Και με αυτή την αστυνομία γιόρτασε η κυβέρνηση και ο Χρυσοχοϊδης το Πολυτεχνείο.- ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΑΣ

 Ξυλοδαρμούς και συλλήψεις από την αστυνομία σε ολόκληρη οικογένεια κάτω από το σπίτι της! Ο γιος φώναζε “ψωμί-παιδεία-ελευθερία”.

Δυνάμεις καταστολής χτύπησαν τετραμελή οικογένεια έξω από το σπίτι της στα Σεπόλια μετά από διαδήλωση πολιτικών οργανώσεων και εργατικών σωματείων στο σταθμό Λαρίσης! Αφού στρίμωξαν τον γιο, μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της νΚΑ, στην πυλωτή του σπιτιού του, η αδερφή του, η μητέρα και ο πατέρας του προσπάθησαν να τον προστατεύσουν και να διαμαρτυρηθούν και ξυλοκοπήθηκαν κι αυτοί!

Σύμφωνα με τη συνήγορο Αντωνία Λεγάκη: Η μητέρα του φοιτητή ειναι χτυπημενη στον Ευαγγελισμο και ειναι η μονη που δεν αντιμετωπιζει καποια κατηγορία. 

Ο πατερας του έπαθε ισχαιμικό επεισόδιο. Τον πήρε λιπόθυμο το ασθενοφόρο έξω από το ΑΤ Κολωνού ενώ επιχειρούσαν να τον συλλάβουν γιατί διαμαρτυρόταν για τη μη μεταγωγή του γιου του στο ΑΤ Κολωνού, όπως αρχικά του είχαν υποσχεθεί αλλά στη ΓΑΔΑ.

Η αδερφη του φοιτητή, ξυλοκοπήθηκε στο αστυνομικό τμήμα και παραλιγο να της σπασουν το γόνατο. Η σύλληψή της έγινε τραβώντας την από τα μαλλιά και σέρνοντάς την μέσα στο τμήμα.  Εντός του τμήματος οι αστυνομικοί της έριξαν γροθιά στο κεφάλι. Παρενέβη οικογενειακός φίλος της οικογένειας που τους είχε πάει (πατερα και κόρη) στο ΑΤ και εν τω μεταξύ είχε συλληφθεί και ο ίδιος, δέχθηκε και αυτος γροθιά στο πρόσωπο. Ο αστυνομικός που τον χτύπησε φορούσε γάντι με ενίσχυση. Επίσης έχει συλληφθεί και ο φίλος του φοιτητή που τραβούσε βίντεο με τη σύλληψη πατέρα και κόρης.

Έχουν ήδη καταγγείλει γραπτώς τη βία που υπέστησαν. Τα αδικήματα είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα. 

Οι πληροφορίες προέρχονται από την δικηγόρο Αντωνία Λεγάκη.

Αυτή τη στιγμή ο γιος βρίσκεται στη ΓΑΔΑ και ο πατέρας βρίσκεται στο νοσοκομείο (ωστόσο δε διατρέχει κίνδυνο).

Στο βίντεο της σύλληψης που παραθέτουμε, η δικηγόρος δεν παίρνει ποτέ απάντηση για τον λόγο της προσαγωγής.

Τα λεφτά που κόβουν από υγεία και παιδεία τα δίνουν σε αυτή την αστυνομία.

Και με αυτή την αστυνομία γιόρτασε η κυβέρνηση και ο Χρυσοχοϊδης το Πολυτεχνείο. Όπως ακριβώς και οι πολιτικοί πρόγονοί τους. 

loading...