Translate the article and read it to your Language

Η δυσβάσταχτη πραγματικότητα και οι κίβδηλες δημοκρατίες. Πολύ επίκαιρο και εύστοχο, ήταν το σχόλιο, ενός Έλληνα, για το οποίο με ενημέρωσαν, αναγνώστες της στήλης. 


Να περάσουμε να δούμε το επίμαχο σχόλιο : 

"Ιδανική η ιδέα της εθνοεκεντρικότητας αλλά μάλλον στη σφαίρα του ρομαντισμού. Ποιoς και κυρίως πως θα την εφαρμόσει; Υπάρχουν σήμερα Έλληνες με τέτοιες δυνατότητες πέραν ίσως από κάποιους "γραφικούς" του διαδικτύου; Οι πάντες και τα πάντα έχουν ξεπουληθεί στη Νέα Τάξη. Η πορεία της χώρας είναι προδιαγεγραμμένη εδώ και δεκαετίες και το οριστικό τέλος πλησιάζει με τον συνδυασμό Ισλάμ και Ευρώπης. Βάζουμε το Ισλάμ στην Ελλάδα...τελειώσαμε. Τους δίνουμε και υπηκοότητα σε 4 χρόνια...ανοίγουμε μόνοι μας τον τάφο μας. Όσο για την Ευρώπη θα μας τα πάρει όλα, θα μας καταληστέψει-συμβαίνει ήδη- και στο τέλος είτε θα μας κλείσει και το κράτος, κάνοντας μας και επίσημα επαρχία της, είτε θα μας έχει ένα τύποις "ανεξάρτητο" φτωχό τουριστικό προτεκτοράτο στυλ Ταϋλάνδης. Όταν έρχονται εδώ οι Ευρωπαίοι στα μνημεία μας και λένε " αυτή είναι η ευρωπαϊκή μας κληρονομιά" και όλοι χαζογελάνε χαρούμενοι σημαίνει ότι τα δίποδα Erectus των Βρυξελλών συν τοις άλλοις μας πήραν και τα μυαλά με προπαγάνδα δεκαετιών. Δεν βρίσκεται ένας εκεί μέσα να τους πει "ε κλέφτες ποια κληρονομιά σας; Πότε την αποκτήσατε; Όταν εμείς τα κάναμε αυτά εσείς ήσασταν Νεάντερνταλ". Μας έχει διαλύσει σε 40 χρόνια η Ευρώπη, γεωργία, κτηνοτροφία, βιοτεχνία, βιομηχανία, εμπόριο...μας μηδένισε παντού.


Το θέμα είναι σε μια εποχή που τα εθνικά κράτη πάνε για κατάργηση, η Ελλάδα μπορεί να μείνει εθνικό κράτος; Δύσκολο…αλλά όχι απίθανο. Χρειάζεται ριζική εθνική ανασυγκρότηση σε όλους τους τομείς. Σήμερα μας δίνουν 18 ραφάλ και χαιρόμαστε σαν ιθαγενείς με καθρεφτάκια ενώ πρέπει να έχουμε 500 μαχητικά και πυρηνικά για να διασφαλίσουμε την ανεξαρτησία μας έναντι οποιουδήποτε εχθρού. Θέλει ο σημερινός μέσος Έλληνας ένα ισχυρό εθνικό κράτος; Έχει αυτή την πνευματική συγκρότηση; Μάλλον όχι εφόσον οι περισσότεροι ενδιαφέρονται να αρπάξουν κάνα ψίχουλο, να κάνουν καμιά λαμογιά και να βολευτούν. Οι αρχαίοι Έλληνες ήταν φιλόδοξοι, ήθελαν να φτάσουν τους θεούς γι αυτό δημιούργησαν όσα δημιούργησαν. Ο σημερινός Έλληνας τι φιλοδοξίες έχει, τι οράματα, τι ιδανικά, τι αξίες, τι ανώτερες ιδέες και στόχους; Όταν ο άλλος ικανοποιείται με το να φάει ένα κομμάτι ψωμί τι ισχυρό εθνικό κράτος να κάνει σε μια εποχή που αυτά καταργούνται αργά αλλά σταθερά; Έχει πέσει η στάθμη ποιότητας της ελληνικής κοινωνίας σε μεγάλο βαθμό ειδικά τις τρεις τελευταίες δεκαετίες. Οι αιτίες πάρα πολλές…ξενομανία, έλλειψη ελληνικής παιδείας, πρότυπα των πορνό ΜΜΕ, πολιτιστικός ιμπεριαλισμός από την Δύση, σκουπιδοίντερνετ κτλ. Εάν μπορούμε να ελπίσουμε είναι μόνο στο ελληνικό dna και στις υποτιθέμενες γονιδιακές μνήμες (δεν έχουν αποδειχθεί επιστημονικά). Βάση των δεδομένων η Ελλάδα σε λίγες δεκαετίες θα τελειώσει. Οι Έλληνες θα χαθούν όπως τόσοι και τόσοι αρχαίοι λαοί. Η νεοταξική πολυπολιτισμικότητα, πολυεθνικότητα, πολυφυλετικότητα θα οδηγήσει σε πλήρη εξάλειψη της ελληνικής ταυτότητας ακόμα κι αν καταφέρουμε βιολογικά να διατηρηθούμε. Το πρόβλημα δεν είναι τόσο η υπογεννητικότητα, ούτε καν η φτώχεια όσο είναι το Ισλάμ και η Ευρώπη. Ακόμα και με 2 εκατομμύρια φτωχούς Έλληνες μπορείς να έχεις ελληνικό κράτος. Αλλά αν έχεις και 10 εκατομμύρια Αμπντούλ και Μοχάμεντ πολιτογραφημένους Έλληνες εκεί τελείωσες, έχεις γίνει ισλαμική επαρχία, ούτε καν κράτος εφόσον η Ευρώπη θα πάει σε ομοσπονδοιοποίηση. Τα πράγματα θα γίνονται κάθε χρόνο και χειρότερα και το τέλος είναι θέμα λίγων δεκαετιών εκτός απροόπτου.Το μόνο παρήγορο είναι ότι συνήθως η ιστορία έχει χιούμορ και γράφεται με απρόοπτα."


ΟΙ ΚΙΒΔΗΛΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ.  

 

Οι Ιουδαίοι είναι το πρώτο ιστορικά καταγεγραμμένο έθνος, το οποίο δημιούργησε-επινόησε το “δημοκρατικό” πολίτευμα. 

 

Εν τούτοις το πολίτευμα της “δημοκρατίας”, δεν το εφαρμόζουν εκείνοι για το Σημιτικό έθνος, αλλά το επιβάλλουν, σε άλλους λαούς. 


Το πολίτευμα της κατ ευφημισμόν δημοκρατίας, είναι ιστορικά αποδεδειγμένο, ότι ήταν ξεκάθαρα Ιουδαϊκό δημιούργημα. 

 

Είναι γνωστό ότι οι Σιωνιστές Ιουδαίοι, από τα αρχαία χρόνια, έχουν την συνήθεια να δίνουν τις αντίθετες ονομασίες, σε κάθε τους πράξη, θεσμό, πολίτευμα και ενέργεια. Το κακό το ονομάζουν καλό, το άδικο το αποκαλούν δίκαιο, το παράλογο το παρουσιάζουν ως λογικό, και το παρά φύσιν ως κατά φύσιν.  

Τρία “δημοκρατικά” πολιτεύματα, επέβαλε και δημιούργησε, ο Ιουδαϊκός Σιωνισμός. 

 

Την Αρχαία Αθηναϊκή δημοκρατία, στην συνέχεια την Ρωμαϊκή δημοκρατία, και την σύγχρονη εποχή, την θλιβερή και φαιδρή Ελληνική “δημοκρατία”, από το 1974 μέχρι και σήμερα.  

 

Εν τούτοις όλες οι δημοκρατίες, που δημιούργησαν οι Σιωνιστές Ιουδαίοι, έχουν πάρα πολλά κοινά χαρακτηριστικά. 

 

Ενδεικτικό είναι ότι και στις τρεις κατ επίφασιν δημοκρατίες, έχουμε μεγάλη σήψη-παρακμή, καθώς επικρατεί η κοινωνική, η πολιτική και η σεξουαλική διαφθορά, με σοδομισμούς, στοματικά, καταπόσεις, όργια, παιδεραστίες, αιμομιξίες, “ερωτικές” επαφές με ζώα, πορνεία, έλλειψη ηθικών αρχών-παιδείας και άλλα πολλά. 


Επίσης στην Αθηναϊκή, την Ρωμαϊκή και την σημερινή “Ελληνική δημοκρατία”, είχαμε τον θεσμό των δούλων, των κίναιδων και πάσης φύσεως άλλη αδικία, παραλογισμό και διαστροφή. Στην σημερινή Ελλάδα, είμαστε σκλάβοι σε άλλη μορφή. (1)  

 

Στις τρεις αυτές εποχές, ο απλός λαός, οι Έλληνες και οι Ρωμαίοι, είναι εντελώς εξαθλιωμένοι ηθικά και πνευματικά, χωρίς παιδεία-αξίες, καθώς έζησαν τον βίο τους με τον τρόπο ζωής, που διαχρονικά επιθυμεί και επιβάλει ο Εωσφόρος. 

 

Το ίδιο ακριβώς γίνεται και στην σημερινή εποχή, στην κίβδηλη “Ελληνική δημοκρατία”   

 

Η άρχουσα τάξη και στα τρία ψευτοδημοκρατικά πολιτεύματα (Αθηναϊκή, Ρωμαϊκή, και σύγχρονη Ελληνική “δημοκρατία), πιστεύει φανατικά στον άρχοντα του σκότους, και στους δαίμονες του. Σε αυτές τις τρεις τραγικές εποχές, η εξουσία ασκείται δια της βίας, δια της αμάθειας, και των σεξουαλικών παρεκτροπών. Επικρατεί και στις τρεις ιστορικές περιόδους, ανομία, αταξία, και πάσης φύσεως αδικία.  

 

Στην αρχαία κλασική εποχή, οι κατακτητές Φοίνικες-Σημίτες (Ιουδαίοι) ανέτρεψαν το πολίτευμα της Ελληνικής Αριστοκρατίας και επέβαλαν το δικό τους. 

 

Σύμφωνα με τον πατέρα της ιστορίας τον Ηρόδοτο, (Β Βιβλίο, Ευτέρπη), οι Φοίνικες ήρθαν από την Αίγυπτο, από το 1519 π.Χ. και μετά. Εκείνοι κατέκτησαν δια της βίας Στερεά Ελλάδα, και Πελοπόνησο και επέβαλαν το δωδεκάθεο. Η βίαιη επιβολή του σατανικού δωδεκαθέου, άγγιξε τα όρια γενοκτονίας στην Ελληνική επικράτεια.


Τα αρχαία χρόνια, μεταξύ άλλων έλαβαν χώρα, φοβεροί εμφύλιοι πόλεμοι, τους οποίους πάντοτε υποκινούσε το Φοινικικό ιερατείο των Δελφών. Κατά την εποχή των Περσικών πολέμων, το Φοινικικό μαντείο των Δελφών, ήταν μονίμως με το μέρος των Περσών και καλούσαν τους Έλληνες, μέσω ψεύτικων χρησμών να μην πολεμήσουν. Η Ελλάδα ήταν το κέντρο του πολιτισμού, εντούτοις όλοι οι σημαντικοί αρχαίοι Φιλόσοφοι διώχθηκαν, φονεύθηκαν και δημεύτηκαν οι περιουσίες τους, από τα “δημοκρατικά” Σημιτικά ιερατεία του Δωδεκαθέου.


Την λατρεία του δωδεκαθέου έφερε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο Κάδμος. Η πρώτη πόλη η οποία λάτρεψε τους Ολύμπιους Θεούς από την Αίγυπτο, ήταν η αρχαία Θήβα. Η λατρεία των δαιμόνων από την Αίγυπτο στα αρχαία χρόνια, επιβλήθηκε αρχικά από τα τυραννικά καθεστώτα, ενώ καθιερώθηκε και έγινε κυρίαρχος- ακατάλυτος θεσμός, από την αρχαία “δημοκρατική” Αθήνα. Την Ιουδαϊκή “δημοκρατία”, την επέβαλαν τα σκοτεινά Φοινικικά (Σημιτικά) ιερατεία του δωδεκαθέου, με μοναδικό κίνητρο, την παρεκτροπή των απαίδευτων-εξαθλιωμένων μαζών στις ηδονές, τις ηθικές παρεκτροπές, με απώτερο σκοπό να μην διαμαρτύρονται για την πολιτική, την οικονομική, την κοινωνική κατάπτωση, και πάνω από όλα να μην αναζητούν την ελευθερία τους.Στα θαύματα χρωστάει ή Ελλάδα την ζωή της. Πατρίδα,  ήσουν άτυχη, από ανθρώπους να σε κυβερνούν, μόνο ο Θεός σε κυβερνάει και σε διατηρεί ακόμη, αναφέρει ο στρατηγός Μακρυγιάννης.   Η ασύμμετρη απειλή γεωστρατηγικά είναι όταν ένα κράτος δέχεται επίθεση από άλλα “συμμαχικά” κράτη, από το νάτο, είτε από την ανθελληνική νέα τάξη πραγμάτων. Οι επιθέσεις αυτές δεν είναι υποχρεωτικά στρατιωτικές, αλλά μπορεί να είναι πολιτικές, κοινωνικές, οικονομικές, ηθικές και πνευματικές.


Η επίθεση υπό μορφή ασύμμετρης απειλής, από κράτη της “συμμαχίας”, ή από την νέα τάξη πραγμάτων, μπορεί να εκδηλωθεί, υπό μορφή οικονομική (χρεοκοπία, δάνεια, μνημόνια), είτε υπό μορφή εμπρησμών στα δάση, ή στους οικισμούς, με καταστροφές-καταρρεύσεις σπιτιών και με νεκρούς. Εντούτοις οι ισχυρότερες και φοβερότερες επιθέσεις που δεχτήκαμε ήταν στον πνευματικό και στον ηθικό τομέα. Η πατρίδα μας υπέστη, όλες τις μορφές ασύμμετρων απειλών, για να την υποτάξουν, να την διαλύσουν πνευματικά-ηθικά, ώστε με΄τα από τόσους αιώνες, να μην τους είναι πλέον εμπόδιο, στην δημιουργία του παγκόσμιου κράτους. Επίσης μας υπέταξαν για να κλέψουν τον ορυκτό πλούτο (ενέργεια), και λόγω της Γεωστρατηγικής μας θέσεως. Στην πατρίδα μας για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά γίνεται πόλεμος, χωρίς όμως τα παραδοσιακά όπλα. Στην πατρίδα μας για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά γίνεται πόλεμος, χωρίς όμως τα παραδοσιακά όπλα. Έχουμε κανονικά νεκρούς απ’ο τον πόλεμο, όμως αυτή την φορά δεν είμαστε αντιμέτωποι με όπλα, άρματα, αεροπλάνα, πλοία κλπ.


Οι πανάρχαιοι εχθροί άλλαξαν τα μέσα του πολέμου και μετέφεραν τα πεδία των μαχών, σε άλλα επίπεδα. Οι μάχες γίνονται σε πνευματικό, ηθικό, κοινωνικό, οικονομικό, διαδικτυακό επίπεδο. Αυτό το έκαναν διότι διαπίστωσαν επί τόσους αιώνες ότι είναι πολύ δύσκολο να νικήσεις ολοκληρωτικά τους Έλληνες. Στην πατρίδα μας έχει καταλυθεί το Ελληνικό σύνταγμα, και βρίσκεται υπό καθεστώς, διπλής κατοχής. Να περάσουμε να δούμε, τι μας αναφέρουν σχετικά οι Γιώργος Κοντογιώργης, και Γιώργος Κασιμάτης. Γιώργος Κοντογιώργης : “Στην σημερινή Ελλάδα ο κυρίαρχος λόγος δεν είναι το συμφέρον της κοινωνίας, αλλά το τι θέλουν οι αγορές και μέχρι πρότινος το τι ήθελε η τρόικα. Οι πολιτικοί περιορίζουν αυτοβούλως τον ορίζοντά τους στη λογιστική των δανειστών. Είναι μοιραίο λοιπόν, αφού δεν αίρονται τα αίτια της κρίσης, να πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο, ή τουλάχιστον να παραμένουμε σε κρίση. Οδηγηθήκαμε στα μνημόνια γιατί λεηλατήθηκε η χώρα και αποδομήθηκε το κράτος από την πολιτική τάξη. Το κράτος στην Ελλάδα δεν παράγει πολιτικές δημοσίου συμφέροντος, ούτε και λειτουργεί για την εξυπηρέτηση του πολίτη. Έχει μεταβληθεί σε ξένο σώμα προς την κοινωνία. Η χώρα εξέπεσε εκεί που βρίσκεται σήμερα, επειδή το κράτος δομήθηκε στη βάση τριών πυλώνων που χρεώνονται την καταστροφή: το πολιτικό σύστημα που δεν λειτουργεί με όρους δημοσίου συμφέροντος, τη δημόσια διοίκηση και την δικαιοσύνη και φυσικά μια νομοθεσία που οικοδομεί την διαπλοκή, την διαφθορά και δένει χειροπόδαρα την κοινωνία.

Το εκάστοτε κόμμα εξουσίας έχει ιππεύσει το πολιτικό σύστημα και αντί να διαμεσολαβεί και να το λειτουργεί με σκοπό το κοινό συμφέρον, το έχει ιδιοποιηθεί, έγινε το ίδιο πολιτικό σύστημα. Μπορεί με την εφαρμογή των μνημονίων, τα κόμματα εξουσίας να μην έχουν τα ίδια περιθώρια που είχαν πριν, αλλά αυτό δεν συνέβη επειδή η κοινωνία, ή κάποιοι κρατικοί θεσμοί περιόρισαν την εξουσία τους. Δεν έχουν τα ίδια περιθώρια, επειδή παρέδωσαν την χώρα στους ξένους και λειτουργούν ως εντολοδόχοι τους. Προτίμησαν αυτό, αντί να εκθεμελιώσουν το σύστημα της καταστροφής που έστησαν. Είναι αξιοσημείωτο ότι τα μνημόνια δεν άγγιξαν το πολιτικό σύστημα, την δημόσια διοίκηση, την δικαιοσύνη, ούτε καν τη νομοθεσία που οικοδομεί την διαπλοκή και την διαφθορά. Για αυτό το κράτος όχι μόνο δεν είναι παραγωγικό, αλλά δημιουργεί ανυπέρβλητα εμπόδια στις υγιείς δυνάμεις της χώρας.


