Γ.Τράγκας: «Η Ελλάδα έχει υγειονομική δικτατορία που είναι στην πραγματικότητα αστυνομική και οικονομική χούντα»

 Η Ελλάδα βυθίζεται στο σκοτάδια μιας «υγειονομικής δικτατορίας, που είναι στην πραγματικότητα αστυνομική και οικονομική χούντα» αναφέρει χαρακτηριστικά ο αδέσμευτος δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας.

«Όλες οι ατομικές ελευθερίες ακυρώνονται στην πράξη, όλα τα συνταγματικά δικαιώματα τίθενται σε αναστολή»  αφού επιβάλλονται αστυνομικά μέτρα παντού και πολιτική τυραννία με το πρόσχημα της προστασίας από τον κορωνοϊό.

Ακολουθεί ολόκληρο το άρθρο του Γιώργου Τράγκα.

«Αν πιστέψουμε όσα λέει ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, θα μείνουμε εν τάφω, δηλαδή σε καραντίνα μέχρι την ερχόμενη άνοιξη. Πιθανότατα θα ψάλλουμε το «ω γλυκύ μου έαρ» μέσα στα σπίτια μας, ή έξω, ή στην καλύτερη περίπτωση έξω από τις εκκλησίες φορώντας μάσκες.

Θα υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας, τα απαραίτητα sms, η απουσία κοινωνικών συναναστροφών, η απαγόρευση εισόδου σε εκκλησίες και εξαφάνιση κάθε έννοιας κοινωνικών πολιτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Κάθε απόγευμα, θα ακούμε για διασωληνωμένους ή για θανάτους ανθρώπων μεγάλης ηλικίας που είχαν βαριά νοσήματα και πέθαναν έχοντας και Covid-19 ή χρεώθηκαν στον κορωνοϊό.

Κάθε βράδυ, θα έχουμε ως μοναδική ψυχαγωγία το κονσέρτο των πολυβόλων των τηλεοπτικών δικτύων και σιγά σιγά θα βαθύνει ακόμη πιο πολύ το σκοτάδι αυτής της υγειονομικής δικτατορίας, που είναι στην πραγματικότητα αστυνομική και οικονομική χούντα.

Όλες οι ατομικές ελευθερίες ακυρώνονται στην πράξη, όλα τα συνταγματικά δικαιώματα τίθενται σε αναστολή.

Επιβάλλονται αστυνομικά μέτρα, πολιτική τυραννία, με το επιχείρημα ότι έτσι αναχαιτίζεται ο κορωνοϊός. Βέβαια όλοι απορούνε πως προστατεύεται η ζωή όταν η απομόνωση οδηγεί τους ανθρώπους σε ψυχικές ασθένειες και αλκοολισμό, σε υπερβολικό κάπνισμα, στα ναρκωτικά, σε καρδιαγγειακά προβλήματα, σε εκφυλιστικές ασθένειες.

Ουδέποτε στην ιστορία της ανθρωπότητας, επεβλήθη ποινή φυλάκισης και απομόνωσης σε εκατομμύρια ανθρώπους με το επιχείρημα ότι έτσι προστατεύεται η ζωή τους. Κάθε χρόνο, χάνονται εκατομμύρια άνθρωποι από το κάπνισμα ή το αλκοόλ, βγήκαν προειδοποιήσεις, επεβλήθησαν δασμοί, αλλά δεν έκλεισε ούτε η Φίλιπ Μόρις, ούτε το Johnny Walker, ούτε η Votka Grey Goose. Οι ασθένειες που προκαλεί η κατάχρηση όλων αυτών που ανέφερα είναι θανατηφόρες και όχι ο ιός μιας μεταδοτικής πνευμονίας που στη συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων είναι ασυμπτωματικός.

Θα ήθελα να μου πείτε σήμερα, αν πραγματικά με αυτόν τον τρόπο, ο κύριος Μητσοτάκης σώζει την κοινωνία. Η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη είναι πόλεις φαντάσματα, το ίδιο και οι υπόλοιπες πόλεις στην Ελλάδα. Κάποια στιγμή, μπορεί να γίνει πόλεμος και να μην το πάρουμε είδηση. Το 80% των προγραμματισμένων χειρουργείων δεν πραγματοποιείται και αυτό αποτελεί έγκλημα. Χιλιάδες επιχειρηματίες, δεν πρόκειται να ανοίξουν ξανά, και πραγματικά βρίσκονται σε απόγνωση. Ήδη ακούμε από τον κύριο Μητσοτάκη ότι προκειμένου να ήμεθα καλά, πρέπει να χάσουμε, κάποιες από τις ελευθερίες μας.

Τα κανάλια με πρώτον τον ΣΚΑΪ, ακολουθούν φυσικά τις κυβερνητικές γραμμές χωρίς να προβληματίζονται ιδιαίτερα για το που οδηγεί όλη αυτή η κατάσταση. Η χώρα είναι φυλακή, οι άνθρωποι, όλοι μας, είμαστε ζώα σε φάρμα. Κινούμεθα χωρίς πρόσωπα, χωρίς ατομικά δικαιώματα, χωρίς να έχουμε κανέναν λόγο για την καταστροφή που επιφέρουν στη ζωή μας.

