Πούτιν Στον Ερντογάν: Ήρθε Η Ώρα Της Ελλάδας Να Γίνει Το Δεύτερο Ναγκόρνο Καραμπάχ!

Η Ρωσία πούλησε την φτωχοί Αρμενία στην Πολεμική σύγκρουση στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, προτιμώντας το πλούσιο Αζερμπαϊτζάν με τα πλούσια κοιτάσματα σε φυσικό αέριο,και πετρέλαιο, μένοντας απλός θεατής στην σύγκρουση, αφού πρώτα πρίν ξεκινήσουν η εχθροπραξίες, είχε πουλήσει στο Αζερμπαϊτζάν ένα σωρό από Ρωσικά σύγχρονα όπλα!

Ο Πούτιν τιμώρησε τον Πρωθυπουργό της Αρμενίας, Νικόλ Πασινιάν, για το άνοιγμα του που έκανε προς την Δύση, (παρόλου που η Δυτική έμειναν απαθείς στην σύγκρουση, και πούλησαν τον Πασινιάν, όπως πούλησαν τον Γεωργιανό Πρόεδρο Νικόλ Σαακασβίλι, στον Πόλεμο της Νότιας Οσσετίας (2008), με των Νικόλ Πασινιάν να αγνοείτε η τύχη του, μετά την συνθηκολόγηση, και κανείς να μην γνωρίζει το που είναι.

Το Κέρδος του Πούτιν, και το σχέδιο διάλυσης του ΝΑΤΟ μέσο Ελλάδας-Τουρκίας!

Ο Πούτιν δέν έχει να κερδίσει τίποτα το να δημιουργήσει μια ακόμα Ρωσική Βάση στο Ναγκόρνο Καραμπάχ σαν Ειρηνευτική Δύναμη, αφού διαθέτει είδη Ρωσική Βάση στην Αρμενία, απλώς θέλει να ευχαριστήσει τα σχέδια του Ερντογάν, και να ενεργοποίηση το σχέδιο plan B!

Ο Πούτιν θέλει να αισθάνεται ο Ερντογάν σαν ένας Σουλτάνος στην περιοχή του Καυκάσου, Μέση Ανατολή, Βαλκάνια, ακόμα και στην Ουκρανία, που είναι ζωτικής σημασίας για την Ρωσία, αλλά όλα αυτά εικονικά, και να τα φαντάζεται ο Ερντογάν ότι τα έχει, γιατί στην πραγματικότητα, η Τουρκία είναι ο κύριος ανταγωνιστής της Ρωσίας στην περιοχή!

Στήν πραγματικότητα ο Πούτιν θέλει ο Ερντογάν να νιώθει ότι είναι άτρωτος, να έρθει σε ανοιχτή ρίξει με την ΕΕ και τις ΗΠΑ, να κάνει ένα βήμα παραπέρα, και αυτό θα είναι μια Ελληνοτουρκική σύρραξη που θα διασπάσει την συνοχή του ΝΑΤΟ, και θα φέρει μεγάλη ρίξει, έως και τη διάλυση της ΕΕ!

Ήδη το Ρωσικό σχέδιο έχει μπεί πρός, με τους Ρώσους αναλυτές να υποστηρίζουν ότι λόγω της κακής Τουρκικής οικονομίας, ο Ερντογάν ψάχνει μια διέξοδο, και η μόνη διέξοδο ακούγεται στο όνομα Επίθεση στην Ελλάδα, να ελευθερώσουμε τα πάτρια εδάφη μας και τους αδελφούς μας στη Δυτική Θράκη, καθώς και τα Νησιά του Αιγαίου να γυρίσουν πίσω στην μαμά πατρίδα, όπως το Ναγκόρνο Καραμπάχ!

Για αυτό υπάρχουν έντονες επαφές και πολύ παρασκήνιο με το, ΚΙΕΦ ή DEB, μειονοτικό κόμμα της Δυτικής Θράκης, που σας αποκαλύπτει σε αποκλειστικότητα το Priftis News σε εικόνες προπαγάνδας!

Η Δημοκρατία μας είναι 97 ετών | Ένωση Αλληλεγγύης Τούρκων της Δυτικής Θράκης!

Μήνυμα από τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης για το ORUC REIS | Ένωση Αλληλεγγύης Τούρκων της Δυτικής Θράκης!

Η πρώτη μας Τουρκική Δημοκρατία, η υπερηφάνεια μας είναι 107 χρόνια | Ένωση Αλληλεγγύης Τούρκων της Δυτικής Θράκης!

Κοιτάζουμε με περηφάνια στο μέλλον στο μονοπάτι της λαμπρής νίκης | Ένωση Αλληλεγγύης Τούρκων της Δυτικής Θράκης!

Δεν Ξεχάσαμε .. Είμαστε όπου Σφαγιάστηκε η Ανθρωπότητα | Ένωση Αλληλεγγύης Τούρκων της Δυτικής Θράκης!

Μπορεί η Νύχτα της Δύναμης να είναι Μουμπάρακ | Ένωση Αλληλεγγύης Τούρκων της Δυτικής Θράκης!

‘Αρθρο Σπύρος Πρίφτης email: [email protected] 

loading...