Νίκος Αντωνιάδης : ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ,

ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ Η ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΣΙΟΔΡΑ-ΣΥΨΑ-ΛΙΝΟΥ

-ΓΙΑΤΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΑ:

ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,

ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΝ

ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕ
_______________

Εγώ θα συνεχίσω το νομικό αγώνα μου. Θα φορτώσω τις Εισαγγελίες σε όλη τη χώρα με δικογραφίες. Για όλα τα εγκλήματα της εποχής του κορωνοϊού, της “πανδημίας” και των εγκλημάτων σε βάρος των Ελληνίδων, των Ελλήνων και των Ελληνόπουλων. Μέχρι η Δικαιοσύνη να μην αντέξει την πίεση. Γιατί δεν θα αφήσω τίποτα χωρίς αντίδραση. Εκεί που δεν θα ξέρουν οι εισαγγελείς τι να κάνουν με τη μία μήνυση, θα έρχεται η άλλη. Και μετά άλλη. Μέχρι το τέλος.

Μέσα από τις ποινικές αυτές διαδικασίες πιέζεται το σύστημα. Μέσα από αυτές αποδεικνύονται τα εγκλήματα και αναδεικνύεται η απέραντη υποκρισία του συστήματος.

Πίεση στο παρόν, παρακαταθήκη για το μέλλον.

Μη περιμένετε από εμένα όμως να οργανώσω συγκεντρώσεις και διαμαρτυρίες. Τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Αυτό ακριβώς περιμένει με λαχτάρα το σύστημα να κάνω. Ο αγώνας μου είναι νομικός. Μάχομαι, πιέζω, ενημερώνω. Προβάλλω όμως και τις εικόνες από τις πόλεις της Γερμανίας και της Ιταλίας. Τις εικόνες της οργής του κόσμου που ξεχύνεται αγανακτισμένος στους δρόμους. Και μέχρι εκεί. Τι δεν καταλαβαίνετε…;

Και δύο λόγια ακόμα, πριν το κείμενο της μήνυσης.

Όσοι ελάχιστοι σχολιάζουν αρνητικά στις αναρτήσεις μου τις νομικές ενέργειές μου, που είτε “δεν οδηγούν πουθενά” είτε “θα αρχειοθετηθούν”, είτε, είτε, χωρίς όμως ποτέ να προτείνουν άλλους τρόπους αντίδρασης, καλό θα ήταν να αγνοήσουν τη σελίδα αυτή και να προσπερνάνε τις αναρτήσεις σ’ αυτήν. Ποιο το νόημα, προσπαθώ να καταλάβω, να μπαίνουν εδώ μόνο και μόνο για να γράψουν ότι δεν οδηγούν πουθενά αυτά που κάνω; Όπως έχω πει πολλές φορές, εγώ δεν είμαι πολιτικός για να κρατάω αυτούς που με ακολουθούν και να αυξάνω τον αριθμό τους. Ο αριθμός αυτός αυξάνεται από μόνος του. Οι άνθρωποι που με ακολουθούν είναι συνοδοιπόροι, όχι ψηφοφόροι. Ώστε ο δρόμος ανοικτός και τα σκυλιά δεμένα. Και επειδή ο δικός μου σκύλος είναι και λίγο άγριος, καλό θα ήταν να φύγουν όλοι αυτοί, γιατί δεν θα τον κρατήσω για πολύ δεμένο.

Και τώρα η μήνυση. Στο τέλος της θα διαβάσετε ένα ακόμη “ρουά ματ” στο σύστημα.

Πλησιάζει η ώρα που μαζί με τον “βασιλιά” θα πέσει όλο το σύστημα.

Για την ημέρα αυτή αγωνίζομαι. Για τη μέρα αυτή ζω.
_______________
κ. Εισαγγελέα,

Την 20.9.2020 υπέβαλα στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, την κάτωθι ηλεκτρονική αναφορά κατά των μηνυομένων:

Με το από 28.9.2020 έγγραφό του, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών με ενημέρωσε ότι προκειμένου να διενεργηθεί ο πειθαρχικός έλεγχος των αναφερθέντων από εμέ ιατρών, μελών του Ι.Σ.Α., έπρεπε να καταθέσω το προβλεπόμενο από τη διάταξη του άρθρου 99 § 2 ν. 4172/2013 παράβολο των 50 ευρώ:

Πράγματι, την 27.10.2020 μετέβην στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και κατέθεσα το απαιτούμενο παράβολο:

Μετά ταύτα, ο πειθαρχικός έλεγχος των εδώ μηνυομένων έχει αρχίσει.

Όπως προκύπτει από το περιεχόμενο της αναφοράς μου, πέραν των καταγγελλομένων πειθαρχικών παραπτωμάτων, κατά τα αναλυτικά στην αναφορά εκτιθέμενα, οι μηνυόμενοι έχουν, κατόπιν της δημόσιας ως άνω ομολογίας της 3ης μηνυομένης, τελέσει τα ποινικά αδικήματα της διασποράς ψευδών ειδήσεων, κατ’ άρθρο 183 Π.Κ., και της παράβασης καθήκοντος, κατ’ άρθρο 259 Π.Κ. (καθήκον αληθείας).

Η δήλωση της 3ης μηνυομένης, έχει, όπως δημοσιεύτηκε στον ηλεκτρονικό τύπο, ως εξής:

Σημειωτέον ότι οι 1ος και 2ος των μηνυομένων, καίτοι έλαβαν γνώση της ως άνω δημόσιας ομολογίας της 3ης μηνυομένης, ουδέποτε διέψευσαν την ομολογία αυτή.
Παραθέτω όλως ενδεικτικά δηλώσεις των 1ου κι 2ου των μηνυομένων, σχετικά με τη χρήση μάσκας από τον υγιή πληθυσμό, καθώς και την επικινδυνότητα αυτής:
https://www.youtube.com/watch?v=rkWOqlwVz-s
https://www.youtube.com/watch?v=rkWOqlwVz-s

[ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ “ΡΟΥΑ ΜΑΤ”]

Πρέπει όμως εδώ να αναφερθούν τα κάτωθι:

Η “δικαιολογία” της 3ης μηνυόμενης για την παραπληροφόρηση του κοινού είναι επιεικώς απαράδεκτη και δεν συνάδει με τους στοιχειώδεις κανόνες κοινής λογικής.

Ισχυρίστηκε ότι ο λόγος που δεν είπαν την αλήθεια (δηλαδή ότι είπαν ψέματα), είναι ότι δεν υπήρχε επαρκής αριθμός μασκών για το υγειονομικό προσωπικό και διέδωσαν ψευδώς ότι οι μάσκες δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται από τον υγιή πληθυσμό και ότι είναι ακόμη και επικίνδυνες, ώστε ο κόσμος να μη τις χρησιμοποιεί και να παραμείνουν, όσες υπήρχαν τότε, στη διάθεση του υγειονομικού προσωπικού.

Η “δικαιολογία” αυτή είναι απαράδεκτη, διότι είναι αδιανόητο να θεωρηθεί ότι η μόνη λύση για να αποτραπεί η χρήση της μάσκας από τον υγιή πληθυσμό ήταν η διασπορά ψευδών ειδήσεων και η τρομοκράτηση του υγιούς πληθυσμού, καθώς και η τέλεση παράβασης καθήκοντος.

Κατ’ αρχάς, ακόμα και αν ήθελε υποτεθεί ότι αυτή ήταν η μόνη λύση, είναι αδιανόητο να παραβιάζουν τον όρκο τους οι ιατροί και να διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις. Στην εσχάτη, θα μπορούσε να το κάνει η κυβέρνηση. Να πεί αυτή ψέματα στον κόσμο. Έστω αν αυτή ήταν η μόνη λύση και εξυπηρετείτο με αυτήν ένα υπέρτερο συμφέρον.

