Εσυ ρε κακόμοιρε Ελληνα, που διαβάζεις τώρα αυτό που γραφω ,σε μια ανάλογη περίπτωση για δικο σου πρόβλημα, αν πήγαινες στο υπουργείο, μέχρι που λες θα έφτανες?

 Για να καταλαβουμε την διαπλοκη πολιτικων με τα ΜΜΕ!!

Σημερα το πρωι στην εκπομπη του Σκαι ειχε καλεσμενο τον Ακη Πρετετζικη απο το σπιτι του και τον υπουργο Αδωνη απ το υπουργειο του και συζητουν,απο διαφορετικους χωρους!!

Λιγο πριν κλεισει η εκπομπη,ο Ακης κανει μια τελευταια ερωτηση τον υπουργο,που ηταν στην ουσια “ρουσφετι” προσωπικο,φωτογραφικη διαταξη στο νομο!

Και του ρωτα για τα καινουργια μαγαζια που ανοιξαν τωρα και ειναι υποκαταστηματα παλαιων μαγαζιων και δεν εχουν ευνοικες ρυθμισεις λογω covid!

Απαντα ο Αδωνης,ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ!

Απαντα ο Ακης,ΤΩΡΑ,ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΧΑΣΑΜΕ!

Αδωνη,ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΠΡΕΤΕΤΖΙΚΗ,ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΝΟΜΟΣ,ΑΠΛΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΝΟΜΙΖΩ,ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΤΗΡΙΟ ΜΕ ΙΔΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΣΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ!

Και ο Ακης συμφωνει!

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ????

Καταρχας,ο υπουργος γνωριζει απ εξω και ανακατωτα,τις επιχειρηματικες δραστηριοτητες ενος πολιτη!

Και δευτερο,εδωσε και λυση,αφου πλεον και το υποκαταστημα του Ακη,μπηκε στις ευνοικες ρυθμισεις!

Εσυ ρε κακομοιρε Ελληνα,που διαβαζεις τωρα αυτο που γραφω,σε μια αναλογη περιπτωση για δικο σου προβλημα,αν πηγαινες στο υπουργειο,μεχρι που λες θα εφτανες? Θα περνουσες τον Σεκιουριτα στη πορτα? Κι αν τον περνουσες,μεχρι που θα εφτανες? Το πολυ στον ιδιαιτερο του υπουργου και το αιτημα σου θα εμπενε στα υπ οψην!!

Και καθομαστε και συζηταμε γιατι πηραν 42 εκατομυρια και γιατι ο Σκαι καθε πρωι κανει επαρση της σημαιας της ΝΔ και λεει τον Εθνικο υμνο της ΝΔ,”ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΡΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ,ΜΑΖΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑ ΧΑΛΙ,ΜΑΖΙ Ν ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΖΑΒΗ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΩ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ!!

Ν.Γ

loading...