ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ!

Μ′ ΕΝΑΝ ΙΟ ΓΡΙΠΗΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ: ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ RESET ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

Η «Πανδημία» Covid : Καταστρέφοντας τις Ζωές των Ανθρώπων. Παγκόσμια Μηχανική Οικονομική Ύφεση. Παγκόσμιο Πραξικόπημα;

Άρθρο τoυ Καθηγητή Michel Chossudovsky για τον ειδησεογραφικό ιστότοπο GLOBALRESEARCH, δείτε το εδώ: https://www.globalresearch.ca/the-second-wave-destroying-peoples-lives-global-coup-detat/5728207 [1]

«…Τα Απαγορευτικά και το Λουκέτο της παγκόσμιας οικονομίας είναι «όπλα μαζικής καταστροφής». Αυτό που βιώνουμε σήμερα, είναι εκτεταμένα «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» ….»

Εισαγωγή

Κόκκινες ζώνες απαγόρευσης, μάσκες προσώπου, κοινωνικές αποστάσεις, κλείσιμο σχολείων, κολλεγίων και πανεπιστημίων, όχι άλλες οικογενειακές συγκεντρώσεις, χωρίς γιορτές γενεθλίων, μουσική, τέχνες: δεν υπάρχουν πλέον πολιτιστικές εκδηλώσεις, αθλητικές εκδηλώσεις αναστέλλονται, δεν υπάρχουν πλέον γάμοι, η «αγάπη και η ζωή» απαγορεύονται εντελώς.

Και σε πολλές χώρες, τα Χριστούγεννα είναι σε αναμονή…

Είναι η καταστροφή της ζωής των ανθρώπων. Είναι η αποσταθεροποίηση της κοινωνίας των πολιτών. Και για τι;

Τα ψέματα υποστηρίζονται από μια μαζική εκστρατεία παραπληροφόρησης των μέσων ενημέρωσης. 24/7, αδιάκοπα και επαναλαμβανόμενα «Covidσυναγερμοί» τους τελευταίους δέκα μήνες. … Είναι μια διαδικασία Κοινωνικής Μηχανικής.

Χειραγώγηση των Αριθμών. Τα τεστ με τη μέθοδο RT-PCR είναι παραπλανητικά.

Αυτό που θέλουν είναι να αυξάνουν τους αριθμούς ώστε να δικαιολογούν τα Απαγορευτικά (Lockdowns).

Εκατομμύρια «θετικά» τεστ.

Σύμφωνα με τον Δρ. Pascal Sacré σε άρθρο του με τίτλο: Το τεστ COVID-19 RT-PCR: Πώς να παραπλανήσετε όλη την ανθρωπότητα. Χρησιμοποιώντας ένα «τεστ» για να επιβάλλετε Απαγορευτικά στην Κοινωνία : .

Αυτή η κατάχρηση της τεχνικής RT-PCR χρησιμοποιείται ως αδυσώπητη και σκόπιμη στρατηγική από ορισμένες κυβερνήσεις , που υποστηρίζονται από επιστημονικά συμβούλια υγείας και από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, για να δικαιολογήσουν υπερβολικά μέτρα όπως παραβίαση μεγάλου αριθμού συνταγματικών δικαιωμάτων, καταστροφή της Οικονομίας με την πτώχευση ολόκληρων ενεργών τομέων της κοινωνίας, την υποβάθμιση των συνθηκών διαβίωσης για μεγάλο αριθμό απλών πολιτών, με το πρόσχημα μιας πανδημίας που βασίζεται σε μια σειρά θετικών τεστ RT-PCR και όχι σε πραγματικό αριθμό ασθενών .

Το Covid-19 παρουσιάζεται ως ο «δολοφόνος ιός».

Πλαστά Πιστοποιητικά Θανάτου

Στις ΗΠΑ, τα πιστοποιητικά θανάτου παραποιούνται σύμφωνα με τις οδηγίες του CDC (ΕΟΔΥ των Η.Π.Α.) .

