Ερωτήσεις για την ΠΑΝΔΗΜΙΑ! Μπορεί κάποιος να με απαντήσει

Πρωτη

Με ποια ιατρικα δεδομενα κρινεται καποιος ασθενης οτι πρεπει να μπει σε ΜΕΘ?

Με τι αρτηριακο οξυγονο,με τι ποσοστο υπερκαπνιας?

Και αν προ Covid περιστατικα που τωρα μπαινουν ΜΕΘ με συγκεκριμενα εργαστηριακα ευρηματα,με τα ιδια ευρηματα εμπεναν και το 2018,2017..??

Δευτερη

Τι ποσοστο ασθενων σε ΜΕΘ επιβιωναν προ Covid και τι ποσοστο μετα Covid?

Διοτι,αν πχ,προ Covid επιβιωναν 40% το 2019,2018,2017…. και το 2020 επιβιωνει το 70%,αυτο σημαινει οτι μπαινουν ασθενεις σε ΜΕΘ,που θα μπορουσαν να νοσηλευθουν και σε απλες κλινες!

Τριτη

Γιατι απαγορευοντε οι νεκροτομες σε ασθενεις που πεθαναν απο covid?

Επιτρεπετε η μεταφορα τους πχ σε Βαλκανικες χωρες και εκει να γινει η ταφη τους και η νεκροτομη αν επιθυμουν οι συγγενεις?

Tεταρτη

Γιατι μας ανακοινωνετε πχ οτι σημερα εχουμε 2500 κρουσματα κορονοιου και δεν μας λετε οτι απο 25000 τεστ που γιναν σημερα βγηκαν θετικα τα 2500 αρα 10% αυτων που ελεγχθηκαν ειναι θετικοι?

Αυριο μπορει να κανετε 40000 τεστ και να βγουν θετικα τα 3000! Φενεται οτι ειχαμε αυξηση 500 κρουσματων,αλλα σε ποσοστο εχουμε μειωση!

Πεμπτη

Ακουσα οτι θα γινει το Βελλιδειο,νοσοκομειο Covid και επιταξη ιδιωτικων κλινικων για κλινες covid!

Αν ρωτησετε το ΕΚΑΒ,εχει πεσει η δουλεια τους 50%,γιατι δεν πανε στα νοσοκομεια αλλο για ψυλλου πηδημα(δηλαδη ουτε για σοβαρα πανε),φοβουντε τον κορωνοιο! Αρα λοιπον,παραδοσιακα χαμηλης βαρυτητας κλινικες πχ ΩΡΛ,ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΑ,ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ,…εχουν πολλες αδειες κλινες!

Καποια περιστατικα επιγοντα πχ ογκοι,αιμοραγιες…να εξυπηρετουντε απο ενα μονο νοσοκομειο στην πολη,πχ ΑΧΕΠΑ και οι υπολοιπες κλινες αυτων των ειδικοτητων,ολων των νοσοκομειων,να γινουν κλινες covid!

Οσοι ασθενεις θελουν να κανουν μια επεμβαση ρουτινας πχ κρεατακια,αμυγδαλες,καταρακτη,κρεατοελιες…να μπορουν να κανουν τις επεμβασεις σε ιδιωτικες κλινικες,ΟΧΙ με αποζημιωση ΕΟΠΥ,αλλα υπαρχουν ασφαλιστικα προγραμματα πχ EXPRESE SERVICE ενα συμβολαιο ετησιο που καλυπτει τα παντα,κοστιζει 1000€! 

Αντι λοιπον ο ΕΟΠΥ να αποζημιωσει την ιδιωτικη κλινικη για μια επεμβαση ΩΡΛ,το χειρουργειο,1-2 μερες νοσηλειας,συν ορους φαρμακα,που θα κοστισουν πολλα περισοτερα απο 1000€ και εφαπαξ! Ενω με συμβολαιο για ενα ετος,αυτος ο ανθρωπος “φευγει” απ το δημοσιο συστημα υγειας για ενα χρονο τουλαχιστον! Τον δευτερο χρονο επιδοτηστε τον με 500€ και απο κει και περα το κραταει το συμβολαιο αν θελει,με δικη του επιβαρυνση!

Εκτη

Αν οπως λεγεται τα κρουσματα στο πλανητη ειναι 50.000.000 και οι θανατοι 1.000.000,η θνησιμοτητα ειναι 2 τοις χιλιοις?!! Και αυτο παιζει απο χωρα σε χωρα! 

Και το θεωρειτε πολυ μεγαλο ποσοστο,ωστε να μας φυλακισετε στα σπιτια μας,να μας καταστρεψετε την ζωη και τις δουλειες μας..! Ενω το εμβολιο την pfizer που δινουν ποσοστο επιτυχιας 85-90% και ακουσα χθες απο γιατρο σε ΜΜΕ οτι 60-70% να ειναι παλι επιτυχια ειναι και οτι δεν φανταζετε να πεσει κατω απο 50%!

Αρα στην καλυτερη περιπτωση το 10%-15% και στην χειροτερη το 40% αποτυχιας του εμβολιου,που μεσα στην αποτυχια αυτη ειναι και παρενεργειες,ισως καποιες θανατηφορες,ΔΕΝ ειναι για εσας κατι σημαντικο,οσο το 2 τοις χιλιοις των θανατων του κορονοιου?!!!

Εβδομη

Μπορειτε να μας πειτε στο τελος Δεκεμβρη,τους παγκοσμιους θανατους απο ολες τις αιτιες το 2019 και το 2020?

Μπορει καποιος να με απαντησει??

Δεν θελω απαντηση απο ανθρωπους που αγοραζουν ασπραδι αυγου σε μπουκαλι συσκευασμενο και σημερα ειδα οτι διαφημιζουν και αλμη(1 λιτρο νερο,70-120 gr αλατι) συσκευασμενη σε μπουκαλακι!

Απο αυτους ΔΕΝ θελω απαντηση! 

Γιατι αυτοι αυριο,οταν φτασουν τα κρουσματα 5000 την ημερα,θα τους πουλανε πεπιεσμενο  Ο2 σε μαγαζια με βιολογικα ειδη!!

Γ.Ν 

loading...