Λέει ο ALPHA οτι τρένα με ΡΟΔΕΣ, γινοντε ΜΕΘ? Και ρωτάω ,γιατί δεν κάνουν ΜΕΘ σε κοντέινερ χωρίς ΡΟΔΕΣ?

Η ερωτηση παραμενει ενεργη,ΠΟΣΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΕ ΑΠΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΣΕ ΜΕΘ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ? 

Και πολυ καλα κανουν και νοσηλευοντε,μακαρι ολους να τους βοηθησουμε αν μπορουμε! 

Σημερα στον ALPHA το πρωι,στην εκπομπη ALPHA ΠΑΝΤΟΥ,ειπαν οτι ΤΩΡΑ κλεινουμε τα συνορα με Βαλκανικες χωρες! Και εμεις οι Ποντιοι λεμε,ΚΑΛΑΝΤΑΡΙ ΑΓΓΟΥΡΕΑ!

Και βγαλαν στον αερα εναν Αλβανο μαλλον δημοσιογραφο και λεει οτι,”ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΤΕΣΤ COVID ΜΠΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΚΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΘΕΤΙΚΑ ΤΕΣΤ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ,ΤΟΥΣ ΔΙΝΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ!”

Και ρωτω εγω,αν μπηκαν στην Ελλαδα θετικοι στον covid Αλβανοι,με πλαστο αρνητικο τεστ στην Αλβανια,αν εδω επιδεινωθει η κατασταση τους,θα τους γυρισουν πισω Αλβανια να νοσηλευθουν η’ θα νοσηλευθουν στην Ελλαδα?

Λεει ο ALPHA οτι τρενα με ΡΟΔΕΣ,γινοντε ΜΕΘ? Και ρωτω,γιατι δεν κανουν ΜΕΘ σε κοντεινερ χωρις ΡΟΔΕΣ?

Εχουν σκοπο να στειλουν το τρενο 6.5 ωρες για Αθηνα? Γιατι δεν τους στελνουν με ασθενοφωρα μεσα σε πλοιο Χαι Σπιντ σε 4-5 ωρες?

Επιτασουν τωρα ΜΕΘ σε ιδιωτικες κλινικες!

Ξερουμε οτι ιδιωτικες κλινικες μπορουν να νοσηλευουν ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ Βαλκανιους και αλλους λαους,που εχουν Ασφαλιστικα Συμβολαια Υγειας σε Ελληνικες κλινικες!

Και θα μπορουν πχ ΑΝ υπαρχουν Βαλκανιοι σε ΜΕΘ δημοσιων νοσοκομειων,να τους “σπρωξουν” και να τους “ξεφορτωθουν” σεψιδιωτικες ΜΕΘ,ωστε σε ΜΕΘ των δημοσιων νοσοκομειων να μεινουν οσοι εχουν ΑΜΚΑ Ελληνικο!!

ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΡΟΤΡΕΠΩ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ,ΟΤΑΝ ΔΙΝΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΣΕ ΜΕΘ,ΟΤΙ,ΕΧΟΥΜΕ ΠΧ ΣΗΜΕΡΑ 450 ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΣΕ ΜΕΘ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΜΚΑ! Χωρις φυσικα να δωσουν τα ΑΜΚΑ στην δημοσιοτητα,μονο να πουνε δημοσιως,οτι ολοι οσοι ειναι σε ΜΕΘ ειναι Ελληνες πολιτες φορολογουμενοι! 

εντο μεταξυ στις μεσημβρινες ειδησεις του ΣΚΑΙ,βγηκαν με τιτλο σαλονι,27 ΧΡΟΝΟΣ ΣΕ ΚΩΜΑΤΩΔΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΜΕΘ,ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΟΙΟ!

Και συμπληρωνει η δημοσιογραφος,ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΝΟΣΗΜΑ!

Γιατι οι δημοσιογραφοι του ΣΚΑΙ ειναι και Γιατροι!

Και βγαζει σε συνδεση την γιατρο της ΜΕΘ που νοσηλευεται ο 27 χρονος!

Και λεει η γιατρος,”προκειτε για 27 χρονο ΑΛΛΟΔΑΠΟ,που δεν ξερουν πολλα γι αυτον,δεν εχει εδω κοντινους συγγενεις ωστε να τους ρωτησουν και με τα ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ εργαστηριακα,ΔΕΝ εχει καποιο υποκειμενο νοσημα”! 

Ποιες εργαστηριακες?

Τις γρηγορες αιματολογικες εξετασεις, για διαβητη,νεφρα…!

Αν ειναι πχ χρηστης ουσιων,εχει αυτοανοσα νοσηματα,καρδιολογικα προβληματα…μπορουν σε κατασταση κωματωδη να διερευνηθουν επαρκως?

Ομως οι ΠΑΝΣΟΦΟΙ ΤΟΥ ΣΚΑΙ,βγαλαν το συμπερασμα,ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΝΟΣΗΜΑ!

Και μια ερωτηση,κυκλοφορουν στην Ελλαδα αλλοδαποι χωρις στοιχεια,ιατρικο ιστορικο και χωρις να ξερουμε απο που κραταει η σκουφια τους,οπως η γιατρος της ΜΕΘ ομολογησε?? 

Και πως τωρα θα κανετε ιχνιλατηση με ποιους και ποσους εχει ερθει σ επαφη?

Περαστικα στο νεο αυτο ανθρωπο,πολυ σωστο που νοσηλευεται σε Δημοσιο Νοσοκομειο,οσο ακομα αντεχουμε!

Να μας πουν ομως,ποσοι και ποθεν???

Γ.Ν

loading...