Καβάλα:Γυναίκα αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον 3ο όροφο φωνάζοντας «έχω κορωνοϊό» - Οδηγούν τους πολίτες σε απόγνωση Η συνεχής τρομολαγνεία που έχει επιβληθεί από την κυβέρνηση οδήγησε μια 52χρονη, που ήταν θετική στον κορωνοϊό, να βάλει τέλος στην ζωή της όταν πήδηξε από τον τρίτο όροφο του νοσοκομείου Καβάλας.


Οι πολίτες έχουν οδηγηθεί σε απόγνωση και σε συνδυασμό με την εύθραυστη ψυχολογική τους κατάσταση οδηγούνται σε πράξεις αυτοκαταστροφικές.


Η 52χρονη γυναίκα έγραψε με ανατριχιαστικό τρόπο τον επίλογο της ζωής της. Σύμφωνα με πληροφορίες αργά χθες το βράδυ (17/11) πήδηξε στο κενό από τον τρίτο όροφο του νοσοκομείου, όπου νοσηλευόταν με κορωνοϊό. Ο θάνατός της, ήταν ακαριαίος. 


Στο νοσοκομείο έσπευσαν γρήγορα αστυνομικοί, που διαπίστωσαν πως η 52χρονη είχε προσπαθήσει πριν από λίγες μέρες να αυτοκτονήσει ξανά. Τότε έφτασε μόνη στην πλαζ στην περιοχή Γλάστρες στο Παληό Καβάλας και προσπάθησε πέφτοντας στην θάλασσα να δώσει τέλος στη ζωή της. Έγινε όμως αντιληπτή από περίοικους οι οποίοι την έσωσαν ακούγοντάς την να αναφωνεί συνεχώς ότι έχει προσβληθεί από covid19.

Δεν υπάρχουν σχόλια :