COVID-19: Η «υποκείμενη αιτία θανάτου». Αυτή η έννοια είναι θεμελιώδης. Ορίζεται από τον ΠΟΥ ως «η ασθένεια ή ο τραυματισμός που έδωσε έναυσμα στην αλληλουχία γεγονότων που οδήγησαν άμεσα στο θάνατο» .

Τα κριτήρια έχουν αλλάξει. Στις ΗΠΑ, οι οδηγίες του CDC είναι ξεκάθαρες. Το COVID-19 θα είναι η υποκείμενη αιτία θανάτου «συχνότερα παρά όχι»

κάντε κλικ στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης για πρόσβαση στο έγγραφο CDC (pdf) :

Καταστρέφοντας την κοινωνία των πολιτών

Οι άνθρωποι φοβούνται και προβληματίζονται. «Γιατί θα το έκαναν αυτό;»

Άδεια σχολεία, Άδειο αεροδρόμια, χρεοκοπημένα μανάβικα.

Στη Γαλλία «Οι Εκκλησίες απειλούνται με Καλάσνικοφ λόγω της επιδημίας Covid-19» (Απρίλιος 2020)

Όλη η οικονομία των αστικών υπηρεσιών βρίσκεται σε κρίση. Καταστήματα, μπαρ και εστιατόρια οδηγούνται σε πτώχευση. Τα διεθνή ταξίδια και οι διακοπές διακόπτονται. Οι δρόμοι είναι άδειοι. Σε πολλές χώρες, τα μπαρ και τα εστιατόρια υποχρεούνται να λαμβάνουν τα ονόματα και στοιχεία επικοινωνίας των πελατών «για να υποστηρίξουν τον αποτελεσματικό εντοπισμό επαφών, εάν είναι απαραίτητο».

Ο ελεύθερος Λόγος καταπιέζεται

Το αφήγημα των Απαγορευτικών υποστηρίζεται από την παραπληροφόρηση των ΜΜΕ, τη διαδικτυακή λογοκρισία, τη κοινωνική μηχανική και την εκστρατεία φόβου.

Οι ιατροί που αμφισβητούν την επίσημη αφήγηση απειλούνται. Χάνουν τις δουλειές τους. Η καριέρα τους καταστρέφεται. Εκείνοι που αντιτίθενται στα Απαγορευτικά της κυβέρνησης κατηγοριοποιούνται ως «αντικοινωνικοί ψυχοπαθείς»:

Ψυχολογικές «μελέτες» που έχουν αξιολογηθεί από ομοτίμους διεξάγονται επί του παρόντος σε διάφορες χώρες χρησιμοποιώντας δειγματοληπτικές έρευνες.

Αποδεχτείτε το «μεγάλο Ψέμα» και αμέσως κατηγοριοποιήστε ως «καλό άτομο» με «ενσυναίσθηση» που κατανοεί τα συναισθήματα των άλλων.

… Eκφράστε επιφυλάξεις σχετικά με… την κοινωνική αποστασιοποίηση και τη μασκοφορία στο πρόσωπο, και θα κατηγοριοποιηθείτε (σύμφωνα με την «επιστημονική γνώμη») ως «φρικτός απατεώνας ψυχοπαθής».

Στα κολέγια και πανεπιστήμια, το διδακτικό προσωπικό πιέζεται να συμμορφωθεί και να εγκρίνει το επίσημο αφήγημα της Covid.

Η αμφισβήτηση της νομιμότητας των Απαγορευτικών σε διαδικτυακές «αίθουσες διδασκαλίας» θα μπορούσε να οδηγήσει σε απόλυση.

Η Google προωθεί το Big Lie. Οι απόψεις επιφανών επιστημόνων που αμφισβητούν τα Απαγορευτικά, τη μάσκα προσώπου ή την κοινωνική απόσταση «αφαιρούνται»:

«Το YouTube δεν επιτρέπει περιεχόμενο που διαδίδει ιατρική παραπληροφόρηση που έρχεται σε αντίθεση με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) ή τις ιατρικές πληροφορίες των τοπικών αρχών υγείας σχετικά με τη COVID-19, συμπεριλαμβανομένων των μεθόδων πρόληψης, θεραπείας ή διάγνωσης της COVID19 και των μέσων μετάδοσης COVID-19». (η έμφαση προστέθηκε)

Το αποκαλούν «επαλήθευση στοιχείων» (factchecking), χωρίς να αναγνωρίζουν ότι τόσο ο ΠΟΥ όσο και οι τοπικές υγειονομικές αρχές αντικρούουν και διαψεύδουντα δικά τους δεδομένα και έννοιες.

11 Μαρτίου 2020: Μηχανική οικονομική Ύφεση.

Παγκόσμιο πραξικόπημα;
Η Πανδημία ξεκίνησε από τον ΠΟΥ στις 11 Μαρτίου 2020 που ηγήθηκε των Απαγορευτικών και Λουκέτο των εθνικών οικονομιών σε 190 (από τις 193) χώρες, κράτη μέλη των Ηνωμένων Εθνών. Οι οδηγίες ήρθαν από ψηλά, από τη WallStreet, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, τα ιδρύματα των δισεκατομμυριούχων. Αυτό το διαβολικό έργο περιγράφεται ανετυθρίαστα από τα ΜΜΕ ως «ανθρωπιστική» προσπάθεια. Η «διεθνής κοινότητα» έχει «ευθύνη για την προστασία μας» (R2P). Μια μη εκλεγμένη «ιδιωτική-δημόσια σύμπραξη» υπό την αιγίδα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), κατέφθασε για να διασώσει 7,8 δισεκατομμύρια ανθρώπων του Πλανήτη Γή. Το Λουκέτο και η Καταστροφή της παγκόσμιας οικονομίας παρουσιάζεται ως μέσο για τη «θανάτωση του ιού».

Ακούγεται παράλογο. Το Λουκέτο και η Καταστροφή της πραγματικής οικονομίας του Πλανήτη Γη δεν είναι η «λύση» αλλά μάλλον η «αιτία» μιας διαδικασίας αποσταθεροποίησης και φτωχοποίησης παγκοσμίως.

Η εθνική οικονομία σε συνδυασμό με πολιτικούς, κοινωνικούς και πολιτιστικούς θεσμούς είναι η βάση για την «αναπαραγωγή της πραγματικής ζωής»: εισόδημα, απασχόληση, παραγωγή, εμπόριο, υποδομές, κοινωνικές υπηρεσίες. Η αποσταθεροποίηση της οικονομίας του Πλανήτη Γη δεν μπορεί να αποτελέσει «λύση» για την καταπολέμηση του ιού. Αλλά αυτή είναι η επιβαλλόμενη «λύση» στην οποία θέλουν να πιστέψουμε. Και αυτό κάνουν.

«Οικονομικός πόλεμος»

Η μονομιάς αποσταθεροποίηση των εθνικών οικονομιών περισσότερων από 190 χωρών είναι μια πράξη «οικονομικού πολέμου». Αυτή η διαβολική ατζέντα υπονομεύει την κυριαρχία των εθνικών κρατών. Φτωχοποιεί τους ανθρώπους παγκοσμίως. Οδηγεί σε ένα αυξανόμενο παγκόσμιο χρέος σε δολάρια.

Οι ισχυρές δομές του παγκόσμιου καπιταλισμού, το Big Money σε συνδυασμό με τις μυστικές υπηρεσίες και τoυς στρατιωτικούς μηχανισμούς είναι η κινητήρια δύναμη. Χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνολογίες ψηφιακών εφαρμογών και επικοινωνιών, το Απαγορευτικά και το οικονομικό Κραχ της παγκόσμιας οικονομίας είναι πρωτοφανή στην παγκόσμια ιστορία.

Αυτή η ταυτόχρονη παρέμβαση σε 190 χώρες εξευτελίζει τη δημοκρατία. Υπονομεύει την κυριαρχία των εθνικών κρατών παγκοσμίως, χωρίς την ανάγκη στρατιωτικής επέμβασης. Πρόκειται για ένα προηγμένο σύστημα οικονομικού πολέμου που επισκιάζει τις άλλες μορφές πολέμου, συμπεριλαμβανομένων των συμβατικών (τύπου Ιράκ) θεάτρων πολέμου.

Παγκόσμια σενάρια διακυβέρνησης. Παγκόσμια κυβέρνηση στην εποχή μετά τον Covid

Η επιχείρηση Απαγορευτικά (Lockdown) της 11ης Μαρτίου 2020 χρησιμοποιεί τα ψέματα και την εξαπάτηση για να επιβάλει τελικά ένα παγκόσμιο ολοκληρωτικό καθεστώς, με τίτλο «Παγκόσμια διακυβέρνηση» (από μη εκλεγμένους αξιωματούχους). Σύμφωνα με τα λόγια του David Rockefeller:

«…Ο κόσμος είναι τώρα πιο εξελιγμένος και προετοιμασμένος να βαδίσει προς μια παγκόσμια κυβέρνηση. Η υπερεθνική κυριαρχία μιας πνευματικής ελίτ και των παγκόσμιων τραπεζιτών είναι σίγουρα προτιμότερη από την εθνική αυτοδιάθεση που ασκήθηκε τους προηγούμενους αιώνες». (παρατίθεται από την Aspen Times , 15 Αυγούστου 2011, η έμφαση προστέθηκε)

Το σενάριο της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης επιβάλλει μια ατζέντα κοινωνικής μηχανικής και οικονομικής συμμόρφωσης.

«Αποτελεί επέκταση του νεοφιλελεύθερου πολιτικού πλαισίου που επιβάλλεται τόσο στις αναπτυσσόμενες όσο και στις αναπτυγμένες χώρες. Συνίσταται στην κατάργηση του «εθνικού αυτοπροσδιορισμού» και στην κατασκευή ενός Παγκόσμιου πλέγματος καθεστώτων μεσολάβησης υπέρ των ΗΠΑ που ελέγχονται από μια «υπερεθνική κυριαρχία» (Παγκόσμια Κυβέρνηση) που αποτελείται από κορυφαία χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, δισεκατομμυριούχους και τα φιλανθρωπικά τους θεμέλια.» (βλέπε Michel Chossudovsky, Παγκόσμιος καπιταλισμός, «Παγκόσμια κυβέρνηση» και η κρίση του κορονοϊού, 1 Μαΐου 2020).

Προσομοίωση πανδημιών

Το Ίδρυμα Rockefeller προτείνει τη χρήση του σχεδιασμού σεναρίων ως μέσου για την εφαρμογή της «παγκόσμιας διακυβέρνησης». (Για περισσότερες λεπτομέρειες, βλ. Michel Chossudovsky, 1 Μαΐου 2020 ). Στην έκθεση του Rockefeller 2010 με τίτλο «Σενάρια για το μέλλον της τεχνολογίας και της διεθνούς περιοχής ανάπτυξης» εξετάζονται σενάρια παγκόσμιας διακυβέρνησης και τα μέτρα που πρέπει να αναληφθούν σε περίπτωση πανδημίας παγκοσμίως. Πιο συγκεκριμένα, η έκθεση προέβλεπε (σελ.18) την προσομοίωση ενός σεναρίου LockStep (Καθολικού Απαγορευτικού) που περιλελάμβανε ένα παγκόσμιο στέλεχος μολυσματικής γρίπης.

Η έκθεση Rockefeller του 2010 δημοσιεύθηκε αμέσως μετά την πανδημία της «γρίπης των χοίρων» H1N1 το 2009.

Μια άλλη σημαντική προσομοίωση πραγματοποιήθηκε στις 18 Οκτωβρίου 2019, λιγότερο από 3 μήνες προτού εντοπιστεί ο SARS-2 στις αρχές Ιανουαρίου 2020.

Η εκδήλωση 201 πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Κέντρου Ασφάλειας της Υγείας JohnsHopkins, που χρηματοδοτήθηκε από το Ίδρυμα BillandMelindaGates και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

(Για λεπτομέρειες δείτε Michel Chossudovsky, 1 Μαρτίου 2020 ).

Μυστικές Επιχειρήσεις και «Η τέχνη της εξαπάτησης»

Η κρίση της Covid είναι ένα εξελιγμένο όργανο των ελίτ εξουσίας. Έχει όλα τα χαρακτηριστικά μιας προσεκτικά σχεδιασμένης επιχείρησης μυστικών υπηρεσιών, χρησιμοποιώντας «εξαπάτηση και παραπλάνηση».

Ο LeoStrauss: «θεωρούσε τη συλλογή και επεξεργασία μυστικών πληροφοριών ως μέσο για τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής για να επιτυγχάνουν και να δικαιολογούν τους στόχους και την πολιτική τους, όχι για να περιγράφουν και αποτυπώνουν την πραγματικότητα του κόσμου». Και αυτό ακριβώς κάνουν σε σχέση με τη Covid-19.
Βίντεο: Η εκδήλωση 201 Πανδημική Άσκηση, 18 Οκτωβρίου 2019. Επικεντρώνεται στην έκταση της πανδημίας. Επίσης, εξετάζει την προσομοίωση και να αντιμετωπίσουν τα διαδικτυακά κοινωνικά μέσα και τη λεγόμενη «παραπληροφόρηση».

Μακροοικονομική παρέμβαση. Εξέλιξη της παγκόσμιας οικονομίας

Ιστορία της Οικονομικής «Θεραπείας του σοκ». Από το Πρόγραμμα Δομικής Προσαρμογής (SAP) στη «Παγκόσμια Προσαρμογή» (GlobalAdjustment-GA)
Το Λουκέτο στις εθνικές οικονομίες 190 κρατών μελών του ΟΗΕ στις 11 Μαρτίου 2020 είναι διαβολικό και άνευ προηγουμένου. Εκατομμύρια άνθρωποι έχασαν τη δουλειά τους και τις δια βίου τους αποταμιεύσεις. Στις αναπτυσσόμενες χώρες επικρατεί η φτώχεια, ο λιμός και η απόγνωση.

Αν και αυτό το μοντέλο «παγκόσμιας παρέμβασης» είναι άνευ προηγουμένου, έχει ορισμένα χαρακτηριστικά που θυμίζουν τις μακροοικονομικές μεταρρυθμίσεις σε επίπεδο χώρας, συμπεριλαμβανομένης της επιβολής ισχυρού «οικονομικού φαρμάκου» από το ΔΝΤ. Για να αντιμετωπίσουμε αυτό το ζήτημα ας εξετάσουμε την ιστορία της λεγόμενης «οικονομικής αντιμετώπισης σοκ».

Kissinger μαζί με τον στρατηγό AugustoPinochet (1970).

Επιστροφή στη Χιλή, 11 Σεπτεμβρίου 1973.