Η πολιτική τάξη και οι συγκατανευσιφάγοι του κράτους, είναι αδιόρθωτοι. Εξωθούν τους μορφωμένους νέους να γίνουν οικονομικοί μετανάστες και τους εύπορους να διώξουν τον όποιο πλούτο τους στο εξωτερικό για να τον διασώσουν. Οι πολιτικοί ταγοί δεν έχουν κάνει τίποτε για να απαλλάξουν την χώρα, από την εξάρτηση που οι ίδιοι την υπέβαλαν.


Το συμπέρασμα είναι ότι αυτό το κράτος στρέφεται εναντίον της κοινωνίας. Και αυτό δεν συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα. Δεν είναι τυχαίο ότι οι πολιτικοί να έχουν κάνει ιδεολογία μία καλυμμένη εχθρότητα προς την κοινωνία. 


Η κοινωνική συλλογικότητα τους προκαλεί αλλεργία, εάν δεν την ελέγχουν. Σταθερή επιδίωξή τους είναι να διασπούν την κοινωνική συνοχή και περιφρονούν την πολιτισμική βάση της κοινωνίας. Όταν κάποιος τους αντιτείνει ότι για ένα μέτρο που εφαρμόζουν διαφωνεί η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών, η απάντησή τους είναι ότι δεν πολιτεύονται με βάση τις δημοσκοπήσεις, αλλά με βάση το συμφέρον της χώρας, το οποίο ορίζουν οι ίδιοι κατά περίπτωση. Μπορεί οι δημοσκοπήσεις να μην είναι εκλογές, αλλά δείχνουν την βούληση της κοινωνίας. Δεν είναι τυχαίο ότι τις χρησιμοποιούν για να την καταδολιεύσουν, αλλά απεχθάνονται την ιδέα ότι μπορεί η καταγραφόμενη βούληση της κοινωνίας να καθορίσει τις αποφάσεις τους.


Η Ελλάδα είναι παγιδευμένη σε δύο καθεστώτα επάλληλης κατοχής: το πρώτο είναι η εσωτερική κατοχή της κομματοκρατίας, που έχει μεταβάλει το κράτος σε δυνάστη. Το δεύτερο είναι η εξωτερική κατοχή, στην οποία την υπέβαλαν οι εσωτερικοί της δυνάστες, όλοι αυτοί που αρνούνται πεισματικά να υπερβούν τον εαυτό τους και να ανατάξουν την χώρα. Έχουν παραδώσει την χώρα, λειτουργώντας σαν εντεταλμένοι λογιστές των δανειστών, γιατί το μόνο που τους ενδιαφέρει, το μόνο που έμαθαν στην πολιτική είναι να λειτουργούν ως νομείς της. Δεν είναι τυχαίο ότι χρησιμοποιούν τη Βουλή ως καθαρτήριο των ανομιών τους και ως μέσον θέσμισης προνομίων. Στο ίδιο μήκος κύματος, και ο Γιώργος Κασιμάτης : ” “Είτε μας αρέσει, είτε δεν μας αρέσει, στη χώρα έχει γίνει πραξικόπημα. Είναι κατανοητό ότι κάποιοι έχουν αμφιβολίες, ότι κάποιοι ευελπιστούν και ελπίζουν, Είναι κατανοητό πως είναι φρικτή η αλήθεια που γνωρίζουμε, αν και μας την κρύβουν, και δεν θέλουμε να την πιστέψουμε, να την αποδεχθούμε.


