Το σίγουρο είναι ότι έχουν πάρει τα ΑΜΚΑ μας και τα έχουν περάσει στην ηλεκτρονική ταυτοποίηση εμβολιασμού με τη σύσταση του εθνικού μητρώου εμβολιασμού.

 Ο υπουργός ξεκαθάρισε ότι η προμήθεια θα γίνει κεντρικά από την ΕΕ, η οποία έχει κάνει συμφωνίες με έξι εταιρίες : Astrazeneca, Johnson & Johnson, Sanofi, Pfizer, Curevac και Moderna

Μετάφραση: Κάθε ένας θα κάνει άλλο εμβόλιο, ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Με τι κριτήρια άραγε?

Το σίγουρο είναι ότι έχουν πάρει τα ΑΜΚΑ μας και τα έχουν περάσει στην ηλεκτρονική ταυτοποίηση εμβολιασμού με τη σύσταση του εθνικού μητρώου εμβολιασμού.

“10 λεπτάκια θα διαρκεί ο εμβολιασμός ανά κεφάλι”. 

Πόσο χρειάζεται για να μετατραπείς σε χειμαιρική ύπαρξη? 

Πόσο για να φανούν οι παρενέργειες? 

Ο φιλάνθρωπος της Μοderna είπε έως 2 χρόνια. 

Ο ΕΟΦ της Μεγάλης Βρεττανίας εκλιπαρεί για άμεσο διαγωνισμό βάσης δεδομένων τεχνητής νοημοσύνης αξίας GBP 1.500.000 προκειμένου να ανταπεξέλθουν στον όγκο και τη μελέτη των παρενεργειών απο τον εμβολιασμό………

___________________________________________

“Για λόγους εξαιρετικά επείγουσας ανάγκης σύμφωνα με τον κανονισμό 32 (2) (γ) που σχετίζεται με την απελευθέρωση του εμβολίου για τον Covid-19, ο Οργανισμός Φαρμάκου του Ηνωμένου Βασιλείου (MHRA) επιταχύνει την προμήθεια και την εφαρμογή ενός ειδικού εργαλείου AI για το εμβόλιο.

Απρόβλεπτα γεγονότα – η κρίση του Covid-19 είναι κενοφανής και οι εξελίξεις στην αναζήτηση ενός εμβολίου Covid-19 δεν έχουν ακολουθήσει κανένα απο τα προβλεπόμενα πρωτόκολα  μέχρι στιγμής.

Υπάρχει επείγουσα αναγκη για τη δημιουργία ενός ΑΙ εργαλείου ώστε να καταχωρηθεί και να επεξεργαστεί ο όγκος των παρενεργειών που θα προκύψουν απο το εμβόλιο Covid-19. Το προηγούμενο σύστημα παρακολούθησης δεδομένων, το SafetyConnect, δεν επαρκεί ώστε να εντοπίσει γρήγορα τυχόν προβλήματα ασφάλειας με το εμβόλιο Covid-19 και αποτελεί άμεση απειλή για τη ζωή των ασθενών και τη δημόσια υγεία.

Η ανάθεση σύμβασης θα γίνει χωρίς να προηγηθεί η δημοσίευση πρόσκλησης διαγωνισμού στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.”

Aπο Effie Stavridou

loading...