5 Μαγικά Κόλπα που Αποκαλύπτεται ο Τρόπος Εκτέλεσής τους

Τα μαγικά κόλπα ευχαριστούν και συναρπάζουν τα παιδιά και οι ενήλικες με έκπληξη αναρωτιούνται: «Πώς έγινε αυτό;»

Όσοι θέλουν να φτάσουν στην αλήθεια και να ικανοποιήσουν την περιέργειά τους, σας παρουσιάζουμε 5 αποκαλύψεις για τα πιο γνωστά μαγικά κόλπα.

Κουνέλι μέσα σε ένα καπέλο
Το κουνέλι τοποθετείται σε ένα σάκο, μαύρου χρώματος, ο οποίος κρέμεται από ένα γάντζο από τη μεριά του μάγου. Οι θεατές χάρη στο τραπεζομάντηλο δεν βλέπουν τον σάκο. Όταν ο μάγος δείχνει το άδειο καπέλο στους θεατές, και το αναποδογυρίζει. Ο μάγος σηκώνει το καπέλο από τη δική του μεριά και με γρήγορες κινήσεις βάζει μέσα τον σάκο. Στη συνέχεια, βγάζει το κουνέλι από το καπέλο και το δείχνει στους θεατές.

Καπνός που βγαίνει από τα δάχτυλα

Από ένα κουτάκι με σπίρτα αφαιρούμε το πλαϊνό μέρος, όπου ανάβουμε τα σπίρτα. Το διπλώνουμε στη μέση και το ανάβουμε. Όταν καεί εντελώς, αφαιρούμε την ταινία και κρατάμε μόνο τα αποκαΐδια. Αυτά είναι που θα χρησιμοποιήσουμε στο κόλπο. Τρίβουμε με τα δάχτυλα αυτά τα αποκαϊδια και βλέπουμε να βγαίνει ένας μικρός καπνός.

Λυγισμένο κουτάλι
Αντί για την άκρη του κουταλιού, γίνεται χρήση ενός κέρματος. Κρατάμε και με τα δύο χέρια το κουτάλι και το κέρμα και πιέζουμε το κουτάλι προς μια επιφάνεια. Το κέρμα θα καταλήξει ανάμεσα στα δύο μεγάλα δάχτυλα. Όλοι θα βλέπουν το κέρμα, και θα νομίζουν ότι θα είναι η άκρη του κουταλιού.

Αιωρισμός
Η βοηθός ξαπλώνει στο τραπέζι, καλύπτοντας με το φόρεμα της όσα βρίσκονται από κάτω της. Ο μάγος την σηκώνει στον αέρα και προσπαθεί να πείσει τους πάντες ότι γύρω από την κοπέλα δεν υπάρχει τίποτα. Βασικό ρόλο εδώ παίζει ένας ειδικός μηχανισμός, που σηκώνει αργά το ξαπλωμένο άτομο. альный механизм, медленно поднимающий лежащего человека. Παίρνοντας το στεφάνι, ο μάγος το περνάει γύρω από την κοπέλα. Το στεφάνι είναι πραγματικό, αλλά είναι μεγάλο, και δεν αγγίζει τον μηχανισμό ανύψωσης. Ο μάγος στέκεται με τέτοιο τρόπο, ώστε να κρύβει την ράβδο.

Κομμένο σώμα

Το ύψος του κάθε κουτιού είναι περίπου 35 εκατοστά και το ύψος της κινητής πλατφόρμας περίπου 20 εκατοστά. Όταν η βοηθός μπαίνει μέσα στο κουτί, στέκεται μπροστά στο κοινό στην καταπακτή της πλατφόρμας, που μπορεί να ανοίξει προς τα κάτω. Αλλά όταν κλείνουν όλες οι πόρτες, η βοηθός μπαίνει στο κάτω μέρος της πλατφόρμας. Κάθε ένα από τα πρώτα τρία διαμερίσματα έχει δύο πόρτες: ένα που περιλαμβάνει την κοπέλα, και μια μικρή ψεύτικη πόρτα από την αντίθετη πλευρά. Η δεύτερη «ανοιχτή» πόρτα έχει μόνο 5 εκατοστά βάθος, και πίσω τους κρύβονται μέρη από μια ψεύτικη κούκλα ντυμένη με τα ίδια ρούχα. Ανοίγοντας τα τρία πάνω κουτιά, ο μάγος τα γυρνάει μερικές φορές, έτσι ώστε το κοινό να μην θυμάται ποια πλευρά της πόρτας είναι τα πραγματικά κουτιά που βρίσκεται η βοηθός.

loading...