Τρία πράγματα θα χρειαστεί ο αντίχριστος για να ελέγξει τον κόσμο γιατί χωρίς αυτά δεν θα καταφέρει να ελέγξει τον κόσμο!

Το πρώτο σημείο που θα χτυπήσει ο διάβολος είναι το φαγητό, τα τρόφιμα, αυτά θα τα ελέγχει ο διάβολος γιατι χωρίς να ελέγχει αυτά δεν μπορεί να πέσει ο άνθρωπος εις την δική του παγίδαν! Δεύτερον σημείο που θα χτυπήσει γιατί χωρίς αυτό πάλιν ο άνθρωπος δεν μπορεί να ζήσει, να κινηθεί και να επιβιώσει είναι αυτό το έρημον το χρήμαν το οποίο επρόδωσε Τον Διδάσκαλον Χριστόν! Αυτό πρέπει να το ελέγξει και να το κρατά στα χέρια του! Χωρίς αυτό δεν μπορεί να ελέγξει τον κόσμο! Και το τρίτο το φοβερότερο είναι η μετακίνησης απο τόπο εις τόπο, οι συγκοινωνίες (πλοία, αεροπλάνα, σιδηρόδρομοι, αυτοκίνητα)! Όταν τα πιάσει αυτά τι θα κάνεις; Ή θα περπατείς ή θα υποταγείς!

Απόσπασμα ομιλίας μακαριστού Άγιου του Θεού πατρός Σάββα Αχιλλέως υπο τον τίτλο Αγωνία ο καιρός του αντίχριστου που έγινε το 1996 παρακαλώ!

Οι συμπτώσεις με το σήμερα και τη σημερινή φτιαχτή πανδημία τους και τον κατασκευασμένο ιο τους δεν είναι καθόλου τυχαίες! 

Αφού οι πλείστοι αν όχι όλοι οι ποιμένες κοιμούνται ή μάλλον πιάστηκαν απο τον διάβολον και δεν μιλούν, 

αυτό το καθήκον πλεον για αφύπνιση και ενδυναμωση των Ορθοδόξων αδελφών μας έχουμε εμείς οι Ορθόδοξοι, 

ο κόσμος του Τριαδικού Θεού, το ποίμνιο, 

ο καθένας μας ξεχωριστά και όλοι μαζί να αντιστέκόμαστε να διαβάζουμε και να μελετούμε την Αγία Γραφή, να έχουμε έγνοια στα σημεία των καιρών και να ενδυναμωνόμαστε για να μην πλανηθούμε και απωλησθούμε!

Να ακολουθούμε τους λίγους και άξιους ποιμένες που έμειναν!

Αφού οι περισσότεροι σύμφωνα με τον Άγιο Εφραίμ της Αριζόνας 

«αυτά τα χρόνια τα δύσκολα μόνο λίγοι απλοί παπάδες θα κρατήσουν και θα διαφυλάξουν την Ορθοδοξία! 

Οἱ μεγάλοι, οἱ ἀξιωματοῦχοι, θά ἀκολουθήσουν τόν ἄλλον (ἐννοώντας τόν διάβολο)!»

Μας λέει επίσης ο Άγιος Ιωάννης ο Μαξίμοβιτς:

«Στα έσχατα χρόνια το κακό και η αίρεση θα έχουν τόσο εξαπλωθεί, που οι πιστοί δε θα βρίσκουν ιερέα και ποιμένα να τους προστατέψει από την πλάνη και να τους συμβουλέψει στη σωτηρία. 

Τότε, οι πιστοί δε θα μπορούν να δεχτούν ασφαλείς οδηγίες από ανθρώπους, αλλά οδηγός τους θα είναι τα κείμενα των Αγίων Πατέρων. 

Ιδίως σε αυτή την εποχή, ο κάθε πιστός θα είναι υπεύθυνος για όλο το πλήρωμα της Εκκλησίας. 

Αδελφοί, καιρός να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας απέναντι στον Θεό και την Ιστορία. 

Μην ανέχεστε άλλες λοξοδρομίες και πλάνες από τους ιερείς και αρχιερείς σας! 

Μην κάνετε τα «στραβά μάτια», είστε συνυπεύθυνοι! 

Οι άγιοι σας προειδοποιούν!»…

Στα σχόλια όλη η ομιλία αυτού του τεράστιου άγιου πατέρα της Εκκλησίας μας πατρός Σάββα Αχιλλέως που αναχώρησε για τα ανωγεία και την Βασιλεία του Ζώντος Τριαδικού Θεού και Πατέρα μας το 2016.

Τριάς Αγία Δόξα Σοι!

ΙΣ ΧΣ ΝΙΚΑ!

loading...