Πολύ σύντομα ο Μπαιντεν θα δικαστεί για απάτη και νοθεία εκλογων!

Τα ψηφοδέλτια που χρησιμοποιήθηκαν στις εκλογές τυπώθηκαν από το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας. Κάθε νόμιμο ψηφοδέλτιο σε ολόκληρη την Αμερική  υδατογραφήθηκε με κωδικούς κρυπτογράφησης blockchain QFS. Ο Τραμπ γνώριζε πλήρως την επιχείρηση αυτή και εξακολουθεί να επιτρέπει στους δημοκρατικούς του Μπαιντεν να σκάψουν βαθύτερα τον λακο τους με την εκλογική τους απάτη. Η περίπλοκη επιχείρηση “τσίμπημα” είχε σκοπό να πιάσει και να αποκαλύψει τη μαζική απάτη ψήφου των Δημοκρατών. Όλα όσα βλέπετε τώρα με την απάτη της ψήφου αναμενόταν πλήρως από τους ανθρώπους του Τραμπ. «Χιλιάδες και χιλιάδες Εθνικής Φρουράς [στρατεύματα]» έχουν σταλεί σε 12 πολιτείες αυτή τη στιγμή, για να βοηθήσουν στη διασφάλιση των νόμιμων ψηφοδελτιων και να πετάξουν τα ψεύτικα ψηφοδέλτια που εκτυπώθηκαν από τους Δημοκρατικούς ως μέρος της επιχείρησης απάτης. Αυτό το “τσίμπημα” θα εκθέσει ολόκληρη την οικογένεια Μπάιντεν και θα τους καταδικάσει όλους και θα σταλούν στη φυλακή. 

Σύμβουλος ασφαλειας:

«Υδατογραφήσαμε όλα τα ψηφοδέλτια με το μπλοκ QFS» και στείλαμε 20.000 ή περισσότερα στρατεύματα της Εθνικής Φρουράς στα κέντρα ψηφοφορίας. Τα λίγα μέλη των μέσων ενημέρωσης που είχαν τη δυνατότητα να “διαβαστούν” σε αυτήν την επιχείρηση μπόρεσαν να το κρατήσουν μυστικό όλο αυτό το διάστημα.

 «Αυτό έχει δημιουργηθεί από τον Τραμπ απο πολύ καιρό»,  “Αυτό είναι το αντιπραξικόπημά μας ενάντια στους Μπάιντεν.” Οι συλλήψεις έρχονται αμέσως. «Από αύριο», και θα συνεχιστεί για πολύ καιρό ακόμη. «Αυτή είναι η μεγαλύτερη επιχείρηση τσίμπημα» στην ιστορία της Αμερικής.

Kostas Karamanlis

loading...