Είτε μας αρέσει, είτε δεν μας αρέσει, στη χώρα έχει γίνει πραξικόπημα, με πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο και με εναλλαγές στην θέση του κατ’ επίφασην πρωθυπουργού. Το πολιτικό σύστημα γνωρίζει πάρα πολύ καλά τι συμβαίνει, όπως γνωρίζει πάρα πολύ καλά σε τι έχει συναινέσει, ενώ γνωρίζει πάρα πολύ καλά και την κατάληξη των όσων μέχρι σήμερα ζούμε. Στην Ελλάδα έγινε πραξικόπημα και η χώρα παραδόθηκε άνευ όρων σε καρτέλ οικονομικών συμφερόντων, σε συμφέροντα τρίτων χωρών και αποτελεί ταυτόχρονα το μέγιστο “πείραμα” της νέας τάξης πραγμάτων για την απόλυτη κατοχή μίας χώρας χωρίς να προηγηθεί πόλεμος. Στην Ελλάδα οι πραξικοπηματίες κυβερνούν ενώ ταυτόχρονα μετέχουν σε σχέδιο ολικής απώλειας της εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας. Στην Ελλάδα έγινε πραξικόπημα, από όλους εκείνους που γνώριζαν πως η θέση τους για το υπόλοιπο της ζωής τους είναι σε κάποιο κελί μίας υπόγειας φυλακής και αντάλλαξαν την τιμωρία τους με την δική μας δουλεία και με την άλωση της χώρας εις το διηνεκές. Αυτούς τους πραξικοπηματίες πρέπει να τους απομακρύνουμε εμείς, γιατί δεν θα το κάνει κανένας άλλος για εμάς. Είτε το πιστεύουμε, είτε όχι, όλοι γνωρίζουμε πως είναι πλέον ζήτημα ζωής και θανάτου. Ή αυτοί, ή εμείς”. (1) Αυτά αναφέρουν ο Γεώργιος Κασιμάτης και ο Γεώργιος Κοντογιώργης.ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ;


Η μόνη σωτηρία είναι η απελευθέρωση του ένθους. Εν συνεχεία θα πρέπει να γίνει αλλαγή του πολιτεύματος και δια παντός κατάργηση των κομμάτων.


 

Όσοι πολιτεύονται, θα είναι αποδεδειγμένα Έλληνες. Η επιλογή των υποψηφίων, θα γίνεται με βάση, τις διδαχές, του ύπατου των φιλοσόφων, του Αριστοκλή. Οι υποψήφιοι θα επιλέγονται, με βάση τον πρότερο, έντιμο και ηθικό βίο, και δεν κατεβαίνουν με δική τους επιθυμία στις εκλογές, αλλά κατόπιν προσκλήσεως-προτάσεως, των συμπολιτών τους, οι οποίοι τους έκριναν ως άξιους. Η εκλογική διαδικασία θα γίνεται όπως στην αρχαία Αθήνα με κλήρο. Όσοι εκλεγούν, δεν θα έχουν ποτέ ξανά δικαίωμα να είναι στις επιλογές των Ελλήνων, ως υποψήφιοι. Πάνω από όλα όμως, όσοι παρανομήσουν, θα τους αφαιρείται, αμέσως το πολιτικό αξίωμα, και θα τιμωρούνται παραδειγματικά. Από την στιγμή που ο λαός, δεν γνωρίζει την ιστορία του, και δεν ζει με βάση τις πατροπαράδοτες, Ελληνοχριστιανικές αξίες, δεν υπάρχει καμία ελπίδα, επιβιώσεως.


ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ; 

 

Ποιος ήταν ο μεγαλύτερος Έλληνας πολιτικός ; Ο αυτοκράτορας Βασίλειος Β, μεγάλωσε με δική του μέριμνα όλα τα ορφανά των σκοτωμένων Ελλήνων στρατιωτών στους πολέμους, κατά την διάρκεια της βασιλείας του. Επίσης είχε απαλλάξει όλους τους φτωχούς Έλληνες από όλες τις φορολογικές τους υποχρεώσεις και αποκατέστησε κάθε άλλη αδικία, που είχε γίνει εις βάρος των αδυνάτων, από τους πλούσιους.Ο Βασίλειος ο β, ο Βουλγαροκτόνος είναι ο μεγαλύτερος Έλληνας πολιτικός, διότι επέτυχε το απόλυτο σε όλους τους τομείς, παράλληλα, πολεμούσε πολύ γενναία στην πρώτη γραμμή στα πεδία των μαχών. Ο Βασίλειος έκανε τις μεγαλύτερες επιτυχίες, τα μεγαλύτερα επιτεύγματα από όλους τους υπόλοιπους Έλληνες, σε πολιτικό, κοινωνικό και στρατιωτικό επίπεδο. Oι επιτυχίες του Βασιλείου του β σε πολιτικό, στρατιωτικό, επίπεδο δεν ήταν ποτέ βασισμένες επάνω στην βαρύτατη φορολογία των φτωχών Ελλήνων υπηκόων. Ουδέποτε το έκανε άλλος βασιλιάς αυτό το πράγμα στον υπέρτατο βαθμό.


