Τελικά ποιός κυβερνά αυτόν τον τόπο;

 





Γράφει ο Ηλίας Μελετίου*

Με αφορμή την απαγόρευση του εορτασμό του Πολυτεχνείου από την Κυβέρνηση λόγω της υγειονομικής κρίσης που πλήττει με σφοδρότητα την χώρα, όπως έγινε με τις εθνικές επετείους της 25ης Μαρτίου και της 28ης Οκτωβρίου, όπως έγινε με το Πάσχα και την απαγόρευση μετακίνησης από νόμο σε νόμο πάλι από την ίδια Κυβέρνηση και χωρίς καμία αντίρρηση και διαφωνία από την αντιπολίτευση τότε. 

Με την πραγματοποίηση της πορείας στην Αμερικανική πρεσβεία του ΚΚΕ, αποδεικνύεται ακόμα μια φορά ότι η Αριστερά στην Ελλάδα είναι πάνω από τους νόμους, κάνει ότι θέλει, δεν ισχύουν νόμοι και περιορισμοί γι αυτήν!

Το να έχεις την κοινοβουλευτική πλειοψηφία πολλές φορές δεν συνεπάγεται ότι έχεις και την εξουσία!

Η Αριστερά έχει κυριεύσει εδώ και χρόνια τους σημαντικότερους πυλώνες της κοινωνίας και τους ελέγχει απόλυτα: σχολεία, πανεπιστήμια, καλλιτεχνικός χώρος, συνδικαλιστικό κίνημα ( εδώ και αν γίνετε το “πανηγύρι” από τους όψιμους προοδευτικούς)! 

Όλα αυτά έγιναν όμως λόγω των ενοχικών συμπλεγμάτων που δεν λέει να αποτινάξει από πάνω της η Ελληνική Δεξιά. Όταν το καταφέρει αυτό τότε εκτός από κοινοβουλευτική πλειοψηφία μπορεί να έχει και την εξουσία! 

Υ.Γ 1. Όταν διστάζεις να παρευρεθείς στις εκδηλώσεις για την νίκη της Αστικής Δημοκρατίας στο Βίτσι και στο Γράμμο, όταν διστάζεις να παρευρεθείς στο ετήσιο μνημόσυνο του Συντάγματος Χωροφυλακής Μακρυγιάννη που κράτησε τη Αθήνα ελεύθερη στα Δεκεμβριανά το 1944, ενώ αντίθετα η Αριστερά γιορτάζει τις δικές της, τότε απλά έχεις παραδοθεί άνευ όρων στην ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς! 

Υ.Γ 2.  Στο Πολυτεχνείο εννοείται ότι δεν ήταν μόνο αριστεροί φοιτητές και εννοείται ότι υπήρξαν και πραγματικοί αγωνιστές και όχι μόνο αυτοί που έχτισαν πολιτική ή καλλιτεχνική καριέρα πάνω στα τότε γεγονότα!

*Απόφοιτος Πληροφορικής – Φοιτητής Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών

https://infognomonpolitics.gr

loading...