Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020 Πάρτι κάνουν οι Τζιχαντιστές στην Ελλάδα

Περισσότερα από δυο χρόνια έγραφα, σύμφωνα με ακριβέστατες πηγές μου, ότι ο Τούρκος Σουλτάνος μεταξύ των εκατοντάδων παράνομων μεταναστών που μας έστελνε στα νησιά μας, με την ευγενική χορηγία της Καγκελαρίου της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ, υπήρχαν και σκληροί τζιχαντιστές – ισλαμοφασίστες και οι οποίοι δημιουργούσαν ισχυρούς θύλακες στα νησιά μας. Οι οποίοι ήταν εκπαιδευμένοι σε στρατόπεδα των ISIS.

Δυστυχώς όμως αυτές οι ακριβείς και ανησυχητικές πληροφορίες για την ασφάλεια του λαού και της χώρας μας, δεν έφταναν στον ελληνικό λαό, αφού ο λαός μας έχει αποχαυνωθεί από τα Συστημικά ΜΜΕ που όλους αυτούς τους παρανόμως εισελθόντες στην Πατρίδα μας, χωρίς νομιμοποιητικά έγγραφα τους ονομάτιζαν μετανάστες – πρόσφυγες!

Έφτασε όμως ο κόμπος στο χτένι, μετά και τις ολέθριες δολοφονικές επιθέσεις σε πόλεις της Γαλλίας, στη Βιέννη της Αυστρίας, στο Κεμπέκ του Καναδά, από ισλαμοφασίστες – τζιχαντιστές κατά αθώων πολιτών, για να πει ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος Νίκος Δένδιας στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Ρώσο ΥΠΕΞ Σεργκέι Λαβρόφ, ότι ο Ρ. Τ. Ερντογάν και η Τουρκία έχουν μεταβληθεί σε “γραφείο ταξιδίων τζιχαντιστών”!

Μια τολμηρή δήλωση, που δεν γνωρίζουμε αν συμφώνησε με τον Νίκο Δένδια ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης!

Ωστόσο, λίγες ημέρες μετά έγινε γνωστό, πως η ΕΛΑΣ συνέλαβε στην Τρίπολη (είχε έρθει το 2017 από τη Λέσβο) έναν υπήκοο από το Τατζικιστάν, κατά του οποίου υπήρχε διεθνές ένταλμα σύλληψης με την κατηγορία του μέλους του ISIS!

Όμως το εξωφρενικό είναι, ότι σε αυτόν τον τρομοκράτη, είχε χορηγηθεί στη Λέσβο άσυλο από τις ελληνικές υπηρεσίες και το διαμέρισμα που διέμενε το νοίκιαζε ΜΚΟ!

Δηλαδή προφανώς, μέσω του εγκληματικού προγράμματος “Εστία ΙΙ” που χρηματοδοτεί η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ και διαχειρίζεται η ελληνική κυβέρνηση!

Αλλά η ΕΛΑΣ κατέγραψε άλλη μια επιτυχία, αφού στην Ασφάλεια Κολωνού κρατούνται ήδη τρεις υπήκοοι από την Τουρκία και οι οποίοι κυκλοφορούσαν στο κέντρο της Αθήνας με πλαστές ελληνικές ταυτότητες!

Ο ισχυρισμός τους; Είναι αντικαθεστωτικοί του απολυταρχικού καθεστώτος του Ρ.Τ. Ερντογάν! Πιασάρικη δικαιολογία, αφού οι δυο είναι αστυνομικοί και ο τρίτος γιατρός, όπως δήλωσαν!

Ευχή δική μας: Ο Θεός να βάλει το χέρι του και να αφήσουν την ΕΛΑΣ ελεύθερη να πράξει το καθήκον της για την ασφάλεια της χώρας και του λαού της!!

Όταν το διαδίκτυο κάνει πάρτι…

Χρυσοχοΐδης ο πολιτικάντης…

Απόλυτα τραγικός Υπουργός ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης! Ο πολιτικός με τα “πολιτικά άλματα” από κόμμα σε κόμμα. Αφού δεν μπορούμε να μιλάμε για ιδεολογία, από τη στιγμή που ούτε το ΠΑΣΟΚ, ούτε η ΝΔ έχουν την ιδεολογική κατεύθυνση που οδηγούσε αυτά τα δυο κόμματα κατά το παρελθόν!

Τι μας δήλωσε λοιπόν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη πριν λίγες ώρες;

«Το 2020 δεν γιορτάσαμε την 25η Μαρτίου, την 28η Οκτωβρίου, δεν γιορτάσαμε το Πάσχα, δεν γιορτάσαμε τίποτα από αυτά που μας ενώνουν. Το ίδιο θα γίνει και με το Πολυτεχνείο.»!

Δηλαδή γνωρίζαμε ότι τον ελληνικό λαό που έχει μια Θρησκεία και είναι ένα συμπαγές Έθνος, τον ένωνε η 25η Μαρτίου, η 28η Οκτωβρίου, η Ανάσταση και το Πάσχα! Τα οποία φρόντισε αυτή η κυβέρνηση να μας τα “καταργήσει” προκειμένου να πλήξει το εθνικό φρόνημα και το θρησκευτικό συναίσθημα του λαού μας!

Όμως, από πού και ως πού τον ελληνικό λαό τον ενώνει το “Πολυτεχνείο”;

Από τη στιγμή που επί σειρά δεκαετιών, συμμετέχοντες την ημέρα του Πολυτεχνείου, καταστρέφουν καταστήματα, σπάνε πεζοδρόμια, καίνε αυτοκίνητα, βανδαλίζουν μνημεία!

Έχουμε παρόμοια γεγονότα, όταν ο ελληνικός λαός εορτάζει και τιμά την 25η Μαρτίου και την 28η Οκτωβρίου;

Έχουμε τέτοια γεγονότα όταν κατά χιλιάδες προσέρχεται ο ευσεβής λαός μας στις εκκλησιές για να γιορτάσει την Ανάσταση του Θεανθρώπου και το Άγιο Πάσχα;

Τελικά πόσο πολιτικάντης είσαι κύριε Χρυσοχοΐδη;

Το Πολυτεχνείο ενώνει μόνο εσάς τους πολιτικάντηδες, που επάνω του φτιάξατε πολιτικές καριέρες! Καριέρες ετών, που όλοι σας έχετε δημιουργήσει περιουσία! Υπάρχει κάποιος από το “Πολυτεχνείο” που αναδείχτηκε στην πολιτική, που να έφυγε από αυτήν φτωχός;

Έναν θα μου πείτε;;

Ο Γ. Σγουρός για την έγκριση της κατασκευής των Μονάδων Επεξεργασίας Απορριμμάτων μέσω ΣΔΙΤ…

Χάθηκαν 8 χρόνια για να γυρίσουμε στην ίδια αφετηρία. Δεν αξιοποιήθηκαν 400 εκ. € από ευρωπαϊκά και ιδιωτικά κεφάλαια και συσσωρεύθηκαν δεκάδες χιλιάδες τόνοι απορριμμάτων στη Φυλή που θα μπορούσαν να έχουν ανακυκλωθεί

Η απόφαση της κυβέρνησης να εγκρίνει εκ νέου την κατασκευή των Μονάδων Επεξεργασίας Απορριμμάτων της Αττικής μέσω ΣΔΙΤ αποτελεί την πλέον κατηγορηματική αναγνώριση της ορθότητας των προσπαθειών που καταβάλαμε την περίοδο 2012-2014, κόντρα στα πάσης φύσεως συντεχνιακά και άλλα συμφέροντα, ώστε να αποκτήσει η Αττική υποδομές διαχείρισης αποβλήτων εφάμιλλες των άλλων ευρωπαϊκών χωρών.

Έπρεπε δυστυχώς να περάσουν ακριβώς 8 χρόνια από τον Νοέμβριο του 2012 οπότε και εγκρίθηκε η αρχική προσφυγή στη διαδικασία των ΣΔΙΤ από την τότε διυπουργική επιτροπή, για να επιστρέψουμε και πάλι στην ίδια αφετηρία.

Όσοι έσπευδαν τότε παρασυρμένοι από τον οίστρο της εξουσίας να μας κουνήσουν το δάκτυλο (Ρ.Δούρου – πρώην Περιφερειάρχης), ας αναλογιστούν ότι εξαιτίας των ιδεοληψιών τους: Χάθηκαν 400 εκ. € από ευρωπαϊκά και ιδιωτικά κεφάλαια, συσσωρεύθηκαν δεκάδες χιλιάδες τόνοι απορριμμάτων στη Φυλή που θα μπορούσαν να έχουν ανακυκλωθεί, χάθηκε πολύτιμος χρόνος και υπέστη το περιβάλλον και η οικονομία μας μεγάλη βλάβη.

Ομοίως και η σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής (Γ. Πατούλης) που προεκλογικά μας εγκαλούσε για αδράνεια και σήμερα ακολουθεί τα βήματά μας θα πρέπει να αφυπνιστεί από τον λήθαργο στον οποίο βρίσκεται και να αναλογιστεί τις ευθύνες της διότι ήδη έχει χάσει πολύτιμο χρόνο και η Αττική δεν έχει άλλα περιθώρια για καθυστερήσεις και χρονοτριβές.

Υ.Γ. Η τότε Διυπουργική Επιτροπή ΣΔΙΤ: Υπουργός Ανάπτυξης, κ. Κωστής Χατζηδάκης, Υπουργός Εσωτερικών κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος, κ. Σταύρος Καλαφάτης, Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Νότης Μηταράκης, Ειδικός Γραμματέας ΣΔΙΤ κ. Νίκος Μαντζούφας

loading...