Ρωσία Σε Ελλάδα:Δεν Σας Σώζει Τίποτα Απο Την Τουρκία! Πόλεμος Είτε Νικήσει Ο Τράμπ Είτε Ο Μπάιντεν!

Διαταγή Μέρκελ Τέλος Το «Βυθίσατε το Oruc Reis» Στα 6 Μίλια! Άγριος Έλεγχος lockdown Καταστολή Μαζικές Συλλήψεις Στην Κατεχόμενη Ελλάδα!

Διαταγή Μέρκελ επιβολής lockdown στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με την Ελλάδα άμεσα να υπακούει, και την Πρόεδρο της ΕΕ, Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν,για πρώτη φορά άτυπα να ανησυχεί, για μαζικές αντιδράσεις των κατοίκων από διάφορες Χώρες,όπως,Γερμανία,Γαλλία,Ισπανία,Ιταλία (η Ελλάδα ακόμα κοιμάται), λόγω των περιοριστικών μέτρων,και την εκτίναξη της ανεργίας!

Όσον αφορά τα Ελληνοτουρκικά, η Μέρκελ είναι σαφής στις εντολές που έδωσε στον Μητσοτάκη,το «Βυθίσατε το Oruc Reis» απαγορεύεται,ακόμα και εάν φτάσει στα 6 ναυτικά μίλια, από τις Ελληνικές ακτές!

Για την ΕΕ,και την Άνγκελα Μέρκελ, τώρα άμεσα πρωτεύει η ήττα στις εκλογές των ΗΠΑ, του Ντόναλντ  Τραμπ!

Τα μηνύματα από την Ρωσία που έρχονται, δέν είναι ενθαρρυντικά για τα Ελληνοτουρκικά,και αντιθέτως με αυτά που γράφονται σε διάφορα site- blog -Αν πλησιάσει πάλι το Oruc Reis, Δέν θα το βυθίσουν οι Έλληνες! Όχι γιατί γράφουν ότι θα το βυθίσουμε!

Αναλυτές εκτιμούν πως η Άγκυρα σε περίπτωση ήττας του Ντόναλντ Τραμπ, το πιθανότερο είναι ότι θα έχουμε ένα Ελληνοτουρκικό Πόλεμο, με την απώλεια (κατάληψη Ελληνικού εθνικού εδάφους), με την  Ρωσία να είναι πεπεισμένη ότι,χάσει δεν χάσει ο Τραμπ, η Τουρκία θα κάνει μια επιθετική ενέργεια κατα της Ελλάδας….όχι απαραίτητα το χρονικό διάστημα των 78 ημερών, από τις 3 Νοεμβρίου 2020,μέχρι τις 20 Ιανουαρίου 2021, που θα παραδώσει την εξουσία ο Ν.Τραμπ, σε περίπτωση ήττας του,διότι οι Ρώσοι, δεν συμμερίζονται πως θα χάσει τις εκλογές ο Τραμπ, και η όποια επιθετική ενέργεια της Τουρκίας προς την Ελλάδα, θα γίνει αναλόγως των αποτελεσμάτων των εχθροπραξιών στο Ναγκόρνο Καραμπάχ!

Κανένα site-blog δέν έχει πει πρώτο τίποτα,από αυτά που έχει γράψει πρώτο το Priftis News, όσον αφορά για το Ρωσικό Εμβόλιο,με 2 άρθρα αποκάλυψη : Σοκ Ρωσία Κίνα Έχουν Έτοιμο Το Εμβόλιο Κατά Του Κορονοϊού Και Οι Χώρες Της Δύσης Δέν Το Θέλουν Για Να Προωθήσουν Τα Δικά Τους Που Αργούν, Τι Θα Κάνει Η Ελλάδα; Δείτε εδώ http://priftisnews.blogspot.com/2020/05/blog-post_38.html και επίσης το άρθρο με τίτλο:Ελλάδα :Προτιμούμε Την Χούντα Των Μέτρων Για Τον Κορονοϊό, Παρά Το Ρωσικό Εμβόλιο, Γιατι Έτσι Μας Είπε Ο ΣΚΑΙ; Δείτε εδώ http://priftisnews.blogspot.com/2020/08/blog-post_15.html

Το διάγγελμα του Μητσοτάκη για τα νέα μέτρα της πανδημία, ήτα άκρως προσβλητικό,και αλαζονικό, που του δίνει την δύναμη η αυξανόμενη κατάχρηση εξουσίας λόγο covid-19,να αποκαλέσει ένα μέρος τών Ελλήνων που αντιστέκονται στο lockdown,ψεκασμένους,και συνωμοσιολόγους!Δέν πειράζει Έλληνες,το Big Brother,GNTM ,The Bachelor,My Style Rocks,ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ,να είναι καλά,και όταν αναστηθεί ο Κολοκοτρώνης, θα επαναστατήσουμε,περαστικά μας,και καληνύχτα!

Άρθρο  Σπύρος  Πρίφτης       email: [email protected]

loading...