Ως επισκέπτης καθηγητής στο Καθολικό Πανεπιστήμιο της Χιλής, έζησα το στρατιωτικό πραξικόπημα κατά της δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης του Σαλβαδόρ Αλιέντε. Ήταν μια επιχείρηση της CIA με επικεφαλής τον υπουργό Εξωτερικών HenryKissinger σε συνδυασμό με καταστροφικές μακροοικονομικές μεταρρυθμίσεις.
Τον μήνα που ακολούθησε το Πραξικόπημα, η τιμή του ψωμιού αυξήθηκε από 11 σε 40 εσκούδο. Αυτή η τεχνητή κατάρρευση τόσο των πραγματικών μισθών όσο και της απασχόλησης υπό τη δικτατορία του Pinochet ήταν ευνοϊκή για μια εθνική διαδικασία φτώχειας. Ενώ οι τιμές των τροφίμων είχαν ανέβει στα ύψη, οι μισθοί είχαν παγώσει για να διασφαλιστεί η «οικονομική σταθερότητα και να αποφευχθούν οι πληθωριστικές πιέσεις» Από τη μια μέρα στην άλλη, μια ολόκληρη χώρα είχε κατακρημνιστεί στην άβυσσο της φτώχειας: σε λιγότερο από ένα χρόνο η τιμή του ψωμιού στη Χιλή αυξήθηκε τριάντα έξι φορές και το ογδόντα πέντε τοις εκατό (85%) του πληθυσμού της Χιλής οδηγήθηκε κάτω από το όριο της φτώχειας. Αυτή ήταν η «Επαναφορά» της Χιλής το 1973.

Πρόεδρος Jorge Videla, David Rockefeller και Υπουργός Οικονομίας της Αργεντινής Martinez de Hoz, Μπουένος Άιρες (1970)

Δυόμισι χρόνια αργότερα το 1976, επέστρεψα στη Λατινική Αμερική ως επισκέπτης καθηγητής στο Εθνικό Πανεπιστήμιο της Κόρδοβα, στη βόρεια βιομηχανική καρδιά της Αργεντινής. Η διαμονή μου συνέπεσε με ένα άλλο στρατιωτικό πραξικόπημα τον Μάρτιο του 1976. Πίσω από τις σφαγές και τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, είχαν επίσης συνταχθεί μακροοικονομικές μεταρρυθμίσεις «ελεύθερης αγοράς» – αυτή τη φορά υπό την επίβλεψη των πιστωτών της Αργεντινής στη Νέα Υόρκη, συμπεριλαμβανομένου του David Rockefeller που ήταν φίλος του Υπουργού Οικονομίας της Χούντας José Alfredo Martinez de Hoz.

Η Χιλή και η Αργεντινή ήταν «πρόβες φορέματος» για τα επόμενα που είχαν σχεδιαστεί: Η επιβολή του Προγράμματος Διαρθρωτικής Προσαρμογής του ΔΝΤ-Παγκόσμιας Τράπεζας (SAP) επιβλήθηκε σε περισσότερες από 100 χώρες από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. (Βλέπε Michel Chossudovsky, Η παγκοσμιοποίηση της φτώχειας και η νέα παγκόσμια τάξη , παγκόσμια έρευνα, 2003)

Ένα διαβόητο παράδειγμα της «ελεύθερης αγοράς»: το Περού τον Αύγουστο του 1990 τιμωρήθηκε επειδή δεν συμμορφώθηκε με τις υποχρεώσεις του ΔΝΤ: η τιμή των καυσίμων αυξήθηκε 31 φορές και η τιμή του ψωμιού αυξήθηκε περισσότερο από δώδεκα φορές σε μια μέρα. Αυτές οι μεταρρυθμίσεις – που πραγματοποιήθηκαν στο όνομα της «δημοκρατίας» – ήταν πολύ πιο καταστροφικές από εκείνες που εφαρμόστηκαν στη Χιλή και την Αργεντινή υπό την πυγμή της στρατιωτικής κυριαρχίας.

Ο Kissinger με τον δικτάτορα της Αργεντινής Στρατηγό JorgeVidela (1970)

Και τώρα στις 11 Μαρτίου 2020, μπαίνουμε σε μια νέα φάση μακροοικονομικής αποσταθεροποίησης, η οποία είναι πιο ολέθρια και καταστροφική από τα 40 χρόνια «θεραπείας του ΣΟΚ» και των μέτρων λιτότητας που επέβαλε το ΔΝΤ για λογαριασμό κυρίαρχων οικονομικών συμφερόντων.