Μια στρατιωτική, μια πολιτική, μια κοινωνική επιτυχία για να έχει ηθική αξία, δεν πρέπει ποτέ να επιτυγχάνεται, εις βάρος της οικονομικής ευημερίας, της αξιοπρέπειας και της ελευθερίας των πολιτών η των υπηκόων.


Στις εποχές της πνευματικής άλωσης και κατοχής, της διαφθοράς, και της επελάσεως, των οπαδών της παγκοσμιοποίησης-εωσφορισμού, των υποταγμένων, και υπόδουλων ψυχών, από την πνευματική-ηθική, οικονομική κρίση, σήμερα όπως και τότε, περιφερόμαστε από πρωτεύουσα, σε πρωτεύουσα των Φραγκολεβαντίνων, ως ανήμποροι-επαίτες,  παρακαλώντας για χρήματα, παραδίδοντας την εθνική κυριαρχία και τον κρατικό πλούτο, ξεπουλώντας, την εθνική συνείδηση, τον πολιτισμό τις αξίες μας, και τους αγώνες των προγόνων μας.  

 

Χριστιανοί, σήμερα οι Ήρωες της Ελληνικής-Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, κρατώντας την βασιλική ρομφαία, στέκονται όρθιοι, απτόητοι, αγέρωχοι, ελπίζοντας να μας οδηγήσουν εκ νέου σε νικηφόρους αγώνες, σε μάχες σπουδαίες, έναντι του προαιώνιου εχθρού, της εωσφορικής-νεοταξικής βαρβαρότητας. 

 

Η νέα τάξη πραγμάτων αποτελεί μια άσπλαχνη, πανάρχαια θεώρηση, ενός άλλου πολιτισμού, του Ιουδαϊκού, ο οποίος εκφράζει την κοινωνία του κέρδους, της απόλυτης κυριαρχίας στην οικονομία. Δημιουργεί τους ανθρώπους, οι οποίοι ζούνε μέσα στην ακολασία και τα πιο ταπεινά σεξουαλικά πάθη.


Η ηθική, η πνευματική, η κοινωνική, η στρατιωτική, η οικονομική κατάρρευση, οδηγούν στην εθνική παρακμή-σήψη και κατ επέκτασιν στον αφανισμό, με την επερχόμενη Ισλαμοποίηση, και την Ελλάδα, να γίνεται επισήμως, Τουρκική αποικία-επαρχία, υπό γερμανικό έλεγχο. 

 

Η σχεδιασμένη εισβολή των Ισμαηλιτών κατακτητών, οργανώθηκε από τους Γερμανούς. Οι Γερμανοί που διοικούν την Ευρώπη, από τα πανάρχαια χρόνια, είχαν άριστες σχέσεις με την Τουρκία.  

 

Η νέα τάξη έχει πλέον επιβληθεί στην Ελληνική επικράτεια και βιώνουμε την εξουσία της, σε όλους τους βασικούς θεσμούς του έθνους.

 

Ειδικά η νέα τάξη κυριάρχησε στην κλασική Ελληνική παιδεία, και στην Ορθοδοξία. Η παιδεία ως θεσμός έχει απολέσει οριστικά την ιδιότητα του Ελληνικού, εθνικιστικού-παιδαγωγικού και κοινωνικού χαρακτήρα.


Όλες οι κοινωνικές τάξεις υποκύπτουν σταδιακά στην παγκοσμιοποίηση.


Η εθνική ανεξαρτησία και η δυνατότητα των Ελλήνων να ορίζουν ανεξάρτητη εθνικιστική παιδαγωγική και Ορθόδοξη θρησκευτική πολιτική, μειώθηκε δραματικά και τείνει να εξανεμιστεί. Στην Ελλάδα από τον Ιούνιο του 2010, έχει καταλυθεί το Ελληνικό σύνταγμα, και έχει γίνει πραξικόπημα. Όλα αυτά σύμφωνα, με τον ειδήμονα Γεώργιο Κασιμάτη, τον κορυφαίο συνταγματολόγο στην Ελληνική επικράτεια. (1)


Οι σύγχρονοι εωσφοριστές του δωδεκαθέου, κυριαρχούν παντού, με αποτέλεσμα να ελέγχουν κάθε πτυχή της ζωής των σκλαβωμένων Ελλήνων. 

 

Η νέα τάξη, ελέγχει εκτός από την Ελληνική παιδεία, την μουσική, τον κινηματογράφο, το θέατρο, την λογοτεχνία, τα ΜΜΕ, την μόδα, τον αθλητισμό κλπ.

 

Ελάχιστοι είναι αυτοί οι οποίοι εξαιρούνται, από κάθε τομέα. 

