ΤΟ ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟΝ ΚΑΤΑ ΤΙΝΟΣ ΦΟΙΤΗΤΟΥ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

Ο Κατηγορούμενος Φοιτητής του Πανεπιστημίου Κύπρου είναι ο υποφαινόμενος Σύμβουλος Ψυχικής και Πνευματικής Υγείας, Θεολόγος/Θρησκειολόγος, ο οποίος διενεργεί 2ο Πτυχίο στο Τμήμα Κλασικών Σπουδών και Φιλοσοφίας και στο Δευτερεύον Πρόγραμμα Πτυχίου στο Τμήμα Ψυχολογίας.

1. Ποιοί είναι οι Κατήγοροι του υποφαινόμενου Φοιτητού;

1.1. Οι κατήγοροι του Φοιτητού, είναι (α) ο Πρύτανης καθηγητής κ. Τάσος Χριστοφίδης του Πανεπιστημίου Κύπρου, (β) η μόλις προχθές το καλοκαιράκι λαβούσα διδακτορικό Φιλοσοφίας και νεοσσός διδάσκουσα της «Πλατωνικής Φιλοσοφίας» κ. Αθανασία Γιασουμή, ξεσηκώνοντας με παράδοξο δαιμονιώδη τρόπο και για παράδοξο λόγο η ίδια (γ) τους (συν)Φοιτητές/τριες εναντίον του Συμφοιτητού τους, καθότι ο Φοιτητής διενεργούσε εύλογες και λογικές απορίες εντός και περί του μαθήματος της ‘Πλατωνικής Φιλοσοφίας’.

2. Τί προσκομίζουν εναντίον του Φοιτητή οι Κατήγοροι του και ποιόν είναι ουσιαστικά το κατηγορητήριον εναντίον του;

2.1 Οι κατήγοροι μου συμφοιτητές επισυνάπτουν μία οπτική τηλεδιάσκεψη, η οποία αποδεικνύει τάχα την ‘εγκληματική’ (sic) συμπεριφορά του Φοιτητή, ενώ κατ΄ουσίαν ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ την διδάσκουσα Αθανασία Γιασουμή ως αδαήν, προκλητικήν, απαίδευτην, θρασυτάτην, καθότι ενώ έδωσε κανονικά τον λόγον στον υποφαινόμενο Φοιτητή, δεν τον άφησε να εκφράσει ολοκληρωμένα την απορία, την γνώμη και άποψή του ενώ παντελώς ανόητα και αντιπαιδαγωγικά τον απαξιώνε και μηδένιζε δημόσια και του αφαίρεσε τον λόγο διότι δεν μπορούσε να απαντήσει η ίδια λογικώς και διαλεκτικώς στις απορίες του.

3. Ποιό είναι το θέμα της δημόσιας ακαδημαϊκής αντιπαράθεσης στο οποίον οδηγούν σε εκδικάσιμο πειθαρχική υπόθεση τον Φοιτητή της Φιλοσοφικής Σχολής;

3.1 Το θέμα της δημόσιας διαλεκτικής αντιπαράθεσης Φοιτητού και Διδάσκουσας ήτο και είναι η ‘Δαιμονολογία του Πλάτωνος’, όπερ υπάρχει οπτικό ντοκουμέντο το οποίον αποδεικνύει καθαρά και ξάστερα τόσον το ήθος της Διδάσκουσας όσο και του Φοιτητή.

4. Τι μας διδάσκει η διδάσκουσα της ‘Πλατωνικής Φιλοσοφίας’;

