Μετά την πορεία του «ενός εκατομμυρίου» επιτέθηκαν σε ηλικιωμένους και οικογένειες – Ν.Τραμπ: «Αλήτες των Αντίφα»

 Έκρηξη οργής του Αμερικανού προέδρου: «Περίμεναν να φύγουν και να επιτεθούν μεμονωμένα το βράδυ»

Απίστευτα έκτροπα ακολούθησαν της μεγαλειώδους πορείας του «ενός εκατομμυρίου» στην Ουάσιγκτον στην οποία προσήλθαν οι Αμερικανοί για να διαμαρτυρηθούν για την νοθεία εναντίον του προέδρου των ΗΠΑ στις εκλογές, όταν αργότερα και αφού οι πολίτες άρχισαν να αποχωρούν εκατοντάδες κουκουλοφόροι άρχισαν να στήνουν ενέδρες σε μεμονωμένους οπαδούς του Τραμπ, να τους ξυλοκοπούν και να τους ληστεύουν!

Ο πρόεδρος Τραμπ φανερά εκνευρισμένος όταν πληροφορήθηκε για την εξέλιξη της επίθεσης κατά απλών πολιτών, βίντεο των οποίων επιθέσεων έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο, έγραψε στο twitter:

“Οι αλήτες των Αντίφα το πρωί έτρεχαν να κρυφτούν όταν το πρωί στην προσπαθειά τους να διαλύσουν την διαδήλωση βρήκαν πολίτες που αντιστάθηκαν και ανταπέδωσαν. Και τότε οι Αντίφα περίμεναν το βράδυ όταν το 99% του κόσμου είχε αποχωρήσει για να επιτεθούν σε αθώους πολίτες”.

 Μάλιστα από το στόχαστρο του προέδρου δεν ξέφυγε ούτε η αστυνομία της Ουάσιγκτον καθώς αν και κατά χιλιάδες είχαν βγει στους δρόμους εντούτοις είχαν πολύ αργή ανταπόκριση στις εκκλήσεις για βοήθεια! ” Αστυνομία της Ουάσιγκτον κάντε την δουλειά σας, μην κάθεστε απαθείς”.

Ενδεικτικά βίντεο που δείχνουν ακριβώς τι συνέβη και συμβαίνει ακόμα μετά την μεγάλη συγκέντρωση οπαδών του Τραμπ.

Διαδηλωτής συμπλέκεται με κουκουλοφόρους, τον ρίχνουν αναίσθητο και αιμόφυρτο και του κλέβουν το κινητό. Στην συνέχεια κουκουλοφόρος απειλεί με μαχαίρι τους περαστικούς.

 

loading...