Τελειώσαμε, πληρωμένα-μπουκωμένα με 42 εκατομμύρια τα στόματα των καναλαρχών που βάζουν φίμωτρο στους δημοσιογράφους!Αυτό θα πει ελεύθερη γνώμη,ελεύθερη σκέψη,φύγαμε από την κίτρινη δημοσιογραφία και πήγαμε στην κατευθυνόμενη δημοσιογραφία. Κριμα στους δημοσιογράφους!!!!!

Τα τελευταια χρόνια οι διαδηλωτές στα συνθήματα τους φωνάζουν κατα των μπάτσων και δημοσιογράφων λες και ήξεραν πόσο επίκαιρα θα είναι σήμερα. 

Ο Μητσοτάκης Τρέμει τόσο πολύ μη χάσει τη καρέκλα που αδιαφορει για κάθε άλλη ανάγκη του λαού όπως ΜΕΘ, σχολικές αίθουσες, οικονομία αρκεί να ταισει κάποιους για να τον εγκωμιαζουν έτσι ώστε να εξασφαλίσει ψήφους. Η ανάγκη του για εξουσία έχει φέρει τη χώρα στο χείλος της καταστροφής είναι επικίνδυνος πια ας κάνουμε κάτι επιτέλους.

Επίσης ΣΤΙΣ ΜΕΘ δεν μπαίνει κάνεις μέσα, απαγορεύεται ρητά, πώς μπήκαν για το ρεπορτάζ οι δημοσιογράφοι, ο κάμεραμαν που τραβούσε, ο άλλος στην καρέκλα χωρίς προστασία ούτε μάσκα.. Πόσο ψεύτικη τρομοκρατία επιτέλους

Ζούμε μια Χούντα που πρέπει να φύγει, να ξεβρωμίσει η χώρα μας...και να παρουν δημοσιογράφους ,και  λαθρομεταναστες μαζί τους!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :