ΕΜΒΟΛΙΟ! Αυτό ισχύει – Το είπαν γελώντας!! Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

 

Η ελπίδα που δίνεται και η πραγματικότητα που προσγειώνει…

Ο καθηγητής γενετικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Γενεύης, Μανώλης Δερμιτζάκης, νωρίτερα, ανέφερε ότι πρέπει να γίνει παράταση μιας εβδομάδας στο lockdown (περί τις 7 Δεκεμβρίου), το οποίο, όμως, δείχνει να επιδεινώνει την κατάσταση.

Προκειμένου ο κόσμος να μην αντιδράσει και να περιμένει το εμβόλιο, του υπόσχονται ακόμα και διακοπές. Ο κ. Δερμιτζάκης εκτίμησε ότι με το εμβόλιο: «Τον Ιούνιο, ίσως και τον Μάιο, τα πράγματα θα είναι σχεδόν κανονικότητα, θα γυρίσουμε στην κανονικότητα» προέβλεψε, λέγοντας μάλιστα ότι ο ίδιος θα προγραμματίσει διακοπές. Βέβαια, σύμφωνα με δημοσιογράφο, σήμερα, όποιος δεν κάνει το εμβόλιο, δεν πρέπει να του επιτραπεί να κάνει διακοπές.

Όποιος κάνει το εμβόλιο;;; Ποιά θα είναι η επιστροφή στην κανονικότητα για όποιον κάνει το εμβόλιο;;;

Δεν θα φοράει μάσκα; Θα τελειώσουν για αυτόν τα περιοριστικά μέτρα;;;

Όχι, φυσικά! Όπως ειπώθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, έπειτα από ερώτηση τηλεθεατή (και μάλιστα γελώντας), ακόμα και με εμβόλιο δεν θα αρθούν τα περιοριστικά μετρά ούτε θα βγει η μάσκα από αυτόν που θα εμβολιαστεί.

Πρώτα πρέπει να συγκεντρωθεί, όπως είπαν στην εκπομπή με καλεσμένο τον λοιμωξιολόγο, Αθανάσιο Σκουτέλη, συγκεκριμένος αριθμός εμβολιασμένων.

Κατά αυτόν τον τρόπο, όσοι εμβολιαστούν θα πιέζουν και τους υπολοίπους να το κάνουν, προκειμένου να απολαύσουν τις διακοπές τους χωρίς μάσκα!!! Όσοι αρνηθούν να εμβολιαστούν, θα αντιμετωπίζονται ως υπάνθρωποι;;;

loading...