Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ…

Χθες, έκανα ποδηλασία στο αγαπημένο μου Λουτράκι. Η θέα…πιάτο του Κορινθιακού από τα Γεράνια όρη δύναται να παραλληλιστεί με την…χύτρα του μαγικού ζωμού, που έδινε ο δρυίδης Πανοραμίξ στον Οβελίξ! Τουτέστιν, αποτελεί το κάλλιστο αντίδοτο απέναντι στην Χούντα, που βιώνουμε, τόσο στην χώρα μας, όσο και παγκοσμίως. Αποτελεί, όντως, αριστοτεχνική σύλληψη μιας Σατανικής ευφυίας το εφεύρημα της επιβολής μέτρων…κατοχής στην καμπούρα του κοσμακη με άλλοθι την προστασία της δημοσίας υγείας, ούτως ώστε όχι μόνο να μην… ανοίξει μύτη αλλά ταυτόχρονα οι εκάστοτε τοπικές κυβερνήσεις να ηρωοποιηθουν στα μάτια αρκετών αφελών! Από εκεί ακριβώς εκπορεύεται και το σύνθημα: ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΦΕΛΕΙΣ! Όμως, το ξαναλέω, ο διάβολος είναι έξυπνος αλλά δεν έχει σοφία…

Όπως καταλαβαίνετε, η ταπεινότητα μου επιχειρεί για άλλη μια φορά, με λειτουργικό εργαλείο το χιούμορ να αποκαλύψει την γύμνια όλων αυτών, οι οποίοι προσπαθούν να μεταλλαξουν τους ανθρώπους σε πειθήνια ανδροειδή, σε ομογενοποιημένα πειραματόζωα, με σκοπό το κέρδος και την διαιώνιση της άσκησης της εξουσίας. Έχω γράψει ουκ ολίγα άρθρα για τον Covid, αποδομωντας μία προς μία τις καταστροφικές προτάσεις των…αργυρονητων “ειδικών” καθώς και των πουλημένων δημοσιογράφων, οι οποίοι..χρυσωθηκαν για να εξακοντιζουν την κυβερνητική προπαγάνδα, μετουσιώνοντας την σε πλύση εγκεφάλου των πολιτών. Προτάσεις, που θέτουν σε άμεσο κίνδυνο την ίδια την δημόσια υγεία, την οποίαν υποτίθεται, ότι προστατεύουν, (σωματική και ψυχική) ενώ εξαθλιωνουν την ίδια μας την ύπαρξη!

Οι κορονοιοι στους υγιείς ανθρώπους δεν προκαλούν απολύτως τπτ, ενώ στους υπερήλικες, καθώς και σε άτομα με υποκείμενα νοσήματα δύνανται να επιφέρουν μια μεγάλη γκάμα συμπτωμάτων λοίμωξης του αναπνευστικού, τα οποία ποικίλουν από ένα ελαφρύ συνάχι, μέχρι και πνευμονία. Ολα τα μέτρα, που λαμβάνονται, ούτως ώστε να αντιμετωπιστεί αυτός ο έβδομος στην σειρά κορονοιος είναι ΑΝΤΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ αφού ουδόλως γνωρίζουμε, ούτε την θνητότητα αλλά κι ούτε και την μεταδοτικότητα του μην έχοντας κάνει διαγνωστικά τεστ ανίχνευσης του ιου στο σύνολο του Ελληνικού πληθυσμού. Η επίσημη δικαιολογία γι αυτό και μάλιστα από τα… γλυκά χείλη του κ.Τσιοδρα ήταν, ότι δεν είχαμε κάποια εκατομμύρια Ευρώ (δη δη χρημάτων άνδρες Αθηναίοι) για να το κάνουμε πράξη. Κατά τα άλλα, λεφτά…υπάρχουν αφειδώς, για την χρηματοδότηση της ελεεινής προπαγάνδας των μέτρων της ανελευθεριας και της οικονομικής μας εξόντωσης, εκ μέρους των media.

Παρόλα αυτά, η θνητότητα του ιού έχει ήδη προσδιοριστεί από ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ερευνητές, αποδεικνύοντας με τον πιο εμβληματικό τρόπο, ότι μέσα στην επιστημονική κοινότητα υπάρχουν λαμπροί επιστήμονες και συνάμα άνθρωποι, που τιμούν, πάνω από όλα τον εαυτό τους και το λειτούργημα, το οποίο επιτελούν, αρνούμενοι να…μεταλλαχθούν σε παπαγάλους της εκάστοτε εξουσίας. Τα στοιχεία του εξαίρετου Γιάννη Ιωαννίδη του Στάνφορντ αλλά και άλλων αξιόλογων επιστημόνων καταδεικνύουν, ότι οι φορείς του Covid 19 μέσα στην Ελληνική κοινωνία υπερβαίνουν το 10% του Ελληνικού πληθυσμού. Λίαν συντόμως δε, θα φτάσουμε στο κομβικό ποσοστό του 60%, που αποτελεί δείκτη ανοσίας αγέλης της κοινωνίας μας, ως προς τον Covid 19 και θα τελειώσει το παραμυθακι! Τοιουτοτρόπως, κινούνται οι ανθρώπινες κοινότητες, απέναντι σε οιονδήποτε πρωτοεμφανιζόμενο ιό ή στέλεχος βακτηρίου. Ουδέποτε σταμάτησε ο…πολιτισμός με άλλοθι έναν μικροοργανισμό! 