Κανονικά, μια τέτοια απόφαση θα έπρεπε να έχει την επίσημη συγκατάθεση της κοινωνίας και όχι δημοσκοπήσεων. Τέτοιες αποφάσεις, για κλείσιμο του κράτους επί μήνες πρέπει να λαμβάνονται με δημοψηφίσματα. Αυτή την στιγμή, ποδοπατούνται τα δικαιώματα εκατομμυρίων πολιτών, έχει ουσιαστικά ανασταλεί η λειτουργία του Συντάγματος και λειτουργούμε όπως επί επταετίας.

Επίσης, εναντίον χιλιάδων ανθρώπων οι οποίοι είναι ασθενείς, αλλά θεωρούνται πολίτες β’ κατηγορίας γιατί όλα τα νοσοκομεία έχουν κηρυχθεί μονάδες Covid. Η ψυχική κόπωση του λαού, θα αναδειχθεί μόλις έρθει η στιγμή της σύγκρουσης με την γειτονική Τουρκία. Η καταπόνηση της ψυχής του λαού, θα φανεί πολύ σύντομα, όπως και οι μεγάλες business που στήνονται εν μέσω λοκντάουν.

Τα αμερικανικά δίκτυα, παρά την αμφισβήτηση των αποτελεσμάτων από τον κ. Τραμπ, κήρυξαν πρόεδρο των ΗΠΑ τον κ. Τζο Μπάιντεν. Ένα παλαιό αξιοπρεπή πολιτικό που αναδείχθηκε για πρώτη φορά γερουσιαστής των ΗΠΑ το 1972.

Υπήρξε οχτώ χρόνια αντιπρόεδρος του Μπαράκ Ομπάμα και νωρίτερα πρόεδρος της επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του Κογκρέσου. Οι πρώτοι που πανηγύρισαν τη νίκη του κ. Μπάιντεν ήταν οι Γερμανοί, ενώ στην Αθήνα τα κανάλια έσπευσαν να δείξουν μια φωτογραφία του κ. Μπάιντεν με τον κ. Μητσοτάκη στην διάρκεια της επίσκεψης το 2017 στην Αθήνα.

Επίσης ως στοιχείο της στενής γνωριμίας του πρωθυπουργού με τον κ. Τζο Μπάιντεν ανέφεραν το συλλυπητήριο τηλεγράφημα που του έστειλε για το θάνατο του πατέρα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Φυσικά τα κανάλια και κυβερνητικά κανάλια αναρωτήθηκαν, για το πόσο φιλότουρκος θα είναι ο κύριος Μπάιντεν ή πόσο φιλέλληνας. Αν σκεφθούμε, τη χαρά των Γερμανών για την εκλογή του και την πολιτική που έχει ακολουθήσει το Βερολίνο απέναντι στην Ελλάδα τότε δεν ξέρω πόσο σίγουροι και ασφαλείς πρέπει να νιώθουμε.

Η πρώτη Ευρωπαϊκή χώρα που πανηγύρισε έξαλλα για την νίκη του κυρίου Μπάιντεν ήταν η Γερμανία.

Οι εκλογές τελείωσαν στην Αμερική. Ο κύριος Μπάιντεν νίκησε αλλά η σύγκρουση θα συνεχιστεί στα Δικαστήρια. Ο Τζο Μπάιντεν πρέπει να καταφέρει να πείσει 71 εκατομμύρια Αμερικανούς που ψήφισαν Τραμπ ότι οι εκλογές ήταν τίμιες και κυρίως ότι είναι Πρόεδρος όλων των Αμερικανών.

Η πρώτη Ευρωπαϊκή χώρα που πανηγύρισε έξαλλα για την νίκη του κυρίου Μπάιντεν ήταν η Γερμανία. Το Βερολίνο προεκλογικά και μετεκλογικά δεν απέκρυψε την εχθρότητά του απέναντι στον κύριο Τραμπ. Έδωσε εντολή να κάψουν τα κέρινα ομοιώματά του στα Μουσεία, και ο γερμανικός Τύπος επιτέθηκε εναντίον του με άρθρα και σκίτσα.

Η Αθήνα με εντολές του Μαξίμου έδωσε στα κανάλια οδηγία να ανακοινώσουν ότι ο κύριος Μητσοτάκης είναι στενός φίλος του 78χρονου πολιτικού.

Μάλιστα, δόθηκε στη δημοσιότητα μια μοναδική φωτογραφία από την επίσκεψη του κυρίου Μπάιντεν στα γραφεία της ΝΔ. Επίσης, προκειμένου να δείξουν ότι ο Μητσοτάκης έχει στενή επαφή με τον νέο Αμερικανό Πρόεδρο διοχέτευσαν την πληροφορία ότι του έστειλε συλλυπητήριο τηλεγράφημα όταν πέθανε ο πατέρας του, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Αυτό το συλλυπητήριο τηλεγράφημα και η φωτογραφία έπαιζαν μέχρι αργά χθες τη νύχτα στα κανάλια.

