ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ !

Οι έως τώρα ενδείξεις στο πεδίο της σφοδρής εκλογικής αναμέτρησης του Τζό Μπάϊντεν με τον Πρόεδρο Τράμπ φανερώνουν ότι κάποιοι προέτρεξαν να υποτιμήσουν την ικανότητα του σάπιου διεθνιστικού συστήματος να αντεπιτεθεί σε μία διαφαινόμενη δεύτερη επικυριαρχία του ξανθού ηγέτη στην ισχυρότερη οικονομία του πλανήτη. 

Το βαθύ κράτος των ΗΠΑ, το οποίο ελέγχεται αποκλειστικά από το διαπλεκόμενο δίκτυο των Δημοκρατικών, στη λυσσώδη προσπάθειά του να υποβαθμίσει την καταφανή νίκη Τράμπ στις κρίσιμες πολιτείες, να αλλοιώσει το τελικό αποτέλεσμα και να αναδείξει τη δική της γελοία μαργιονέτα στον προεδρικό θώκο επιστράτευσε όλα τα διαθέσιμα αθέμιτα μέσα, ώστε να αποτρέψει την επικράτηση του συντηρητισμού και του εθνικισμού για μία ακόμα τετραετία στα αμερικανικά πράγματα. Οι καταγγελίες για εκτεταμένη και άριστα ενορχιστρωμένη νοθεία στην καταμέτρηση των ψήφων, η απάτη με τις επιστολικές και η οξυμώρως βραδεία καταχώριση των εναπομεινάντων μετρήσεων δεν καταλείπουν αμφιβολία πως ένα καλοστημένο φιάσκο επιχείρησε να εμποδίσει τους Ρεπουμπλικάνους να ενυλώσουν τη νίκη τους.

Ανεξάρτητα από την έκβαση της δικαστικής διαμάχης στο Ανώτατο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο για την εγκυρότητα της εκλογικής διαδικασίας, δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε την τεράστια συμβολή του Προέδρου Ντόναλντ Τράμπ στον δύσκολο και άνισο Αγώνα κατά της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξης πραγμάτων. Έχοντας απέναντί του όλον τον βρωμερό εσμό των μέσων μαζικής εξαπάτησης και του διεφθαρμένου πολιτικού προσωπικού, ο οποίος τον συκοφαντούσε, τον δυσφημούσε και τον κατακρεουργούσε επί καθημερινής βάσεως, δεν εγκατέλειψε τη μάχη κατά της παράνομης μετανάστευσης, της πολυπολιτισμικότητας και της διάλυσης των παραδοσιακών αξιών των δυτικών κοινωνικών. Εναντιώθηκε στην όζουσα ψευτοελίτ των ψυχανώμαλων του Χόλλυγουντ και των φιλελεύθερων κέντρων, συγκρούστηκε με τους διεθνείς οργανισμούς και ευτέλισε τον συρφετό των δικαιωματιστών, των παρενδυτικών και των θιασωτών της άμβλωσης. Στάθηκε μόνος κατά μέτωπο στην Αριστερά, την Αντιφα κοινότητα και το κίνημα BLM , οι οποίοι αποσταθεροποίησαν με βίαιες διαδηλώσεις την Αμερική, υποδαύλισαν τα κοινωνικά πάθη και στήριξαν μανιωδώς τον με σιχαμερά βίτσια και αντιχριστιανικό ιστορικό αμοραλιστή συνυποψήφιό του. 

Ο Πρόεδρος Τράμπ υπήρξε ένας ακάματος φρουρός της Εθνικής ταυτότητας και της Χριστιανικής πίστης, ο οποίος δεν διενήργησε κανένα πολέμο σ’ όλο το διάστημα της προεδρίας του, εξασφάλισε την ειρήνη στη διεθνή γεωπολιτική σκακιέρα και εισήγαγε τον οικονομικό προστατευτισμό ως αναπτυξιακό μοντέλο. Θέτοντας πάνω απ’ όλους κι όλα την Πατρίδα του και τους ομοεθνείς του χάραξε και έδειξε σ’ όλα τα σύγχρονα, υγιή και σοβαρά Εθνικιστικά κινήματα στη Δύση ένα νέο δρόμο για την ευημερία των κοινωνιών, τη συλλογική ευτυχία και την ευδαιμονία του ανθρώπου. Έναν δρόμο, ο οποίος διέρχεται μέσα από την Εθνική μας αυτοσυνειδησία, την χριστιανική μεταφυσική και την παραδοσιακή συγκρότηση της κοινωνίας.  Αντιμέτωπες μ’ έναν πόλεμο υποχθόνιο, ανέντιμο και βρώμικο, οι Πατριωτικές δυνάμεις δεν έχουν καμμία πολυτέλεια να εφησυχάσουν, καμμία άνεση να παραστρατήσουν, κανένα περιθώριο να ανασάνουν. Έχουν χρέος να νικήσουν! 

Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία – ΕΟΝ

loading...