Υπάρχει ρήξη, ένα ιστορικό διάλειμμα αλλά ταυτόχρονα και συνέχεια. Είναι «Νεοφιλελευθερισμός στον ν-οστο βαθμό»

Επιβολή Λουκέτου στη παγκόσμια οικονομία: Οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις στο επίπεδο ολόκληρου του πλανήτη

Συγκρίνετε τι συμβαίνει σήμερα στην Παγκόσμια Οικονομία από χώρα σε χώρα με τα «διαπραγματευόμενα» μακροοικονομικά μέτρα που επιβλήθηκαν από τους πιστωτές στο πλαίσιο του Προγράμματος Διαρθρωτικής Προσαρμογής (SAP).

Η «Παγκόσμια Προσαρμογή» της 11ης Μαρτίου 2020 δεν διαπραγματεύτηκε με τις εθνικές κυβερνήσεις.

Επιβλήθηκε από μια «ιδιωτική / δημόσια εταιρική σχέση», υποστηριζόμενη από την προπαγάνδα των μέσων ενημέρωσης και έγινε αποδεκτή, πάντοτε από συνεπιλεγμένους και διεφθαρμένους πολιτικούς.
«Μηχανική» Κοινωνική Ανισότητα και Φτώχεια. Η παγκοσμιοποίηση της φτώχειας

Συγκρίνετε τις «κατευθυντήριες γραμμές» της «Προσαρμογής στην Παγκοσμιοποίηση» της 11 Μαρτίου 2020, που επηρεάζει ολόκληρο τον πλανήτη με την Χιλή της 11 Σεπτεμβρίου 1973 .

Με πικρή ειρωνεία, τα ίδια συμφέροντα της Big Money που βρίσκονται πίσω από το «Global Adjustment» του 2020 συμμετείχαν ενεργά στη Χιλή (1973) και την Αργεντινή (1976).

Θυμηθείτε τις Επιχειρήσεις «Κόνδωρ» και το «Βρώμικο Πόλεμο»

(DirtyWar- GuerraSucia).

Υπάρχει συνέχεια: Τα ίδια ισχυρά οικονομικά συμφέροντα: Το ΔΝΤ και οι γραφειοκρατίες της Παγκόσμιας Τράπεζας συμμετέχουν επί του παρόντος στην προετοιμασία και τη διαχείριση των πράξεων χρέους «για την μετά την πανδημία «Νέας Κανονικότητας» (εκ μέρους των πιστωτών) στο πλαίσιο της Μεγάλης Επαναφοράς (Great Reset).

Ο Χένρι Κίσινγκερ συμμετείχε στο συντονισμό του «Reset» της Χιλής 9/11, το 1973.

Το επόμενο έτος (1974), ήταν υπεύθυνος για τη σύνταξη του «Εθνικού Μνημονίου Στρατηγικής Ασφάλειας 200 (NSSM200), το οποίο αναγνώρισε τον ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟ

ως «την υψηλότερη προτεραιότητα στην εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ έναντι του Τρίτου Κόσμου».

Η Επιτάχυνση του «ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟΥ» υπό την Μεγάλη Επαναφορά (Great Reset);

Σήμερα, ο Χένρι Κίσινγκερ είναι σταθερός υποστηρικτής, παράλληλα με το Ίδρυμα Γκέιτς (το οποίο είναι επίσης σταθερά αφοσιωμένο στον ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟ) της «Μεγάλης Επαναφοράς» (GreatReset) υπό την αιγίδα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF).

Δεν χρειάζεται να διαπραγματευτείτε με τις εθνικές κυβερνήσεις ή να πραγματοποιήσετε «αλλαγή καθεστώτος». Το Σχέδιο της 11ης Μαρτίου 2020 αποτελεί μια «Παγκόσμια Προσαρμογή» η οποία πυροδοτείπτωχεύσεις, ανεργίακαι ιδιωτικοποιήσειςσε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα,

loading...