Το λοιπόν, ας επιχειρήσουμε να υπολογίσουμε την θνητότητα του συγκεκριμένου ιού με βάση τα εν λόγω στοιχεία. Δεν έχετε παρά να διαιρέσετε τον αριθμό των Ελλήνων, οι οποίοι απεβίωσαν μέχρις στιγμής από τον Covid 19 (για την ακρίβεια, έφυγαν από τον μάταιο τούτο κόσμο από τα δικά τους ενδογενή νοσήματα, τα οποία “βαφτίζονταν” Covid, όπως άλλωστε έχει ομολογήσει πάλι ο κ.Τσιοδρας αλλά πάμε παρακάτω) με το 10% του Ελληνικού πληθυσμού. Κάνατε την διαίρεση;; Βλέπουμε, ότι το ποσοστό θνητότητας του… φονικού ιού είναι 0.0007% την ώρα, που η θνητότητα του ιού της εποχικης γρίπης είναι 0.1%! Μήπως κάποιοι σας εμπαιζουν;;

Ναι, αλλά ο Covid εμφανίζει…τρελή μεταδοτικότητα, αντιτείνουν! Όντως, ανιχνεύεσαι θετικός σε τεστ που… ουδόλως έχεις κάνει! Μα, την νόσο μπορούν να την μεταδώσουν, ακόμη και οι ασυμπτωματικοί, επιμένουν τα… παπαγαλάκια! Λοιπόν, για να τελειώνουμε, ουδόλως υπάρχει μεγαλύτερο μύθευμα, μεγαλύτερη πλάνη από αυτήν την αρλουμπα! Ένα από τα δόγματα της Φυσιολογίας είναι, ότι ουδείς δύναται να μεταδώσει μια νόσο, εάν προηγουμένως δεν έχει νοσήσει ο ίδιος! Και αυτό διότι, ένας ο οποίος δεν εμφανίζει τα συμπτώματα της νόσου έχει πολύ χαμηλό ιικό φορτίο. Τόσο χαμηλό, που ουδόλως μπορεί να το μεταφέρει… αλλαχου! Αυτά τα μαθαίναμε στο δεύτερο έτος του Πανεπιστημίου.

Ένα… έτερο φληναφημα είναι, το γεγονός, ότι το δεύτερο κύμα της…χμ, πανδημίας είναι σφοδρότερο του πρώτου. Ως Βιολόγος πιστοποιω, ότι σχετικά με έναν πρωτοεμφανιζόμενο μικροοργανισμό, πάντοτε το ΠΡΩΤΟ κύμα της επαφής του με την ανθρώπινη βιολογία είναι το πιο οξύ και το πιο άγριο, αναφορικά με τις κλινικές του εκδηλώσεις. Προοδευτικά και με την πάροδο του χρόνου, ο ιός (εν προκειμένω) προσαρμόζεται και εξοικειώνεται με τα ανθρώπινα βιολογικά συστήματα, με αποτέλεσμα να γίνεται ολοένα και ηπιότερος. Τούτο αποτελεί ακόμη ένα δόγμα της Μικροβιολογίας, το οποίο όμως δεν σας το είπαν στα κανάλια!

Τα ανωτέρω (και άλλα πολλά) τα έχω γράψει ξανά και ξανά στο παρελθόν. Όμως, ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού γράφει…όχι μόνο την ταπεινότητα μου αλλά την ίδια του την αξιοπρέπεια, στηρίζοντας αυτά τα παρανοϊκά μέτρα της υποδούλωσης. Το εμπόριο της τρομολαγνειας από τα media των ουτιδανων πολιτικάντηδων καλά κρατεί. Οι τελευταίοι κάνουν, ότι μπορούν, ούτως ώστε να εξαλείψουν κάθε φωνή λογικής και επιστημοσύνης, κάθε φωνή επιστημονικής συνέπειας κι αντικειμενικότητας, η οποία θα έβαζε φρένο στα σχέδια τους. Βυσοδομουν στις πλάτες του Ελληνικού λαού, πλην όμως το ψέμα έχει κοντά ποδαρια! Είναι θέμα χρόνου η αποκαθήλωση τους! Έως τότε, μην ενδιδετε στον φόβο, θωρακίστε το ανοσοποιητικό σας με υγιεινές τροφές για να μην προσβαλεστε εύκολα από τις ιώσεις, προσπαθείστε να κόψετε το κάπνισμα, κοιμηθείτε (ουχί…όρθιοι) αρκετά και ποιοτικά, πίνετε αρκετό νερό και να αθλειστε, όσο περισσότερο μπορείτε. Ταύτα εισι τα κλειδιά αυτοάμυνας του οργανισμού μας δια πάσαν νοσον.

Τα σέβη μου.

Ιωάννης Σαρλας

loading...