''Έπεσαν οι μάσκες'' - Επικεφαλής του Black Lives Matter απαιτεί από τον Μπάιντεν να ακολουθεί το πρόγραμμά τους! Η εκ των αρχηγικών στελεχών του Black Lives Matter, Patrisse Cullors, ζήτησε συνάντηση με τον Joe Biden, υποστηρίζοντας ότι εάν ο Μπάιντεν εκλεγεί πρόεδρος, πρέπει να «δώσει προτεραιότητα» στην ατζέντα του BLM

«Χωρίς την ηχηρή υποστήριξη των Μαύρων, θα βρισκόμασταν με ένα πολύ διαφορετικό εκλογικό αποτέλεσμα. Εν ολίγοις, οι Μαύροι κέρδισαν αυτές τις εκλογές», έγραψε η Cullors, παρά το γεγονός ότι το BLM δεν ενέκρινε ρητά κανέναν υποψήφιο.


Απαιτώντας μια συνάντηση με τον Μπάιντεν για να «συζητήσουμε τις προσδοκίες που έχουμε για τη διοίκησή σας και τις δεσμεύσεις που πρέπει να αναλάβετε για τους Μαύρους», η Cullors κατέστησε σαφές ότι το BLM δεν θα δεχόταν αρνητική απάντηση...


«Θέλουμε κάτι για την ψήφο μας», έγραψε η Cullors, προσθέτοντας, «Θέλουμε να ακουστεί και να δοθεί προτεραιότητα στην ατζέντα μας».


Ισχυριζόμενη ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες βασίστηκαν στην «υποταγή» των μαύρων, η ακροαριστερή ακτιβίστρια απαίτησε μια «καλά μελετημένη, καθοδηγούμενη από την κοινότητα, προοπτική ατζέντα που θα αντιμετωπίζει τις ιδιαίτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι Μαύροι».


Όπως έχει επισημανθεί πολλές φορές πριν, η ατζέντα του BLM δεν είναι απλώς «δικαιοσύνη» για τους μαύρους, είναι η συστηματική καταστροφή του καπιταλισμού και του δυτικού τρόπου ζωής.


Η ίδια η Cullors έχει επανειλημμένα αναφέρει την έμπνευσή της από την Assata Shakur, μια καταδικασμένη δολοφόνο αστυνομικών που βρίσκεται στη λίστα των «πιο σημαντικών τρομοκρατών» του FBI.

Δεν υπάρχουν σχόλια :