Το ΒΙΝΤΕΟ μιας πικρής δικαίωσης !!!

 ΟΣΑ ΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ στην Ελλάδα!

Πριν κάποιο καιρό κανείς δεν το φανταζόταν. Ομως προειδοποιούσαμε για την Ατζέντα 2030, για την παγκόσμια δικτατορία που έρχεται, για τις περιοχές στις οποίες δεν θα κυκλοφορούν πολίτες, το κενό ανάμεσά μας που θα μεγαλώσει και για όλα όσα ζούμε και θα ζήσουμε.

Το επόμενο βίντεο συνιστά την κορωνίδα της μέχρι τώρα κατάστασης. Στην ομάδα Up Stories σε συνεργασία με τον βραβευμένο σκηνοθέτη Φώτη Πάσσο παρουσιάζουν ένα βίντεο που δείχνει την Ελλάδα κλειδωμένη πέρα έως πέρα, με τεράστια λουκέτα, τα οποία συμβολίζουν το Lockdown, αλλά οι αλυσίδες θα μπορούσαν να συμβολίζουν και την σκλαβιά.

Οι επιχειρήσεις κλείνουν η μία μετά την άλλη και κάθε φορά που μας επιβάλλεται ένας νέος εγκλεισμός δεν μπορούμε να φανταστούμε την συνέχεια στην ζωή μας, όπως αναφέρει η ομάδα στην περιγραφή του βίντεο.

Χόμπι, αθλητικές δραστηριότητες, ψυχαγωγία και πολιτιστικές εκδηλώσεις φαντάζουν ως μια μακρινή γλυκιά ανάμνηση και ο εγκλεισμός μαζί με τον φόβο έχουν σκεπάσει την καθημερινότητα.

Οι ανθρώπινες επαφές έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα. Οι καθημερινές μας συνήθειες έχουν ανατραπεί. Τα λουκέτα μας ακολουθούν παντού και ως σύγχρονο χτικιό στοιχειώνουν τις ζωές μας. Οι αλυσίδες τυλίγουν τους πάντες και βαθύ σκοτάδι απλώνεται. Κάποιος όμως θα τις σπάσει ή μάλλον θα τις ΚΟΨΕΙ. Απλά πριν την Ανάσταση προηγείται η Σταύρωση.

loading...