Το κοπάδι θέλει δεν θέλει θα παει απ την ελεύθερη οδο που έμεινε ανοιχτή!

 Για να καταλαβουμε,ποσο ζωα ειμαστε οσοι ψηφιζουμε αυτους που ειναι τωρα στην Βουλη!

Εχουν κλεισει τις Εκκλησιες,Πασχα δεν καναμε,Παναγια δεν καναμε,Χριστουγεννα μαλλον δεν θα κανουμε,παρελασεις καταργηθηκαν,κατεθεση στεφανων στους Ηρωες των Ελληνικων επαναστασεων τ απαγορευσαν!

Θυμαστε οτι τα ΜΜΕ δειχναν και σχολιαζαν αρνητικα ακομα και οσους σηκωναν την σημαια και καναν παρελαση μονοι τους πανω στα βουνα!

Στον Αγνωστο Στρατιωτη κανενα κομμα δεν κατεθεσε στεφανι! Στην Δοξολογια δεν πηγαν!

Και τωρα για την παπαρια του Πολυτεχνειου,δηλωνουν αρχηγοι κομματων οτι θα πανε σε πορεια,μεσω Πανδημιας,θα καταθεσουν στεφανι και μαλιστα ειναι και προκλητικοι!

Η κυβερνηση δειχνει οτι δεν θα το επιτρεψει!

Η αστυνομια δηλωνει οτι θα το αποτρεψει με ηρεμο τροπο,με τον λογο τον καλο,με την πειθω! Και ερωτουμενοι αν θα συλλαβουν πολιτικους αρχηγους,οπως πεταξαν κατω στο δρομο και βαλαν χειροπεδες τον ανθρωπο στην Κερκυρα,προχθες μια κοπελα που δεν εστειλε SMS…απλα ΔΕΝ απαντουν!

Και ο τραγελαφος?

Ονομασαν την επιχειρηση που θα κανουν για το Πολυτεχνειο,”Επιχειρηση Εφετειο”!

Δηλαδη,τους καλουν εμεσως,για να μη πω αμεσα,ΟΛΟΥΣ στην πορεια και τους υποσχοντε οτι θα παρουν μετρα Εφετειου! Δηλαδη,συνοστισμο,καμια συλληψη,κανενα προστιμο,θα κρατανε και την ομπρελα στους πολιτικους αρχηγους,αν εχει ηλιο η’ βρεξει! Και στο τελος θα πεσει και καμια μολοτοφ και δακρυγονα με τους μπαχαλακιδες!

Αυτο δεν εκανε η ΕΛ.ΑΣ στο Εφετειο?

Αυτο υποσχετε να κανει και στο Πολυτεχνειο!

Μπορειτε να εφαρμοσετε την Επιχειρηση Εφετειο και στις λιτανειες,Εκκλησιασμο,παρελασεις…?

Που ζητατε ενα σωρο χαρτια για να πανε οι ανθρωποι να μασουν τις ελιες τους πανω στα βουνα και στα λαγκαδια!!

Και επιτρεποντε ολα,γι αυτα τα αριστερα κατακαθια,τα ντεμπελοσκυλα,που σε νεαρη ηλικια χτυπανε το συστημα,μεχρι να χωθουν στο συστημα και να φωναξουν ΖΗΤΩ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ??!!

Τους αριστερους του κωλ…ονακιου! 

Και επειδη ο Κορονοιος παει με ολα,ειναι σαν την COCA COLA, δεν ξερω ποτε και αν βγει το εμβολιο του Κορονοιου!

Γ.Ν

Το βεβαιο ειναι το εμβολιο για τον Η1Ν1 που μεχρι περσι καποιοι αντιστεκονταν και δεν τον καναν για παρομοιους λογους με το αβεβαιο εμβολιο για τον κορονοιο,φετος θα το κανουν ΟΛΟΙ! Θα πλακωνοντε στα φαρμακεια να εξασφαλυσουν ενα εμβολιο και για τα ανηλικα ακομα παιδια τους!

Και του χρονου για να κανουμε το εμβολιο κοροναιου,θα φερουν τον θανατηφορο περικεφαλαιοιο-COVID 59!

Οταν δεν μπορεις να πετυχεις κατι απ την ευθεια οδο,κλεισε με μονοδρομηση ολες τις υπολοιπες οδους και το κοπαδι θελει δεν θελει θα παει απ την ελευθερη οδο που εμεινε ανοιχτη! Και αυτη θα ειναι,η αρχικη οδος που αντιστεκονταν και δεν θελαν να πανε!!

loading...