Ήταν όμως, τελικά, και πραγματικά η μοναδική λύση;

Για να δοθεί απάντηση, θα πρέπει να δούμε πώς ενήργησαν η κυβέρνηση και οι ειδικοί επιστήμονες, μεταξύ των οποίων και οι εδώ μηνυόμενοι, όταν “χρειάστηκε” να φορέσει όλος ο πληθυσμός μάσκες. Πάσχοντες και υγιείς.

Χρειάστηκε πάλι να παραβιάσουν τους όρκους τους οι μηνυόμενοι και να διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις;

Όχι, φυσικά.

Τι έκαναν;

Αυτό που όλοι γνωρίζουμε:

Οι ειδικοί επιστήμονες εισηγήθηκαν τη χρήση μάσκας και οι αρμόδιοι υπουργοί εξέδωσαν αμέσως μετά κοινές υπουργικές αποφάσεις. Με τις οποίες επιβάλλεται η χρήση μάσκας με την απειλή διοικητικού προστίμου.

Τόσο απλά.

Και όλοι οι πολίτες φοράνε μάσκα.

Είναι αυτονόητο, επομένως, ότι το αυτό θα μπορούσε να είχε γίνει και τότε. Εισήγηση των επιστημόνων και αμέσως μετά η σχετική Κ.Υ.Α. Ή μόνο η Κ.Υ.Α., χωρίς καν προηγούμενη εισήγηση:

“Απαγορεύεται η χρήση μάσκας (αντί του “επιβάλλεται”) από όσους δεν ανήκουν στο υγειονομικό προσωπικό”.

Με την απειλή και πάλι προστίμου, και τις αστυνομικές αρχές να ελέγχουν την τήρηση της απαγόρευσης.

Η διαφορά θα ήταν ότι, ενώ τώρα επιβάλλουν πρόστιμο σε όποιον δεν φοράει μάσκα, τότε θα επέβαλλαν πρόστιμο σε όποιον τη φορούσε.

Το απολύτως λογικό αυτό επιχείρημα ενισχύει την πεποίθηση όλων ότι οι μηνυόμενοι την αλήθεια την έλεγαν τότε και όχι τώρα. Από την ώρα δηλαδή που, χωρίς να επιλεστούν κανένα επιστημονικό στοιχείο, μελέτη ή δεδομένο, ανέτρεψαν την αρχική ως άνω θέση τους και διατύπωσαν την εκ διαμέτρου αντίθετη, κάνοντας στροφή 180 μοιρών.

Μία στροφή που έχει αλλάξει δραματικά τον τρόπο ζωής, τον δικό μας και των παιδιών μας.

Μετά ταύτα, καλείστε να διερευνήσετε πότε είπαν ψέματα οι μηνυόμενοι :

Τότε, όταν διατύπωναν την επιστημονική θέση ότι οι μάσκες πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο από τους πάσχοντες και επουδενί από τους υγιείς, για τους οποίους η χρήση της θα μπορούσε να είναι και επικίνδυνη για την υγεία και τη ζωή τους.

ή

Μετά και μέχρι τώρα, όταν διατύπωσαν και εξακολουθούν να διατυπώνουν την αντίθετη άποψη, ότι μάσκες πρέπει να φοράνε άπαντες και η χρήση τους είναι παντελώς ακίνδυνη.

Σε κάθε περίπτωση, οι μηνυόμενοι έχουν τελέσει τα καταμηνυόμενα εγκλήματα, ή τότε ή τώρα.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

ΑΙΤΟΥΜΑΙ

Την άσκηση ποινικής δίωξηςκατά των μηνυομένων για την κατά τα άνω τέλεση των εγκλημάτων της διασποράς ψευδών ειδήσεων, κατ’ άρθρο 183 Π.Κ., και της παράβασης καθήκοντος, κατ’ άρθρο 259 Π.Κ.

loading...