«Κυνήγι» κυνηγών! Συλλήψεις και πρόστιμα στα βουνά της Ελλάδας – ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΗ κατάσταση

 Η παράνοια στο απόγειό της!!!

Πληροφορίες από διάφορες περιοχές της χώρας κάνουν λόγο για επιβολή προστίμων σε άτομα που εντοπίζονται από τις αστυνομικές αρχές και διαπιστώνεται ότι η μετακίνησή τους αφορά τη κυνηγετική δραστηριότητα.

Συγκεκριμένα, σε 21 συλλήψεις κυνηγών στην Βόρεια Ελλάδα προχώρησαν το Σαββατοκύριακο οι αστυνομικές Αρχές, μετά την σύλληψη 9 κυνηγών στη Δράμα την προηγούμενη εβδομάδα, το Σαββατοκύριακο .

Συγκεκριμένα μετά από συντονισμένες επιχειρήσεις της ΕΛΑΣ:

Στην Δ.Α. Σερρών βεβαιώθηκαν παραβάσεις σε 7 κυνηγούς

Στην Δ.Α. Κιλκίς βεβαιώθηκαν παραβάσεις σε 2 κυνηγούς

Στην Δ.Α. Πιερίας βεβαιώθηκαν παραβάσεις σε 6 κυνηγούς.

Στην Δ.Α. Δράμας βεβαιώθηκε παράβαση σε 1 κυνηγό

Στην Δ.Α. Ξάνθης βεβαιώθηκαν παραβάσεις σε 2 κυνηγούς

Στην Δ.Α. Μαγνησίας βεβαιώθηκαν παραβάσεις σε 3 κυνηγούς

Επιπλέον, σύμφωνα με κρητικά μέσα ενημέρωσης, το πρόστιμο των 300 ευρώ θα κληθεί να πληρώσει κυνηγός από την περιοχή του Αγίου Νικολάου στο Λασίθι, επειδή «έσπασε» νωρίς το πρωί της Κυριακής τους περιορισμούς μετακίνησης που έχει επιβάλλει η Πολιτεία. Όπως επιβεβαίωσε στην «ΑΝΑΤΟΛΗ» ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Αγίου Νικολάου, Πέτρος Ζερβάκης, η υπηρεσία σταμάτησε τον συγκεκριμένο άνδρα στην έξοδο της πόλης, στην Ξηρόκαμπο, εν κινήσει με το όχημά του, στην καρότσα του οποίου είχε κυνηγετικά σκυλιά και εντός καραμπίνα και φυσίγγια. Ο ίδιος έφερε μαζί του βεβαίωση για αγροτικές εργασίες και του επιβλήθηκε πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση.

Σε άλλη περίπτωση, σύμφωνα με το thenewspaper.gr, τρεις άνδρες, 19, 34 και 39 ετών συνελήφθησαν το πρωί της Κυριακής από τους αστυνομικούς στους Κωφούς Αλμυρού, καθώς παραβίασαν τα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού και ξεκίνησαν να πάνε για κυνήγι. Οι τρεις άνδρες βρίσκονταν σε ΙΧ αυτοκίνητο, χωρίς να φορούν προστατευτικές μάσκες, μαζί με σκύλο και όπλα. Σε βάρος τους επιβλήθηκαν πρόστιμα στον καθένα για άσκοπη μετακίνηση, μη χρήση προστατευτικής μάσκας και υπεράριθμους επιβάτες σε ΙΧ καθώς δεν ήταν συγγενείς.

loading...