Ρεπουμπλικάνοι: «”Μεταφορά” χιλιάδων ψήφων από Ν.Τραμπ σε Τ.Μπάιντεν σε Γεωργία-Πενσυλβάνια-Μίσιγκαν-Γουϊσκόνσιν»

 Το Τέξας δίνει 1.000.000 δολάρια σε όποιον δώσει πληροφορίες για την νοθεία!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στις ΗΠΑ σε ό,τι αφορά τις αμερικανικές εκλογές οι οποίες ακόμα επισήμως δεν έχουν τελειώσει καθώς όπως αναφέρουν αμερικανικές πηγές στο  Wisconsin αποκαλύφθηκε ότι μετρήθηκαν υπέρ του Τ.Μπάιντεν χιλιάδες μη νόμιμοι ψήφοι ενώ ο αναπληρωτής κυβερνήτης του Τέξας, Dan Patrick, προσφέρει το ιλιγγιώδες ποσό του 1 εκ. δολαρίων σε όποιον προσκομίσει αποδεικτικά στοιχεία για το ότι έγινε νοθεία στις εκλογές!

Στο Wisconsin αν επιβεβαιωθεί ότι έγινε παράνομη καταμέτρηση, αναμένεται να περάσει μπροστά ο Ν.Τραμπ με 19.500 ψήφους και να αλλάξουν όλα στην Πολιτεία και στη σύνθεση του νέου Κολεγίου των Εκλεκτόρων.

Σύμφωνα με τους Ρεπουμπλικάνους έχουν ανακαλυφθεί εκατοντάδες περιπτώσεις σε όλη τη χώρα ψήφων που αποσπάστηκαν από τους Ρεπουμπλικάνους σε όλα τα επίπεδα και μεταφέρθηκαν στους Δημοκρατικούς.

Στην Πενσιλβάνια θεωρούν πως έχει γίνει «πρόσθεση»-«μεταφορά» 20.000 ψήφων στον Μπάιντεν που σημαίνει πως όταν διορθωθεί το λάθος οι υποψήφιοι θα είναι περίπου στον ίδιο αριθμό ψήφων.

Με άλλο «λάθος» υπήρξε «μεταφορά» 6.000 ψήφων από το Ν.Τραμπ στον Τ.Μπάιντεν που σημαίνει πως σε όλες τις Πολιτείες «κλειδιά» έχουν γίνει πράγματα και θαύματα…

Δεν πρόκειται για τυχαία γεγονότα διότι σε όλες τις περιπτώσεις η «μεταφορά» ήταν από του Ρεπουμπλικάνους προς τους Δημοκρατικούς και όχι το αντίστροφο.

Ήδη στο pronews.gr έχουμε αναφέρει την περίπτωση του «λάθους» του λογισμικού για τις εκλογές στο Michigan το οποίο όταν βρέθηκε επανέφερε στον πρόεδρο Τραμπ 6.000 ψήφους.

Σε ό,τι αφορά το Τέξας και την «επικήρυξη» της νοθείας η ενέργεια αυτή του Πάτρικ δεν είναι καθόλου τυχαία. Το ιλιγγιώδες ποσό της επικήρυξης στοχεύει για να ανοίξουν στόματα εργαζομένων στην εταιρεία λογισμικού η οποία διαχειρίστηκε τις εκλογές σε 26 πολιτείες και έχουν διαπιστωθεί πολλές παρατυπίες στο θέμα της καταμέτρησης ψήφων και της πορείας ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων.

Συγκεκριμένα, παρατηρητές καταγγέλλουν ότι σε «νεκρά σημεία» της διαδικασίας, εκατοντάδες χιλιάδες ψήφοι υπέρ του Μπάιντεν καταγράφηκαν μέσα σε λίγα λεπτά, με αποτέλεσμα πολλές πολιτείες να αλλάξουν χέρια. 

Όπως είχε αποκαλύψει το pronews.gr τα αποτελέσματα των αμερικανικών εκλογών στην επαρχία Άντριμ στο Μίσιγκαν αποκάλυψαν τα λάθη του λογισμικού.

Έτσι η επαρχία αυτή πέρασε ξανά στα χέρια του Ν.Τραμπ όταν διορθώθηκε το σφάλμα στο λογισμικό που είχε οδηγήσει τις ψήφους να καταχωρηθούν στο λάθος υποψήφιο.

Τα αρχικά αποτελέσματα έδειχναν την επαρχία στα χέρια του Τ.Μπάιντεν στις 9&10 η ώρα. Αλλά εκείνη την ώρα το σφάλμα διορθώθηκε και η καταχώρηση έδωσε την επαρχία στον Ν.Τραμπ με διαφορά 2.000 ψήφων.

Το σημαντικό είναι ότι αυτό το λογισμικό είναι σε χρήση σε 47 επαρχίες στο Μίσιγκαν και αυτό σίγουρα θα οδηγήσει σε επανακαταμέτρησης/έλεγχο των ψήφων όπως δηλώνουν στο επιτελείο του Ν.Τραμπ.

Σε αυτό το κλίμα προστίθενται οι καταγγελίες ότι η εταιρεία λογισμικού συνδέεται με το ίδρυμα Κλίντον, με ισχυρισμούς για διακίνηση μεγάλων ποσών υπό τη μορφή χορηγιών.

Μετά και την έναρξη ομοσπονδιακής έρευνας για τις καταγγελίες περί νοθείας, το θέμα των αμερικανικών εκλογών όχι μόνο δεν έχει κλείσει αλλά ενδέχεται να οδηγήσει ακόμα και σε αλλαγή του αποτελέσματος.

loading...