….ενώ ο ιδιος εχει 50 σκυλιά και 40 γατιά ,που τα βγάζει βόλτες για κατούρημα και χέσιμο !

 Βγαλαν σημερα τα ΜΜΕ μια δηλωση του Μαυριδη,αυτου με τα πολλα τατουαζ και ποιο πολλα σκυλια και γατια,μεσα απ το νοσοκομειο Παπαγεωργιου,με πνευμονια και στους δυο πνευμονες απ οτι ειπαν,απο κορονοιο! Και γρηγορα περαστηκα!!

Και δηλωσε οτι,”οσοι ειναι αρνητες του κορονοιου και της μασκας,να καταδικασθουν για εγκληματα κατα της ανθρωποτητας”!

Ενω ο ιδιος εχει 50 σκυλια και 40 γατια,που  τα βγαζει βολτες για κατουρημα και χεσιμο! Πατανε κατω,ισως πατησουν καμια πεταμενη μασκα,κανα πλαστικο πεταμενο γαντι,τα παιρνουν αγκαλια οι φιλοι του οι φιλοζωοι,καποιοι ξερετε,τα φιλανε και στο στομα τα σκυλια και μετα τα παει σπιτι,κυλιουντε πανω σε καναπεδες,χαλια,καποιοι κοιμουντε και μαζι μ αυτα τα ζωα στο κρεβατι,τους γλυφουν το προσωπο,τα χειλια τους…!

Τα βαζουν σε θεση μεσα στο αμαξι και κατοπιν στην ιδια θεση,χωρις να την απολυμανουν,καθοντε αλλοι ανθρωποι! 

Ειπαμε,ολοι αγαπαμε τα ζωα,αλλα σε χωριο και εξω στην αυλη,στην φυση!!

Και οπως εχω ξαναπει καντε ενα τεστ,σε ενα ανεκπαιδευτο σκυλι,αφηστε μια μπριζολα εξω στα λαγκαδια και στα βουνα και μια μπριζολα μεσα σε βιλα στην Εκαλη και δειτε που θα παει το ζωο! Τα ζωα ειναι για τα χωρια και την φυση και οχι για διαμερισματα!

Μια μικρη παρενθεση ηταν!

Λοιπον γυριζω στον Μαυριδη,αν λοιπον αργοτερα αποδειχθει επιστημονικα οτι η τριχα του ζωου η’ οι πατουσες του,μπορει να κουβαλησουν τον κορονοιο σπιτι σου,αν εσυ Μαυριδη κολησες κι αλλους με τον κορονοιο που ισως πηρες απ τα ζωα σου,τοτε εσυ για ποσα εγκληματα πρεπει να καταδικασθεις?

Κι αν καποιος απ αυτους που ηρθες σε επαφη,κολησε και πεθανε,τι αποζημιωση πρεπει να τον πληρωσεις?

Γ.Ν
loading...