Είναι αληθές ότι η οικογένεια Μητσοτάκη έχει στενές σχέσεις με τον Τζορτζ Σόρος και αρκετά καλές με το ίδρυμα Κλίντον και εξ αυτού πιστεύουν στην κυβέρνηση ότι θα είναι ομαλές οι σχέσεις και με τη διοίκηση Μπάιντεν.

Αυτό πιστεύουν γιατί η νέα αντιπρόεδρος κυρία Καμάλα Χάρις, έχει στενές σχέσεις με την κυρία Χίλαρι Κλίντον, η οποία τη βοήθησε να οριστεί αντιπρόεδρος από τον κύριο Μπάιντεν.

Η πρώην εισαγγελέας της Καλιφόρνιας και γερουσιαστής, με περιουσία άνω των 60 εκατομμυρίων δολαρίων, κυρία Χάρις, ήταν υποψήφια, όπως θυμάστε για το χρίσμα των Δημοκρατικών.

Μάλιστα τότε ασκούσε εντονότατη κριτική εναντίον της υποψηφιότητας Μπάιντεν. Όταν έχασε και αποσύρθηκε τότε συμφωνήθηκε να την βάλλει αντιπρόεδρο ο Μπάιντεν. Μάλιστα χθες διέφυγε σε ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ για την κυρία Χάρις, ότι μπορεί να είναι η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος των ΗΠΑ αν ο κύρος Μπάιντεν λόγω ηλικίας δεν μπορέσει να ολοκληρώσει τη θητεία του.

Η Ρωσία, η Κίνα και η Τουρκία δεν είχαν συγχαρεί μέχρι αργά χθες το βράδυ τον κύριο Μπάιντεν για την νίκη του. Το Παρίσι κάλεσε σε συνεργασία και ο Βρετανός πρωθυπουργός Τζόνσον που εκπροσωπεί το Brexit, είπε ότι είναι περισσότερα αυτά που ενώνουν Αμερικανούς και Άγγλους από όσα τους χωρίζουν.

Εδώ στην Αθήνα, οι Γερμανόφιλοι πανηγυρίζουν ό,τι ακριβώς πανηγυρίζει το Βερολίνο. Το ερώτημα είναι αν ο κύριος Μπάιντεν θα ευθυγραμμιστεί πλήρως με όσα θέλουν οι Γερμανοί να κάνουν στο Αιγαίο. Από χθες η Άγκυρα, και ενώ μέχρι τις 20 Ιανουαρίου υπάρχει κενό εξουσίας και πολιτική μεταβατική περίοδος στην Αμερική, (η Άγκυρα) ανακοίνωσε ότι οριστικά διχοτομείται η Κύπρος. Η Τουρκία πρόκειται να προσαρτήσει όλα τα Κατεχόμενα εδάφη του νησιού. Αυτό ήταν πάντα ο στόχος της: Η προσάρτηση της Κύπρου. Το ίδιο θα κάνει και στην περίπτωση του Αιγαίου.

Αποδεικνύεται στην πράξη ότι δεν υπάρχει κυβέρνηση της ΝΔ, το κόμμα που ίδρυσε ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Όταν ο Γερμανός πράκτορας, ο αρχιτέκτων της εθνικής καταστροφής , ο αρχιερέας της διαπλοκής, ο άνθρωπος που αναγνώρισε τα ζωτικά συμφέροντα της Τουρκίας στο Αιγαίου, με άρθρο του υποστηρίζει τη φιλογερμανική κυβέρνηση Μητσοτάκη, τότε η πολιτική αηδία διαχέεται σε όλη την Ελλάδα.

Αποδεικνύεται στην πράξη ότι δεν υπάρχει κυβέρνηση της ΝΔ, το κόμμα που ίδρυσε ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής. Το κόμμα που είπε «όχι» στο Βουκουρέστι. Το κόμμα που υπερασπίστηκε και εμπέδωσε τη Δημοκρατία στη Μεταπολίτευση έχει αλωθεί από μια οικογένεια έντονα Γερμανόφιλων.

Αυτή η οικογένεια ακολουθεί μόνο τις οδηγίες του Βερολίνου. Ουδεμία σχέση έχει αυτή η ΝΔ με εκείνη του Κώστα Καραμανλή. Είναι ντροπή να παραμένουν στις τάξεις τους υπηρετώντας τον Μητσοτάκη, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής αλλά και μέλη της οικογένειας Καραμανλή. Όπως είναι ντροπή η παραμονή του Αντώνη Σαμαρά σε ένα κόμμα και μια κυβέρνηση που είναι παράρτημα των Γερμανικών επιδιώξεων.»

loading...