 

Ομαδικά και οργανωμένα, από όλους τους κλάδους επιβουλεύονται την ορθοδοξία, και προσπαθούν να αφανίσουν καθετί χριστιανικό. 

 

Προωθούν την απομάκρυνση από την Ηθική- Χριστιανική ζωή. Ισοπεδώνουν τους Έλληνες, και την Ορθοδοξία. Στο διάβα τους, εξαφανίζουν κάθε έννοια ηθικής, και αξιοπρέπειας. Έκαναν την πλειοψηφία των ραγιάδων, να είναι κατώτεροι και από τα ζώα. Η νέα ηθική, που επιβάλλουν οι εωσφοριστές, έχει ένα βασικό δόγμα, την σεξουαλική λατρεία του Εωσφόρου. Δεν υπάρχει κανένα όριο, και κανένας ηθικός δισταγμός 


Ένα από τα σχέδια των νοσηρών νεοταξιτών-εωσφοριστών, είναι ο νοητικός, ο ηθικός, ο ψυχικός και ο βιολογικός εκφυλισμός των εθνών, ώστε να αποτελούν έρμαια, παθητικά ανδράποδα, δίχως κρίση, βούληση, και δύναμη αντιστάσεως. 


Οι έμποροι των Εθνών, θέλουν μία κοινωνία απόλυτα διεφθαρμένη, που να απαρτίζεται από καταναλωτικά όντα, δίχως συνείδηση και ψυχικά αποθέματα, δίχως οράματα και υγιείς βλέψεις, επιζητούν την δημιουργία μιας εξαθλιωμένης μάζας, από ανδράποδα, ώστε να είναι εύκολα χειραγωγήσιμη, και απολύτως υπάκουη. Στο πλαίσιο αυτό, οι παγκοσμιοποιητές θηλυκοποιούν, ευνουχίζουν και διαστρέφουν την εκπαίδευση, και διαμορφώνουν μία νέα σεξουαλική "αγωγή" ανά τον πλανήτη, που εκθειάζει οτιδήποτε παρά φύσιν, και επιχειρούν να παρουσιάσουν, την κάθε ανωμαλία, ως φυσιολογική. Δημιουργούν μία κοινωνία, εντελώς μεταλλαγμένη, κοινωνία, ένα πολυφυλετικό-πολυπολιτισμικό κράμα, δίχως ίχνος πατριωτικών αρχών. 


Η μάστιγα, του νεοταξικού-Σιωνισμού, της Παγκοσμιοποιήσεως, της μεγίστης ηθικής καταπτώσεως, της καταστροφής του περιβάλλοντος, της ισοπεδώσεως των πάντων, θα επιφέρει το απόλυτο ηθικό χάος, την πνευματική σύγχυση-αταξία, και τον απόλυτο έλεγχο των συνειδήσεων, με στόχο να βασιλεύσει, το βδέλυγμα, ο υιός της απωλείας, ο αντίχριστος. 


Η Ελλάδα σήμερα θυμίζει την εποχή, των Κομνηνών και την εποχή της Αλώσεως της αυτοκρατορίας, το 1204 μ.Χ., Όπως τότε, το ίδιο και τώρα, η χώρα βρίσκεται σε πλήρη οικονομική, εθνική, κοινωνική παρακμή- απαξίωση και απομόνωση. Έχει απολεσθεί η εθνική κυριαρχία, με την επικράτηση της Γερμανικής κατοχής. Εξαθλιώνεται ραγδαία, ηθικά-πνευματικά, φτωχοποιείται και εξαναγκάζεται, να καταβάλει, έναν τεράστιο φόρο υποτέλειας-ραγιαδισμού, πληρώνοντας κατασκευασμένα χρέη, σύμφωνα με τους ειδήμονες. Η πολιτική, η στρατιωτική, η οικονομική και η εθνική μας ισχύς εκμηδενίστηκαν. Κατά γενική παραδοχή, όλων των Ελλήνων, έχουμε παράδοση της Ελλάδας στην Τουρκία υπό Γερμανική εποπτεία.


Κλείνοντας ποτέ να μην ξεχνάτε, ότι η Ελλάδα σκλαβώθηκε εκ νέου το 1832, και οι αγώνες-θυσίες, των Ηρώων του 1821, πήγαν χαμένες.


Το 1832 έφεραν ως βασιλιά τον Όθωνα, για αυτό το κατεκτημένο νεοελληνικό κρατίδιο, είναι δομημένο επάνω στην Γερμανική διαφθορά και γραφειοκρατία.  


Επικρατέειν ή Απόλλυσθαι-

Γράφει ο Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια :