«ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ» στην ΕΛΑΣ! Σύλληψη Τούρκων με πλαστές ελληνικές ταυτότητες Λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ της Τετάρτης, Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν 3 Τούρκους οι οποίοι κινούνταν ύποπτα σε περιοχή και τους ακινητοποίησαν άμεσα για έλεγχο στοιχείων. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου ανακάλυψαν ότι και τα 3 άτομα είχαν στην κατοχή τους πλαστές ελληνικές ταυτότητες.


Σε περαιτέρω έλεγχο που έγινε στους 3 ύποπτους Τούρκους, ανακαλύφθηκαν και τουρκικές στρατιωτικές ταυτότητες . Άμεσα οι 3 Τούρκοι υπήκοοι στάλθηκαν στην  Ασφάλεια για διερεύνηση και τις απαραίτητες ενέργειες και για να διαπιστωθεί αν οι στρατιωτικές ταυτότητες που έφεραν πάνω τους είναι γνήσιες ή πλαστές αλλά και οι λόγοι που τους έφεραν στη χώρα μας.


Σα σχόλιο μπορούμε να πούμε ότι αν δεν είναι κατάσκοποι ( και ως τέτοιοι αντιμετωπίζονται αρχικά) και είναι στρατιωτικοί υπό διωγμό, δε θα είναι η πρώτη φορά που Τούρκοι εισέρχονται στη χώρα μας για να αποφύγουν τις Ερντογανικές εκκαθαρίσεις οι οποίες συνεχίζονται κατά καιρούς συντηρώντας την τρομοκρατία του ΑΚΡ εντός των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων.


Το γεγονός ότι εντοπίστηκαν τυχαία και πέρασαν ανενόχλητοι τα σύνορα είναι αντικείμενο προβληματισμού καθώς η χώρα μας έχει ζητήματα ασφαλείας λόγω των πολλών λαθρομεταναστών στην επικράτειά της και πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα.


Με πληροφορίες από το lawandorder.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :