνουν. Το ίδιο θα γίνει και με το Πολυτεχνείο.”!

Και απάντησα στον πρώην Υπουργό των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ:

«Δηλαδή κ. Χρυσοχοΐδη, γνωρίζαμε ότι τον ελληνικό λαό που έχει μια Θρησκεία και είναι ένα συμπαγές Έθνος, τον ένωνε η 25η Μαρτίου, η 28η Οκτωβρίου, η Ανάσταση του Θεανθρώπου και το Άγιο Πάσχα! Τα οποία φρόντισε η κυβέρνηση στην οποία μετέχετε να μας τα “καταργήσει” προκειμένου να πλήξει το εθνικό φρόνημα και το θρησκευτικό συναίσθημα του λαού μας! Όμως, από πού και ως πού, τον ελληνικό λαό τον ενώνει το “Πολυτεχνείο”;

Από τη στιγμή που επί σειρά δεκαετιών, οι συμμετέχοντες στην ημέρα του Πολυτεχνείου, καταστρέφουν καταστήματα, σπάνε πεζοδρόμια, καίνε αυτοκίνητα, βανδαλίζουν μνημεία!

Έχουμε παρόμοια γεγονότα, όταν ο ελληνικός λαός εορτάζει και τιμά την 25η Μαρτίου, την 28η Οκτωβρίου, πλημυρίζοντας από πατριωτικά αισθήματα; Ή όταν δημιουργεί το αδιαχώρητο στην Ανάσταση του Θεανθρώπου, από κάθε άκρο της ελληνικής επικράτειας; Τελικά πόσο πολιτικάντης είσαστε κύριε Χρυσοχοΐδη;»!

Ναι λοιπόν, το Πολυτεχνείο ενώνει όλους εκείνους τους πολιτικάντηδες, που επάνω στο “μύθο” του φτιάξανε πολιτικές καριέρες! Καριέρες ετών, που όλοι τους έχουν δημιουργήσει περιουσίες! Υπάρχει κάποιος από το “Πολυτεχνείο” που αναδείχτηκε στην πολιτική, που να έφυγε από αυτήν φτωχός; Ένας υπάρχει;

Παρά όλες όμως τις απαγορεύσεις, οι αριστερούληδες Τσίπρας, Κουτσούμπας και Βαρουφάκης έκαναν τα δικά τους ξευτιλίζοντας την κυβέρνηση της ΝΔ!

Αφού η κυβέρνηση τους είχε δώσει πρώτα ασυλία, αρκετές ημέρες πριν, όταν και επέτρεψε την μεγάλη μάζωξη έξω από το Εφετείο των Αθηνών εν όψει της δικαστικής απόφασης για την Χρυσή Αυγή (όπου συμμετείχαν και Νεοδημοκράτες), αλλά και την συνωστισμένη διαμαρτυρία του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα!

Αφού για την κυβέρνηση και όλους αυτούς τους πολιτικάντηδες της αριστεράς, δεν υπάρχει πανδημία στο Πολυτεχνείο!

Ενώ στις δοξολογίες και τους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου, της 28ης Οκτωβρίου και της Αναστάσεως του Σωτήρος, ο κορωνοϊός έχει ιδιαίτερη αδυναμία και αγάπη!

Έτσι δυστυχώς αποδεικνύεται για άλλη μια φορά, πως κουμάντο σε αυτόν τον τόπο κάνει η “αριστερά” και τα εξώγαμά της του νεοφιλελεύθερου χώρου!

Να δούμε πόσα χρόνια θα περάσουν ακόμη για να έρθει η λύτρωση σε αυτήν την χώρα από τη “γενιά του Πολυτεχνείου”!

Τότε και μόνο θα αναπνεύσει η Πατρίδα μας!!

loading...