Αρχίζουν τα όργανα! Οπλισμένοι οπαδοί του Τραμπ σε εκλογικά κέντρα – ΒΙΝΤΕΟ

 Οι καταγγελίες για νοθεία σε παναμερικανικό επίπεδο πληθαίνουν και ο Τραμπ δεν είναι διατεθειμένος να παραδοθεί τόσο εύκολα.

Η πολιτεία της Αριζόνα αναμένεται να ενσωματώσει τις ψήφους μιας ακόμη κομητείας, αυτής της Μαρικόπα και στη συνέχεια θα σταματήσει για τη νύχτα την καταμέτρηση για τις αμερικανικές εκλογές 2020.

Αν και τα περισσότερα ΜΜΕ έχουν καταλογίσει την πολιτεία στον Τζο Μπάιντεν, θα χρειαστεί να περιμένουμε για τα τελικά αποτελέσματα.

Εξω από το εκλογικό κέντρο της Μαρικόπα ωστόσο έχουν συγκεντρωθεί δυνάμεις της αστυνομίας καθώς και ο τοπικός σερίφης καθώς υπάρχουν αρκετοί υποστηρικτές του Τραμπ.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ορισμένοι από τους υποστηρικτές του Τραμπ κουβαλούν μαζί τους όπλα, ενώ οι περισσότεροι φορούν το κλασικό καπέλο του Αμερικανού προέδρου με το σύνθημα «Make America Great Again».

Φωνάζουν συνεχώς συνθήματα προκειμένου να σταματήσει η καταμέτρηση των ψήφων, αφουγκραζόμενοι τις σοβαρές καταγγελίες του επιτελείου του Ντ.Τραμπ περί νοθείας.

Στην κυριολεξία ταμπουρωμένοι βρίσκονται οι υπάλληλοι του εκλογικού κέντρου, με τις αρχές να κλείνουν προσωρινά τις πόρτες θεωρώντας πως η άκρως τεταμένη κατάσταση με τους εξαγριωμένους οπαδούς του Τραμπ μπορεί να ξεφύγει από τον έλεγχο.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως η καταμέτρηση -αν και με γίνεται μετ’εμποδίων- δεν έχει σταματήσει.

loading...