Διεθνής σάλος για το λαϊκό προσκύνημα στον Πατριάρχη Σερβίας : Σοκαριστικές εικόνες, λένε τα διεθνή πρακτορεία! - βιντεο Σε λαϊκό προσκύνημα εκτίθεται, στον νεόδμητο ιερό ναό του Αγίου Σάββα στο Βελιγράδι, το σκήνωμα του Πατριάρχη των Σέρβων Ειρηναίου ο οποίος απεβίωσε από επιπλοκές του κορονοϊού.


NEWS –΄΄Οι εικόνες, ωστόσο, είναι σοκαριστικές!΄΄ λένε τα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Αλλη μία επίθεση κατά της Ορθοδοξίας! 


Πιστοί προσέρχονται στο ναό για να αποτίσουν φόρο τιμής και να αποδώσουν το «ύστατο χαίρε» στον εκλιπόντα αρχιερέα, χωρίς να τηρείται κανένα μέτρο προστασίας, αναφέρουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης προκαλώντας σάλο σε αρχές και λαό. Οι συγκεντρώσεις όμως που γίνονται για επετείους κτλ σε Ελλάδα και εξωτερικό δεν τους ενοχλεί.ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΟΥ! 


ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΡΟΙΤΕΡΣ : ΄΄Οι αρχές απηύθυναν έκκληση σε όλους όσοι θα προσέλθουν να τηρούν τα μέτρα ασφαλείας, αλλά μάταια όπως μπορείτε να δείτε 

Ο Ειρηναίος θα είναι ο πρώτος Πατριάρχης που θα ταφεί στην κρύπτη του ναού του Αγίου Σάββα.


Ο Πατριάρχης Ειρηναίος βρέθηκε θετικός στον ιό Sars Cov-2 στις 4 Νοεμβρίου και την ίδια ημέρα εισήχθη σε στρατιωτικό νοσοκομείο του Βελιγραδίου.


Η κατάσταση της υγείας του άρχισε να επιδεινώνεται ραγδαία στις 18 Νοεμβρίου και δύο ημέρες αργότερα κατέληξε.Δεν υπάρχουν σχόλια :