Τωρα αν εχουμε καποια απ ολα αυτα τα αθωα συμπτωματα,το μυαλο παει αμεσως ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ! Οι συγγενεις σου ουτε σε πλησιαζουν!

 Μεχρι περσι τετοια εποχη,ηταν που ολος ο κοσμος ειχε μια γριπουλα,λιγο πυρετο,ριγος,πονουσαν τα κοκαλα και οι αρθρωσεις,δισκαμψια αυχενα,καμια ιγμοριτιδα με καταροη,πονολαιμος…και ολα αυτα τα συμπτωματα τα καναμε και λιγο ποιο εντονα για να μας προσεξουν!

Να μας κανουν καμια εντριβη,κανα φιδε,κανα χαμομηλι…! Να μας κοψει η γιαγια καμια βεντουζα! Ολοι μας υπηρετουσαν,ηταν γυρω μας να μας βοηθησουν να γινουμε καλα! Την καναμε κοπανα απ την δουλεια,απ το σχολειο…!

Τωρα?

Τωρα αν εχουμε καποια απ ολα αυτα τα αθωα συμπτωματα,το μυαλο παει αμεσως ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ! Οι συγγενεις σου ουτε σε πλησιαζουν! Σε κλεινουν μεσα σ ενα δωματιο,σφραγιζουν τις χαραμαδες της  πορτας με μελισοκερι και απ την μια μερια της κλειδαροτρυπας χωνουν την συριγγα με το πολτοποιημενο φαγητο,το νερο και απ την μεσα μερια την πορτας ο ασθενεις ρουφαει το φαγητο και το νερο του απ το ρυγχος της συριγγας! 

Φαρμακα,μονο αναβραζον η’ λιωμενα και αυτα μες στη συριγγα και απ την κλειδαροτρυπα!

Και αντι κανα καλο λογο,κανα λογο παρηγοριας,ακους και μπινελικια!

“ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ,ΔΕ ΦΟΡΑΣ ΜΑΣΚΑ ΠΑΝΤΟΥ,ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ 50 ΑΤΟΜΑ…ΑΝΕΥΘΥΝΕ ΘΑ ΚΟΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ…!”

Φοβασε να παραδεχθεις οτι κρυωσες,οτι εχεις μιξα,οτι πονανε τα κοκαλα σου…,τι κακο ειναι αυτο?!

Εχεις μιξα την ρουφας,ποναει ο λαιμος σου γραφεσαι σε σχολη φωνητικης για βαρυτονος! Αμα δε εχεις και πυρετο και κοκκινησεις λιγο στο προσωπο….πας σε ινστιτουτο σολαριουμ τους ζητας μια αποδειξη παροχης υπηρεσιας και την αφηνεις καπου μεσα στο σπιτι,τυχαια,σε εμφανη σημειο!!

Ασε ολοι που εχουμε ενα παλμικο οξυμετρο στο χερι και μετριομαστε ολη μερα!!

Και αν τυχει και δουμε κανα οξυγονο κατω απο 95,διασωληνονομαστε μονοι μας,γιατι ολο και καμια φυαλι οξυγονο θα εχουμε σπιτι για ωρα αναγκης,μεχρι να παμε στο γιατρο! Και μολις μας πει ο γιατρος οτι ΔΕΝ εχεις Covid τελικα,αλλα το χαμηλο οξυγονο ωφειλεται σε καρδιολογικο προβλημα,φευγουμε απ το ιατρειο χαρουμενοι,ανακουφισμενοι και ευτυχισμενοι!!

Τι τρελα ειναι αυτη που ζουμε,τι παραφροσυνη??!!!

Και σωτηρια δεν βλεπω να υπαρχει!!

Γ.Ν

loading...