Κέρκυρα: Θύελλα αντιδράσεων για την φωτογραφία όπου αστυνομικός «γράφει» ηλικιωμένο

Η χτεσινή φωτογραφία που έκανε τον γύρω του διαδικτύου με έντονες αντιδράσεις αφορούσε έναν αστυνομικό με ποδήλατο να επιβάλει πρόστιμο σε έναν ηλικιωμένο για την μη σωστή χρήση μάσκας.

Ένα γεγονός που προκάλεσε άπειρους διαλόγους από πολίτες που τόνιζαν ότι φυσικά θα πρέπει η Αστυνομία να κάνει την δουλειά της, σίγουρα όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση θα μπορούσε να γίνει μία σύσταση στον ηλικιωμένο άντρα και όχι η επιβολή του προστίμου.

Πέρα από τις αντιδράσεις των πολιτών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θέση πήρε και ο βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αυλωνίτης ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε: “Δεν είναι εξοργιστικό να βλέπω φωτογραφία αναρτημένη στα social media με αστυνομικό να “γράφει” έναν παππού στη Κέρκυρα για μη συμμόρφωση στη χρήση μάσκας και να βλέπω επίσης φωτογραφίες του Πρωθυπουργού, πριν λίγες μέρες, χωρίς μάσκα να συνδιαλέγεται με βουλευτή του κόμματος του που διαπιστώθηκε ότι έχει κορονοϊο.

“Τις πταίει” λοιπόν;
Ευθύνονται ΜΟΝΟ οι πολίτες;
2166 νέα κρούσματα. 13 θάνατοι. 169 διασωληνωμενοι.
Μα δεν είναι ντροπή;”.
Επίσης ο βουλευτής Στέφανος Γκίκας ζήτησε από την Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων την διαγραφή του προστίμου που επιβλήθηκε στον ηλικιωμένο.

loading...