ΠΑΛΙ ΜΕ ΣΥΓΧΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ..

…ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΑ,ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΟΤΟΜΩΝ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΙΟΥ,ΗΤΑΝ ΚΑΛΩΣ ΚΑΜΩΜΕΝΗ !!!

Λοιπόν για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους :

-ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ εκπορεύθηκε από τον Π.Ο.Υ. !!!

-Στην Λομβαρδια οι ιατροδικαστές που επέμεναν να κάνουν νεκροτομές προπηλακίστηκαν,ενώ στη γερμανια πρόσφατα,έκαναν κάποιο περιορισμένο αριθμό εν κρυπτω και έπεσαν από τα σύννεφα με τα ευρήματα !!!

-Πάντως τους θρόμβους τους ανακάλυψαν με τις 2-3 ΚΡΥΦΕΣ νεκροτομές που έγιναν στο Bergamo,ενώ μέχρι τοτε ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ εν ΨΥΧΡΩ τους διασωληνωμενους,γιατί φυσικά αγνοούσαν την δημιουργία των θρομβώσεων !!!

-Υπάρχουν πλειστες-όσες καταγγελίες Ιταλών ιατροδικαστών,καθως και σχετικά videos με επιστημονικές ομιλίες τους !

-Πάντως είναι για να ΤΡΑΒΑΣ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ,για το ΕΠΙ ΣΚΟΠΩ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ του Π.Ο.Υ….με την απαγόρευση των νεκροτομών,τη στιγμη που η ανθρωπότητα αντιμετώπιζε μια καινούργια ιογενή νόσο !!!

-Πως θα την μελετούσε και πως θα έβγαζε συμπεράσματα για τις αιτίες της,τις συνέπειες της,τις επιπλοκές της,τις παρενέργειες των δοκιμαστικών εναλλακτικών θεραπευτικών μεθόδων,την αποτελεσματικοτητα των θεραπειών κλπ,χωρίς ΕΝΔΕΛΕΧΕΙΣ και ΜΑΖΙΚΕΣ νεκροτομές ???

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ,ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ Ν’ΑΠΟΡΩ Μ’ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ…Αν είναι δυνατόν…!!!

Η κοινή λογική είναι αναγκαία σε ΟΛΟΥΣ,είτε είναι γιατροί,είτε είναι περιπτεράδες,είτε είναι λαχειοπώλες,είτε είναι βενζινάδες και φυσικά…είτε είναι υπουργοί,είτε είναι πρωθυπουργοί !!!

Άλλωστε κι ο επικεφαλής του Π.Ο.Υ. δεν είναι γιατρος….αλλά πειθαρχούν αναντίρρητα στα ΔΟΛΟφονικα πρωτόκολλα του…

Διονύσης Αντζουλάτος

loading...