35 Πράγματα που δε χωράει ο κοινός νους πως είναι αλήθεια, αλλά ισχύουν!Κι είμαστε σίγουροι πως τα περισσότερα, αν όχι όλα, δεν τα έχετε ξανακούσει ποτέ!

#1. Το κύριο προϊόν που εξάγεται στο Nauru είναι περιττώματα πουλιών.#2. Η αμερικανική σημαία που υψώθηκε στο φεγγάρι αγοράστηκε στο Sears. Κόστισε 5.50 δολάρια.#3. Κατά τη διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, οι Βρετανοί στρατιώτες έπρεπε να βολέψουν τις ανάγκες τους με τρία φύλλα χαρτιού υγείας τη μέρα. Ενώ οι Αμερικανοί χρησιμοποιούσαν 22 φύλλα!#4. Αν γκουγκλάρετε τη λέξη “στραβό”, η απάντηση που θα σας δοθεί θα γέρνει. Το Google είναι πάντα έξυπνο.#5. Η Zeng Jinlian ήταν η ψηλότερη γυναίκα στην ιστορία. Είχε ύψος περίπου 2.4 μέτρα κι ήταν αλήθεια εκπληκτική!#6. Το “Areodjarekput” σημαίνει στη γλώσσα των Εσκιμώων : “Να ανταλλάσσεις τη γυναίκα σου μα μόνο για λίγες μέρες”.#7. Έρευνα έδειξε πως οι χειρουργοί που παίζουν ηλεκτρονικά παιχνίδια, κάνουν 37% λιγότερα λάθη στο χειρουργείο.#8. Κάθε πολίτης του Kentucky υποχρεώνεται από το νόμο να κάνει μπάνιο μια φορά το χρόνο.#9. Το 2007 ένα ζευγάρι Βόσνιων χώρισε αφού ανακάλυψαν πως ο καθένας τους διατηρούσε σχέση από το ίντερνετ. Το πιο τρελό από όλα, είναι ότι άθελα τους τα είχαν φτιάξει στα τυφλά μεταξύ τους!#10. Το 27% των Αμερικανών πιστεύουν πως το “gigabyte” είναι έντομο. Το πιθανότερο είναι πως πρόκειται για ηλικιωμένους.#11. Ο πάπας Ιωάννης Παύλος ο 2ος ονομάστηκε επίτημος των Harlem Globetrotter.#12. Η κρέμα για τις αιμορροΐδες μπορεί να καταπολεμήσει τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια.#13. Η “Naegleria fowleri” είναι μια αμοιβάδα που τρώει τον εγκέφαλο και η οποία μπορεί να μεταφερθεί στον οργανισμό με το κολύμπι ή το πόσιμο νερό.#14. Έρευνες έδειξαν πως η προβολή ρομαντικών ταινιών μπορεί να σώσει το γάμο δύσκολων ανθρώπων.#15. Υπάρχει ένα κτίριο όπερας στα σύνορα Ηνωμένων Πολιτειών και Καναδά. Το μισό κτίριο ανήκει στον Καναδά και το άλλο μισό στις Η.Π.Α.#16. Στην Ιαπωνία ο Ronald McDonald ονομάζεται Donald McDonald καθώς το “r” δεν υπάρχει αρκετά σαφές ως ήχος στην ιαπωνική γλώσσα.#17. Ο μέσος άνθρωπος παράγει και εν συνεχεία καταπίνει τέσσερα φλυτζάνια μύξες τη μέρα.
#18. Υπάρχουν τουλάχιστον 189 άτομα που ονομάζονται κι επίσημα “LOL” στις Ηνωμένες Πολιτείες.#19.Η λέξη “υποθήκη” προέρχεται από μια γαλλική λέξη που σημαίνει “υπόσχεση θανάτου”.#20. Στην Καταλονία της Ισπανίας υπάρχει μια περίεργη χριστουγεννιάτικη παράδοση: Ένα παράξενο σκαλιστό ξύλο που συμβολίζει τα άσχημα δώρα.

#21. Οι μήνες που ξεκινούν Κυριακή έχουν πάντα μια Παρασκευή και 13!#22. Κάποιοι θαλάσσιοι ελέφαντες ζευγαρώνουν περισσότερες από 50 φορές τη μέρα!#23. Ο πισινός υπήρξε μεσαιωνική μονάδα μέτρησης αλλά μόνο για το κρασί.#24. Περισσότεροι από τους μισούς ανθρώπους του κόσμου δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ τηλέφωνο.#25. Ένα κιλό ακρίδες έχουν πολύ λιγότερο λίπος και περισσότερες πρωτεΐνες από ένα κιλό βοδινού κρέατος.#26. Αν έχεις μια πίτσα με ακτίνα Z και πάχος Α, έχει όγκο Pi*Z*Z*A#27. Ο έλεγχος των γεννήσεων μπορεί να επηρεάσει την όρεξη μιας γυναίκας στη συναναστροφή της με έναν άνδρα.#28. Τα ούρα της γάτας φωσφορίζουν κάτω από black light!#29. Ένας στους δέκα Αμερικάνους πιστεύει πως το HTML είναι σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα!#30. Στατιστικές δείχνουν πως περισσότεροι από 2.500 αριστερόχειρες πεθαίνουν κάθε χρόνο από ατύχημα με εξοπλισμό που προορίζονταν για δεξιόχειρες.#31. Στο Dorset της Minnesota, ο τρίχρονος Robert Tufts επιλέχθηκε δήμαρχος της πόλης.#32. Τα περισσότερα από τα δύο τρίτα των υγιών ενηλίκων Αμερικανών έχουν μολυνθεί με ένα ή περισσότερα στελέχη του ιού των ανθρώπινων θηλωμάτων(HPV).#33. Οι πατάτες έχουν περισσότερα χρωμοσώματα στο γενετικό υλικό τους από ότι ο άνθρωπος.#34. Το Wal-Mart δέχεται λιγότερους εργαζόμενους από ότι φοιτητές το Harvard.#35. Υπάρχουν οικογένειες στο ανατολικό Kentucky, που έχουν μπλε δέρμα. Αυτό οφείλεται σε μια πάθηση που ονομάζεται μεθαιμοσφαιριναιμία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :