Ισλαμική ωρολογιακή «βόμβα»: Η Μικρά Ασία θυμίζει στην Ευρώπη τι ΕΡΧΕΤΑΙ

Θα αντιδράσουν τα χριστιανικά Κράτη;;;
Το παλαιό καθεστώς των εθνικών και ανεκτικών κρατών της Ευρώπης οδεύει αργά αλλά σταθερά προς το τέλος του. Η εισαγωγή στα κράτη της δυτικής Ευρώπης πλειάδας αριθμού μουσουλμάνων αλλοδαπών και η σταθερή αύξηση του πληθυσμού τους σε αυτές, έχει σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία μουσουλμανικών πληθυσμιακών θυλάκων σε όλες σχεδόν τις μεγάλες πόλεις της δυτικής Ευρώπης.


Η δυτική ευρωπαϊκή κοινωνία, όντας βαθιά διαβρωμένη από τις αριστερόστοφες-διεθνιστικές νοοτροπίες που της επέβαλλαν, αδυνατεί να ανασχέσει την επέλαση του ισλαμισμού στην Ευρώπη. Οι πληθυσμοί αυτοί, όντας σε περιβάλλον που τους επιτρέπεται να εξασκούν τις ακραίες μορφές του ισλαμισμού, όπως ο νόμος της Σαρίας και να προσπαθούν να επιβάλλουν αυτή τη νοοτροπία, δημιουργούν μείζονα ζητήματα ασφαλείας για τις δυτικοευρωπαϊκές κοινωνίες.

Οι εκτελέσεις που έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια στη Γαλλία και τα περιστατικά εκτελέσεων σε Αγγλία, Ολλανδία, Αυστρία μαζί με την αύξηση των βιασμών σε όλη τη Δύση με κορυφαία τη Σουηδία, είναι λίγα μόνο από αυτά που περιμένουν τις δυτικές κοινωνίες. Η Γαλλία προσπαθεί να περιορίσει κάπως αυτή τη λαίλαπα λαμβάνοντας μέτρα, τα οποία όμως δεν έχουν κανένα νόημα από τη στιγμή που οι μουσουλμανικοί πληθυσμοί εντός της δεν αφομοιώνονται πολιτισμικά από τη γαλλική κοινωνία, που έχασε τα αντανακλαιστικά της. Όλοι οι μουσουλμανικοί θύλακες θα αρχίσουν να επεκτείνονται σταδιακά και μέσω τις επιθετικής επιβολής της νοοτροπίας τους θα αρχίσουν να επιβάλλονται.

Στην Αγγλία ο δήμαρχος Λονδίνου είναι ήδη μουσουλμάνος, η κατάσταση στις περιοχές που διαβιούν πλέον μουσουλμάνοι είναι εκτός ελέγχου και σε πολλά μέρη επικρατεί το άβατο με την Σαρία να είναι ήδη ο μόνος νόμος που ισχύει εκεί. Οι διαδηλώσεις του καλοκαιριού για τους BLM στο Ηνωμένο Βασίλειο, έδειξε και το μέγεθος των πληθυσμών που ανήκουν σε αυτή την παράταξη και εκτός της σαφούς αντι-λευκής νοοτροπίας τους, έδειξαν πως απεχθάνονται οτιδήποτε χριστιανικό. Η εικόνα της προσπάθειας ενός διαδηλωτή BLM να κάψει τις σημαίες του Κενοτάφειου και της χαλαρής αντιμετώπισής του από τη Βρετανική Αστυνομία, δείχνουν το μέλλον που περιμένει την πάλαι ποτέ κραταιά Γηραιά Αλβιόνα. Αν αυτό συνέβαινε στη διάρκεια του Μεσοπολέμου, οι Βρετανοί της εποχής θα είχαν απελάσει τον επίδοξο διαδηλωτή αφού θα τον είχαν ξυλοφορτώσει βάναυσα στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.Στα μαθηματικά, όταν μία εξίσωση είναι δύσκολη, ακολουθούμε αρκετές φορές τη μέθοδο της αντικατάστασης των όρων που δε μας διευκολύνουν με έναν όρο που μας διευκολύνει να την επιλύσουμε. Με την ίδια μέθοδο, συναρτήσει του χρόνου, θα λυθεί και το ζήτημα της μη αφομοίωσης των πληθυσμών αυτών με τη συγκεκριμένη νοοτροπία στην Ευρώπη. Το παράδειγμα υπάρχει και είναι η περίπτωση της Μικράς Ασίας μετά την ήττα των αυτοκρατορικών στρατευμάτων στο Ματζικέρτ το 1071 και του επακόλουθου εμφυλίου που ξέσπασε μαζί με την εισβολή των Σελτζούλκων. Σταδιακά η Μικρά Ασία απέκτησε ένα σταθερό αριθμό μουσουλμάνων κατοίκων, ο οποίος ενισχύθηκε από κύματα νομάδων μεταναστών από τα ανατολικά και φυσικά από τον βίαιο εξισλαμισμό που υπέστησαν οι κουρασμένοι από τον πόλεμο, τις συνεχείς επιδρομές και τη ληστρική φορολογία, πρώην κάτοικοι της Αυτοκρατορίας.

Ο πληθυσμός σταδιακά αντικαταστάθηκε με έναν πληθυσμό με μουσουλμανική πλειοψηφία. Ορισμένα έθνη είχαν την δύναμη να διατηρήσουν γλώσσα θρησκεία και παραδόσεις μέχρι τις γενοκτονίες των αρχών του 20ου αιώνα, της φυγής πολλών και του εξισλαμισμού όσων απέμειναν.

Στη Δυτική Ευρώπη, οι πληθυσμοί έχουν πλήρη άγνοια για το τι εστί μουσουλμανική διακυβέρνηση, ήθη και έθιμα σε αντίθεση με τους λαούς των Βαλκανίων και τη Ρωσία. Η πτώση των παραδοσιακών αξιών των δυτικών κοινωνιών, σε συνδυασμό με την άγνοιά τους περί Ισλάμ, θα επιφέρουν αργότερα την σάρωσή τους όταν το μουσουλμανικό στοιχείο αποκτήσει τα κατάλληλα πατήματα. Επομένως αναμένονται πολύ δύσκολα χρόνια στο εσωτερικό των κοινωνιών αυτών.

Τέτοιου είδους χαοτικές κοινωνικές διαφορές στο εσωτερικό ενός κράτους λύνονται συνήθως είτε με εσωτερικό πόλεμο είτε με εξωτερικό και εξηγούμαστε:
Εσωτερικός πόλεμος σημαίνει, στα πλαίσια της συνεννόησης, εμφύλιος ακόμα και θρησκευτικός πόλεμος.
Εξωτερικός πόλεμος όταν το κράτος, για να αποφύγει την εμφύλια σύγκρουση, μπορεί να στείλει στην πρώτη γραμμή δεκάδες χιλιάδες κόσμου αδειάζοντας έτσι την κοινωνία από όσους θεωρεί βαρίδια αφού θα εξοντωθούν στο θέατρο του πολέμου.

Σε περίπτωση δε, εισβολής εχθρού στο όποιο Κράτος, η μειονότητα συνήθως συντάσσεται με τον εισβολέα και επιχειρεί την εξόντωση του ντόπιου πληθυσμού, όπως έγινε στο Κόσοβο κατά την διάρκεια του Β’ Π.Π. .

Το ότι η Τουρκία εκμεταλλεύεται την ύπαρξη αυτών των πληθυσμών στις κύριες δυτικές ευρωπαϊκές χώρες και πετυχαίνει τον έμμεσο φανατισμό τους, παριστάνοντας την προστάτιδα των απανταχού μουσουλμάνων επί του πλανήτη, καθιστά των περιορισμό της ισχύος της αλλά και των μουσουλμανικών πληθυσμών εντός της Ευρώπης.

Η προσπάθεια της Γαλλίας να αναχαιτίσει το μέλλον αυτό είναι σε φάση εκκίνησης και ήδη βλέπουμε τα πρώτα σημάδια αντίδρασης των ισλαμικών πληθυσμών μέσω των επιθέσεων αλλά και των συνεχών ταραχών στα προάστια του Παρισιού. Μία ωρολογιακή βόμβα λοιπόν αναζητεί πυροκροτητή πρόθυμο να την ενεργοποιήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια :