Παλεύει μέχρι τέλους ο Ντ.Τραμπ: «Νικητή βγάζει ο λαός και όχι τα ΜΜΕ – Ο Τ.Μπάιντεν έχει κάνει νοθεία»

 Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έχει αποδείξει πως παλεύει μέχρι το τέλος ακόμα και αν τον πολεμούν λυσσαλέα, ΜΜΕ, ΜΚΟ και βαθύ κράτος κι αυτό σκοπεύει να κάνει και με την εκτεταμένη νοθεία που συνέβη στις εκλογές, στις οποίες ο ίδιος έσπασε κάθε ρεκόρ ψήφων παρόλα αυτά τα ΜΜΕ τον έβγαλαν… δεύτερο, καθώς εδώ και 4 ημέρες «ανακαλύπτουν» εκατομμύρια επιστολικές ψήφους υπέρ του Τζο Μπάιντεν μέχρι κι από… νεκρούς.

Ο Ντόναλντ Τραμπ με ανακοίνωσή του αναφέρει πως στις εκλογές έγινε νοθεία και πως ο Τζο Μπάιντεν βιάζεται να αυτοανακηρυχθεί ψευδώς νικητής, αντιδρώντας έτσι στην ανακήρυξη του από τα ΜΜΕ ως «επόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ»

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: 

«Όλοι γνωρίζουμε γιατί ο Τζο Μπάιντεν βιάζεται να αυτοανακηρυχθεί ψευδώς ως νικητής και γιατί οι σύμμαχοί του στα μέσα ενημέρωσης προσπαθούν τόσο σκληρά να τον βοηθήσουν: δεν θέλουν να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Το απλό γεγονός είναι ότι αυτές οι εκλογές δεν έχουν τελειώσει.

Ο Τζο Μπάιντεν δεν έχει πιστοποιηθεί ως ο νικητής οποιωνδήποτε πολιτειών, πόσο μάλλον κάποια από τις πολιτείες που αμφισβητήθηκαν οδήγησαν σε υποχρεωτικές επαναμετρήσεις ή πολιτείες όπου η εκστρατεία μας έχει έγκυρες και νόμιμες νομικές προκλήσεις που θα μπορούσαν να καθορίσουν τον απόλυτο νικητή.

Στην Πενσυλβανία, για παράδειγμα, δεν επιτρέπεται στους νόμιμους παρατηρητές μας να έχουν ουσιαστική πρόσβαση για να παρακολουθήσουν τη διαδικασία καταμέτρησης.

Οι νόμιμες ψήφοι αποφασίζουν ποιος είναι πρόεδρος και όχι τα μέσα ενημέρωσης.

«Από τη Δευτέρα, η εκστρατεία μας θα αρχίσει να διεκδικεί την υπόθεσή στο δικαστήριο για να διασφαλίσει την πλήρη τήρηση των εκλογικών νόμων και να καθοριστεί ο νόμιμος νικητής. Οι Αμερικανοί δικαιούνται ειλικρινείς εκλογές: αυτό σημαίνει την καταμέτρηση όλων των νόμιμων εκλογών και όχι την καταμέτρηση παράνομων ψηφοδελτίων. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να διασφαλιστεί ότι το κοινό έχει πλήρη εμπιστοσύνη στις εκλογές μας.

Παραμένει σοκαριστικό το γεγονός ότι η εκστρατεία του Μπάιντεν αρνείται να συμφωνήσει με αυτήν τη βασική αρχή και θέλει τα ψηφοδέλτια να υπολογίζονται ακόμη και αν είναι ψεύτικα, κατασκευάζονται ή ρίχνονται από μη επιλέξιμους ή νεκρούς ψηφοφόρους. Μόνο ένα μέρος που διαπράττει αδίκημα θα κρατούσε παράνομα τους παρατηρητές έξω από την αίθουσα μετρήσεων – και στη συνέχεια θα πολεμούσε στο δικαστήριο για να εμποδίσει την πρόσβασή τους.

«Τι κρύβει λοιπόν ο Μπάιντεν; Δεν θα ξεκουραστώ έως ότου ο Αμερικανός Λαός μετρήσει τις νόμιμες ψήφους που αξίζει και που απαιτεί η Δημοκρατία ».

loading...