ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΟΛΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ! ΓΙ ΆΥΤΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΤΗ ΛΕΞΗ «ΕΛΛΗΝΕΣ» ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ»!

 Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ «The Great Reset»

Πολλοί αναρωτιούνται γιατί ο κ. Μητσοτάκης δεν χρησιμοποιεί ποτέ τις λέξεις “Έλληνες” και “Ελληνίδες” όταν απευθύνεται με διαγγέλματα στον λαό. Η αλήθεια είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης επιδιώκει την κατάργηση οποιουδήποτε εθνικού χαρακτηριστικού γνωρίσματος των Ελλήνων. Γιατί αυτά επιδιώκει όμως;

Δείτε γιατί. Ο ίδιος έχει ως οδηγό σε όλο αυτό το βιβλίο -που βλέπετε στη φωτό- και το οποίο βρίσκεται συνέχεια πάνω στο γραφείο του. Πρόκειται για το έργο ” Covid-19: The Great Reset ” το οποίο θεωρείται -και είναι- η «Βίβλος» του δεύτερου κύματος της νέας παγκοσμιοποίησης μετά τον κορωνοϊό.

Το βιβλίο, που στα ελληνικά μεταφράζεται η «Μεγάλη Επανεκκίνηση», έχουν γράψει οι Klaus Schwab και Thierry Malleret ανώτερα στελέχη του διεθνιστικού Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF).

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση για να αντιληφθεί κάποιος τους σκοπούς του σχεδιασμού αυτού: Δημιουργία οικονομικής ασφυξίας και κατάρρευσης προκειμένου ο κόσμος να οδηγηθεί σε ένα νέο «οικονομικό μοντέλο» άκρατης παγκοσμιοποίησης, μιλώντας για «νέα εποχή», ως συνέχεια της «νέας παγκόσμιας τάξης» που είχε εγκαινιάσει ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος το 1990.

Έτσι το “Great Reset” θα γίνει αφορμή για να δούμε κινήσεις μεγάλων παγκόσμιων θεσμών, όπως είναι η Τριμερής Επιτροπή, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου και η Ευρωπαϊκή Ένωση να «μεταρρυθμίζονται» και να «μεταρρυθμίζουν» άλλους, ενίοτε και δια απειλών.

Άλλωστε ο πρωθυπουργός είχε δηλώσει πως «το 2021 πρέπει να είναι η χρονιά της ‘μεγάλης επανεκκίνησης».

H «Μεγάλη επανεκκίνηση» είναι ένας όρος που ακούγεται συνέχεια τον τελευταίο καιρό και αφορά τον νέο κόσμο που θα διαμορφωθεί μετά την πανδημία του κορωνοϊού.

Όμως τα παγκόσμια κέντρα εξουσίας θέλουν να χρησιμοποιήσουν αυτή την «επανεκκίνηση» για να επιβάλλουν την ατζέντα τους που δεν είναι άλλη από την κατάργηση των εθνών και την επιβολή «παγκόσμιων κανόνων» και φυσικά μια επίσης «παγκόσμια επιδημία» θα ήταν η καλύτερη ευκαιρία για το ξεκίνημα της «νέας» αυτής «εποχής».

Φυσικά εχθρός της «νέας εποχής» σύμφωνα με την επιχειρηματολογία των συγγραφέων του βιβλίου θα είναι η άνοδος του εθνικισμού και του προστατευτισμού κάτι που θα αποτελέσει αποτελεί τροχοπέδη στην αναζήτηση της «Μεγάλης Επανεκκίνησης».

Οι Schwab και Malleret όμως θέλουν να προχωρήσουν περαιτέρω. Ο στόχος τους είναι ότι η ανοιχτή έκθεση των αδυναμιών στις υπάρχουσες παγκόσμιες δομές «μπορεί να μας αναγκάσει να δράσουμε γρηγορότερα αντικαθιστώντας αποτυχημένους θεσμούς, διαδικασίες και κανόνες με νέους που ταιριάζουν καλύτερα στις τρέχουσες και μελλοντικές ανάγκες», δηλαδή όπως οι ίδιοι και οι ελίτ που αντιπροσωπεύουν θεωρούν την αντικατάσταση των κανόνων (εθνικές νομοθεσίες) και των διαδικασιών.

Ελπίζουμε να καταλαβαίνετε γιατί γίνονται όλα αυτά!

loading...