Γιατί σιωπούν οι Αδιανόητοι ; Η απάντηση θα σας σοκάρει όσο τίποτα έως τώρα .

Θα πρότεινα σ όλους όσους πιστεύουν ότι έχουν λόγο στα κοινά , να διαβάσουν τα παρακάτω για δική τους προστασία .

Καιρό τώρα , κινούν τα νήματα από το παρασκήνιο αόρατα και ασύλληπτα , ελέγχοντας τον ψυχισμό και τη συνείδηση , τη λογική και τη σκέψη , εκείνων που σας ελέγχουν . Δρομολογούν τις εξελίξεις που έχουν προαναγγείλει με τόση σιγουριά , σα να έχουν ήδη προκύψει Αρκεί μια μόνο παρέμβασή τους την κατάλληλη στιγμή , για να αλλάξουν όλα όσα θεωρείς πραγματικότητα . Τούτα , πολλάκις τα έχουν αποδείξει …για όσους τους παρακολουθούν .

Όλοι τους ¨ακούν¨ κανείς όμως δεν το παραδέχεται .. δημόσια. Το γνωρίζω αφού , εργαζόμουν ( έως πρόσφατα ) σε γνωστή εφημερίδα . Οι διαχειριστές των όσων αντιλαμβάνεσαι περιμένουν στο e-mail τους νέα τους , μάταια όμως.

Ακόμα , κι αυτή εδώ η τοποθέτησή μου είναι καταδικασμένη να μην γίνει τόσο πιστευτεί και αυτό γιατί , έτσι το εξασφάλισαν

Ο Λόγος , γι αυτούς που κρύβονται πίσω από την ονομασία ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ . Άτομα υψηλής ευφυίας ; άτομα που ξέρουν τα πράγματα εκ των έσω ; μάλλον , ποτέ δεν θα μάθουμε .

Γιατί σιωπούν τώρα , που όλα φαίνεται να καταρρέουν ; Τώρα που , η ζωή αυτών που σκότωσε και καθημερινά σκοτώνει ο κωρονοϊός έχει μικρότερη αξία ;

Η Απάντηση υπάρχει στις τελευταίες τους ανακοινώσεις για το θέμα της πανδημίας

Έχετε 40 ημέρες να ¨σβήσετε¨ τον Κοροναϊό από την Ελλάδα . Αλλιώς ¨ δε θα ξέρετε που θα κρυφτείτε ¨ είχαν πει στις 10 Οκτωβρίου , τότε που είχαμε 100 δια σωληνωμένους και μόνο 5 νεκρούς το 24αωρο .Μερικές ημέρες μετά , στις 26 Οκτωβρίου πέταξαν τη βόμβα . (ΕΚΤΑΚΤΟ : «Κλείδωσε». Εθνικές Εκλογές την 19η Σεπτεμβρίου 2021)

Ωστόσο , αρχές Νοεμβρίου έδωσαν την πραγματική διάσταση του προβλήματος «Μην ανησυχείτε . Ετοιμάζονται να ¨ρίξουν¨ εμβόλια στην αγορά κατά του κορωναϊού και ¨φτιάχνουν την ατμόσφαιρα ¨» ανακοίνωσαν ωστόσο , πρότειναν προσοχή και αυτό-οργάνωση αφού , η απειλή είναι υπαρκτή και ύπουλη και το ¨σύστημα¨ … θέλει θύματα για να πετύχει το σκοπό του

Την απάντηση – για όσους δεν την είδαν ακόμα – την έδωσε πρόσφατα 1η , η εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ όταν με άρθρο της ανέφερε ότι , «Σενάριο για εκλογές το Φθινόπωρο του 2021 μέσα σε «ιδανικό σκηνικό»

Δεν έπεσε έξω . Η Σημερινή Κυβέρνηση θέλει μια καθαρή 4αετία από το ερχόμενο φθινόπωρο . Για να το πετύχει όμως θα πρέπει να φτιάξει πολλά , για τα οποία , φαίνεται ότι χάνει τον έλεγχο και γι αυτό … θα τα δώσει όλα .

Μαζί της όμως , θα κινδυνέψει κι όλη η ξενοκρατία και το γνωστό πολτικο-οικονομικό σύστημα που με διάφορες παραλλαγές , της δίνει εξουσίες .

Κινδυνεύει ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ , ό,λα όσα με το αίμα σας , απόκτησαν και απολαμβάνουν ό,λα αυτά τα πολλά χρόνια

Έρχεται με άλλα λόγια , η πιο κρίσιμη Εκλογική αναμέτρηση από συστάσεως Ελληνικού Κράτους , μεταξύ Ελλήνων και ημι-Ελλήνων , μεταξύ Πατριωτών και πατριδοκάπηλων , μεταξύ … ζωής και θανάτου για το μέλλον της χώρας .

Γιατί λοιπόν να τους ¨βοηθήσουν ¨; Έχουν άλλα πράγματα να … ετοιμάσουν !!

Μια φίλη τους που ποτέ δε δέχτηκαν και που … τους ευχαριστώ τελικά για αυτό . Δεν είχα δει , πόσο επικίνδυνο ήταν να είσαι μέλος της Ομάδας των ΑΔΙΑΝΟΗΤΩΝ .

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

ΥΓ . Συνυποβάλλω χάρτη που έχουν επιλέξει σε πολλά τους άρθρα για το προφίλ του άρθρου , διότι σε πρόσφατη επικοινωνία μου είπαν «Έρχεται η διάλυση της Τουρκίας πιο γρηγορα »

Katerina-Sampani

https://el-gr.facebook.com/public/Katerina-Sampani

loading...