Είχε να συμβεί από τον Κένεντι! Απόφαση «φωτιά» του Ντόναλντ Τραμπ

 Δεν θέλει να παραδοθεί αμαχητί ο Αμερικανός Πρόεδρος…

Η πολιτική κατάσταση στις Η.Π.Α. είναι πολύ ασταθής μετά τις 3 Νοεμβρίου!

Αιτία είναι η αμφίρροπη εκλογική διαδικασία που έλαβε χώρα και το απορρέων πολιτικό χάος με την καταμέτρηση των ψήφων σε συγκεκριμένες πολιτείες, με τους διεθνιστές Δημοκρατικούς να υποστηρίζουν ότι κέρδισαν καθαρά και άξια, και τους δεξιούς των Ρεπουμπλικάνων, στην αντίπερα όχθη, να κατηγορούν τους αντιπάλους τους για νοθεία σε αρκετές πολιτείες.

Εν μέσω του αβέβαιου αυτού πολιτικού σκηνικού φαίνεται ότι ο D. Trump έχει αποφασίσει να παίξει όλα τα χαρτιά του, μήπως και κρατήσει την εξουσία των Η.Π.Α. ή τελοσπάντων να μην την παραδώσει τόσο εύκολα.

Η μεταφορά των οργανισμών πληροφοριών και ειδικών επιχειρήσεων υπό τον άμεσο έλεγχο του Πενταγώνου είναι κάτι που είχε προσπαθήσει να κάνει και ένας ακόμα Πρόεδρος των Η.Π.Α. ο J.F. Kennedy, ο οποίος τελικά δολοφονήθηκε εν μέσω του Ψυχρού Πολέμου.

Ο Τραμπ προσπαθεί να κάνει τώρα κάτι ανάλογο και υπάρχουν ήδη αντιδράσεις γι’ αυτή την απόφαση. Προβλέπεται έντονο παρασκήνιο μέχρι την παράδοση της αμερικανικής Προεδρίας των Ιανουάριο στους Δημοκρατικούς και ουδείς δεν μπορεί να αποκλείσει το σενάριο κλιμάκωσης.

Ως εκ τούτου αποφάσιζε την μεταφορά των οργανισμών πληροφοριών και ειδικών επιχειρήσεων ( π.χ. CIA) υπό τον άμεσο έλεγχο του εκάστοτε Υπουργού Αμύνης. Αυτό ειπώθηκε κατά την διάρκεια της ομιλίας του εν ενεργεία υφυπουργού αμύνης στον τομέα των ειδικών επιχειρήσεων και πληροφοριών του Πενταγώνου, Erza-Cohen Watnick  στις 18 Νοεμβρίου.

loading...