4.1 Η Διδάσκουσα ενώ μιλούσε για τα δαιμόνια και τους δαιμονισμούς στα Μυστήρια της Κυβέλης, τα οποία δαιμόνια μας επεσήμανε σε κείμενα του Πλάτωνα, και ενώ μας μιλούσε για τα δαιμόνια και την δαιμονολογία του Πλάτωνα, δήλωσε ότι οι εν λόγω δαιμονισμοί και δαίμονες είναι καλοί και αγαθοί δαίμονες, ενώ δεν έχουν καμμία σχέση με τους πονηρούς και μοχθηρούς δαίμονες του Χριστιανισμού. Ο Φοιτητής έκανε μία έλλογη και εύλογη διαλεκτική παρέμβαση, τουλάχιστον προσπάθησε, για να διατυπώσει την απορία και ένσταση του, αφού οι δαίμονες των παγανιστικών Μυστηρίων της θεάς Κυβέλης είναι μάλλον παρόμοιοι και ταυτόσημοι με τους δαίμονες του Χριστιανισμού. Η εν λόγω διδάκουσα αντίδρασε με απαράδεκτο, αντιδεοντολογικό, αντιεπιστημονικό και αντιπαιδαγωγικό επιθετικό φανατισμό και ιταμή αλαζονεία εναντίον του δύσμοιρου Φοιτητού, ώστε να υπερασπίσει την αγαθή δαιμονολογία του Πλάτωνα και τα καλά δαιμόνια των Μυστηρίων της Κυβέλης, και θεωρήσε ότι ο υποφαινόμενος Φοιτητής της Φιλοσοφίας, ως ‘Νέος Σωκράτης’, εισάγει «καινά δαιμόνια» στην Φιλοσοφική Σχολή, τα δαιμόνια του Χριστιανισμού.

Δηλαδή φίλοι/ες, είμαι κατηγορούμενος ότι εισάγω μια ‘νέα δαιμονολογία’ στην Πλατωνική Φιλοσοφία και στο Τμήμα Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Κύπρου, την λεγομένη ‘χριστιανική Δαιμονολογία’, για την οποία η αδαήμων και νεαρή διδάσκουσα ισχυρίζεται με υπερφίαλη γνώμη ότι δεν υπάρχει καμμία σχέση η ‘δαιμονολογία του Χριστιανισμού’ με την ‘δαιμονολογία του Παγανισμού’ και τα ‘αγαθά δαιμόνια’ του Πλάτωνα.

4.2 Και αφού ο Φοιτητής με την εν λόγω παρέμβαση και την απορία του φαίνεται να ταύτισε τους δαίμονες του Χριστιανισμού με τους δαίμονες του Παγανισμού και των μυστηρίων της Κυβέλης, η αδαής Διδάσκουσα και οι Συμφοιτητές μου ξεσηκώθηκαν εναντίον μου καθότι με κατηγορούν ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ και ΑΔΙΚΑ ότι διετύπωσα απορίες και θέματα εκτός μαθήματος. Πράγματα και θέματα σοβαρά, διαλεκτική και φιλοσοφική σύγκρουση μέσω τηλεδιάσκεψης για ζητήματα ‘Πλατωνικής Οντολογίας’, μάλιστα ζητήματα τα οποία μας δίδαξε.

4.3 Με οδηγούν σε εκδικάσιμη υπόθεση, παντελώς άδικα, συμφοιτητές και ακαδημαϊκοί διδάσκοντες/ουσες, μαζί με τον Πρύτανη, καθότι εξέφρασα την φιλοσοφική γνώμη μου, και διότι εισήγαγα νέα και πρωτοφανή δαιμονολογία στο Πανεπιστήμιον Κύπρου και στην Πλατωνική Φιλοσοφία.

5. Τί άλλου είδους ‘σοβαρές’ κατηγορίες έχουν οι Κατήγοροι του Φοιτητού εναντίον του;

5.1 Οι Κατήγοροι μας, ο Πρύτανης και οι ακαδημαϊκοί επισυνάπτουν παράλληλα, τις επίσημες καταγγελίες και τα επίσημα γραπτά «ιμέιλ» και παράπονα μας για συγκεκριμένην άδικην, μεροληπτικήν, μη αντικειμενικήν και άνιση αξιολόγηση φοιτητών σε ενδιάμεσες και τελικές εξετάσεις.

5.2 Απο παραπονούμενος Φοιτητής και απο διαλεκτικός Φοιτητής, μεταλλάχθηκε εν μια νυκτί σε Κατηγορούμενος Φοιτητής υπό πάντων και πασών, καθότι «διαφθείρει» και «απειλεί» τους συμφοιτητές του και ακαδημαϊκούς ανόητους νόες με τις φιλοσοφικές απόψεις και τους στοχασμούς του.

5.3 Μας οδηγούν σε πρωτοφανή εκδικάσιμη υπόθεση, συμφοιτητές και ακαδημαϊκοί διδάσκοντες/ουσες, μαζί με τον Πρύτανη, καθότι εξέφρασα την φιλοσοφική γνώμη μου, και διότι εισήγαγα νέα και πρωτοφανή δαιμονολογία στο Πανεπιστήμιον Κύπρου και Φιλοσοφικήν Σχολή στα περί της Πλατωνικής Φιλοσοφίας.

6. Ποιά είναι η κορυφαία κατηγορία εναντίον του Κατηγορούμενου Φοιτητή της Φιλοσοφικής Σχολής;

6.1 Οι δημόσιοι Κατήγοροι μας, συμφοιτητές-ακαδημαϊκοί και ο Πρύτανης, επισυνάπτουν επίσης, τους δημόσιους φιλοσοφικούς στοχασμούς μας, ένα εγκληματολογικό Φιλοσοφικό Δίλλημα και Δοκίμιο το οποίον δημοσιεύθηκε σε ελλαδικά και κυπριακά μέσα, με το υπονόημα υπό των ανόητων κατηγόρων μας ότι το φιλοσοφικό δοκίμιο μας είναι ενδεικτικό και αποδεικτικό στοιχείο ότι ο Συμφοιτητής τους και έγαμμος βιοπαλαιστής Φοιτητής (Θεολόγος/Θρησκειολόγος, Σύμβουλος Ψυχικής και Πνευματικής Υγείας) είναι άκρως επικίνδυνος για το Πανεπιστήμιον Κύπρου, αφού εισάγει ‘καινά δαιμόνια’ και ‘διαφθείρει την σκέψη’ και την κριτική τους σκέψη, και είναι άκρως επικίνδυνος για την ψυχοσωματική και διανοητική τους υγεία, αφού τολμεί ο αθεόφοβος Φοιτητής να διατυπώνει ευθυτενώς και ρωμαλέως ΔΗΜΟΣΙΑ και ΓΡΑΠΤΑ τους ελεύθερους φιλοσοφικούς και θεολογικούς στοχασμούς του.

6.2 Δηλαδή αξιότιμοι φίλοι/ες, μια χούφτα ανόητοι και ανίκανοι, αδαείς φοιτητές και μη διαλεκτικοί ακαδημαϊκοί, με κατηγορούν ανόνητα και ανόητα διότι απλά σκέφτομαι και γράφω, ‘εγκληματικές’ πράξεις που συνηθίζω να ενεργώ από 5-6 ετών από το Δημοτικό Σχολείο, και σκοπεύουν να με δικάσουν και μάλλον να με καταδικάσουν με την εσχάτη των ποινών και την δίωξη μου από το Πανεπιστημίον Κύπρου, λές και είναι αμπελοχώραφον τους.

6.3 Με οδηγούν σε εκδικάσιμη υπόθεση, άδικα και αυθαίρετα, συμφοιτητές και ακαδημαϊκοί διδάσκοντες, μαζί με τον Πρύτανη, καθότι εξέφρασα την φιλοσοφική γνώμη μου, και διότι εισήγαγα νέα και πρωτοφανή δαιμονολογία «καινά δαιμόνια» και καινόν τρόπο σκέψης στα κενά μυαλά-καρδιές και ψυχές των Κατηγόρων μου στο Πανεπιστήμιον Κύπρου και στην Πλατωνική Φιλοσοφία.

7. Να ευχαριστήσω θερμά τους Συμφοιτητές μου στο Πανεπιστήμιον Κύπρου που προέβησαν σε επίσημη και ενυπόγραφη ανιερόκρυφια καταγγελία εναντίον των γραπτών και προφορικών φιλοσοφικών στοχασμών μου. Αποδεικνύεται ότι ο Ιούδας Ισκαριώτης είναι αγγελούδι έμπροσθεν της «φιλάδελφης αλληλεγύης» και «αγάπης» τους. Δεν μπορώ να φανταστώ τί είδους γονείς έχουν, διότι με ποιάνει παραζάλη όταν συμφοιτητές σκάβουν τον λάκκο των συμφοιτητών τους επειδή απλά διαφωνούν μαζί τους με τέτοια μεθοδική ρασπουτινιά και διαβολή.

8. Να ευχαριστώ θερμά όσους ακαδημαϊκούς ξεσήκωσαν με ποταπό τρόπο και εμπαθή λόγο τους συμφοιτητές μας εναντίον μου, αφού αποδεικνύονται ότι είναι παντελώς ανίκανοι διανοητικά-πνευματικά-ψυχικά-νοητικά να καταγγείλουν επίσημα και γραπτώς ενυπόγραφα οι ίδιοι ακαδημαϊκοί και διδάσκουσα, και χρησιμοποιούν με δόλιο, πανούργο και ποταπό τρόπο τα μικρά παιδιά και τους (συν)φοιτητές μας ως όπλα εναντίον ΕΝΟΣ συμφοιτητή τους που απλά έτυχε να καλλιεργεί πρακτικώ τω τρόπω την κριτική σκέψη και διαλεκτική μέθοδο.

9. Να ευχαριστήσω θερμά τον Πρύτανη και την Φοιτητική Μέριμνα του Πανεπιστημίου Κύπρου, που μεριμνούν ουσιωδώς πώς να εκδικάσουν ή δικάσουν και να καταδικάσουν έναν Φοιτητή της Φιλοσοφικής Σχολής και του Τμήματος Ψυχολογίας, καθότι η κατηγορία εναντίον του είναι διότι εκφράζει δημόσια γραπτώς και προφορικώς τους φιλοσοφικούς, πολιτικούς, κοινωνικούς και θεολογικούς στοχασμούς του.

10. Αναμένω με μεγάλη χαρά την Παρασκευή και 13ης Νοεμβρίου 2020 μ.Χ. για την εκδίκαση της υποθέσεως μου. Ελπίζω, βέβαια, όπως λάβω την ‘εσχάτη των ποινών’ που μου αξίζει και αναλογεί για τα προηγούμενα μου ‘εγκλήματα’ σκέψεως, δηλαδή την ‘θανατική ποινή’ τινός Φοιτητού και τον άμεσο επίσημο διωγμό, διαπόμπευση και καταδίκη του από το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Το έχουμε ξαναδεί το έργο, όταν μόλις το προηγούμενο εξάμηνο κάναμε επίσημα και δημόσια παράπονο για άδικην αξιολόγηση φοιτητών σε εξετάσεις, βρεθήκαμε κατηγορούμενοι και καταδικασμένοι από την Σύγκλητο του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Τέλος, συγχωρώ από καρδίας όλους και όλες όσους/ες έβαλαν το χεράκι τους στην εν λόγω υπόθεση. Συγχωρώ τους διώκτες, κατηγόρους και δικαστές μου, αλλά όμως ο ιστορικός του μέλλοντος αιώνος μετά θάνατον μας, να ξέρετε ότι θα κρίνει πολύ αυστηρά τους ακαδημαϊκους δικαστές και συμφοιτητές κατηγόρους μας, αφού φαίνεται ότι δεν αντιλαμβάνονται οι άνθρωποι τι ακριβώς πράττουν.

Παρακαλώ θερμά τους φιλότιμους αναγνώστες/τριες μας, αφού μελετήσουν προσεκτικά το κατηγορητήριον κατά του υποφαινόμενου Φοιτητού να γράψουν ελεύθερα την γνώμη τους.

Του Παναγιώτη Νούνη

Φοιτητής Φιλοσοφικής Σχολής και του Τμήματος Ψυχολογίας Πανεπιστημίου Κύπρου

Σύμβουλος Ψυχικής & Πνευματικής Υγείας – Life Coach

† Θεολόγος – Θρησκειολόγος – Φιλόλογος

@: [email protected]

FB: https://web.facebook.com/panagiotisnouni

CV: https://www.yourtherapist.gr/partner/panagiotis-noynis/

Tηλέφωνο επικοινωνίας: 00357 – 96 897711

loading...